Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 20
simona-maris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 ufff, azi am cam avut contractii dureroase. ![]() 26+ ![]() |
Sa treaca! Ai grija..bea multa apa,fara efort si fara caldura!Multa sanatate!
marizta spune:
buna burtici, am pus poze cu burtica......nu ff reusite, dar o sa mai fac si altele
22 + 
Doamne ai grija si de noi
allexxia_m spune:
beatrice off, dar stii de la ce sunt?
macar poti sa elimini cauza, poate ....
dar zi-mi, te rog, cum le simti pe astea dureroase?
sper din tot sufletul sa treaca, daca nu suna doctorul neaparat 
27+ 
alinushca spune:
eu nu am contractii amenintatoare ce e drept. doar cate un b-h ici si colo, nimic deosebit. cata vreme sarcina nu e cu probleme, marea nu reprezinta nici un fel de pericol. anul asta am fost la mare si am facut baie cat de mult am avut chef, la plaja nu am stat ce-i drept, in schimb am fost si la aqua magic si m-am dat pe topoganele unde se foloseste colac sub fund
lots of fun pentru amandoi!
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 26+ 
beatrice75 spune:
ma taie de jur imprejur(ovare, uter-mijloc), asa le simt, nu fac eforturi, nu ies din casa sa stau in caldura. Sunt mai tot timpul balonata, o alta problema de-a mea
26+

MSymo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinushca eu nu am contractii amenintatoare ce e drept. doar cate un b-h ici si colo, nimic deosebit. cata vreme sarcina nu e cu probleme, marea nu reprezinta nici un fel de pericol. anul asta am fost la mare si am facut baie cat de mult am avut chef, la plaja nu am stat ce-i drept, in schimb am fost si la aqua magic si m-am dat pe topoganele unde se foloseste colac sub fund Mami de (28.10.2008) si bb2 26+ ![]() |
Doamne, ce draguta ai fost...funny la aqua magic, nu?

Symo
28+
Diana Nicole
ratusca83 spune:
helllooo,,,
Symo arati ffffffffff bine..esti minunata

Fetelor care ati pus poze noi sunt superbe burticile. 

eu am iesit 20 min pana la piata cu iubi si am zis ca lesin de cald..cand am ajuns acasa aveam 9 cu 5 tensiunea.
eu azi am simtit cateva intepaturi in vagin...oare sunt normale?
pupiceiiii
24+ si ingeras in ceruri
bebelu86 spune:
ce burtici frumoase aveti 

sunteti superbe.
am pus si eu o poza cu burtica. e micuta, dar e a mea ![]()

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
19+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
ratusca83 spune:
aaaaaa..si inca ceva..nu mai vine soacra la noi....am scapat
...
alexxia eu zic sa stai cumintica acasa...mai ales ca ai si contractii.
24+ si ingeras in ceruri