Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

beatrice off, dar stii de la ce sunt?
macar poti sa elimini cauza, poate ....
dar zi-mi, te rog, cum le simti pe astea dureroase?
sper din tot sufletul sa treaca, daca nu suna doctorul neaparat

27+

Allexxia, tare bine te inteleg, eu am plans 2 zile ca nu m-a lasat dr la mare. Si acum consider ca a exagerat, chiar daca stiu ca el imi vrea binele si evident ca nu a dorit sa riscam nimic. Abia astept sa vad ce-mi zice maine seara la eco (n-am fost de 5 saptamani de cand am facut cerclaj), dar cu siguranta nu va spune nici un dr : du-te la mare! Nu-si asuma nimeni asa ceva! Am tot citit apoi pe net si multe gravidute cu cerclaj, la 2-3 sapt de la interventie si-au reluat bine merci activitatea, inclusiv mers la serviciu.
Parerea mea este sa faci ce simti si exact cat crezi ca poti duce, doar tu iti cunosti limitele! Multi dr sunt mai "relaxati", in sensul ca nu considera sarcina - o boala, depinde de la caz la caz. Am o prietena care are sarcina cu 4 zile mai mica si ea are o dr f relaxata, o lasa la mare in fiecare weekend cu un col scurtat de 2,8 cm.
Pup si sa faci alegerea cea mai confortabila!

Symo 28+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

Citat:
citat din mesajul lui lore76

fete ce va plangeti voi de kg multe, ca eu am plecat de la 70 si am luat 10 pana acum
deci eu ce ar tb sa fac.....noroc ca nu ma stresez prea mult pt asta
slabesc dupa de o sa ajung manechin....
sugubina, joann, eu ori sunt nesimtita ori ca sunt ca o balena, dar nu le simt pe fete asa cum ziceti voi, ca fac tumbe, si salturi
simt ceva vag ca o lovitur surda si f scurta,dar nu lovituri de-alea in forta
ar tb sa ma sperii ca nu le simt ca voi?

Lore 21 + &

Lore, eu l-am simtit pe bebe in saptamana 20 (acum deja ma apropii de sapt 21). Nu il simt tot timpul lovind si atunci cand loveste da din manute sau picioruse de cateva ori si apoi se potoleste (nu-l mai simt eu). Nu cred ca e nici o problema ca nu le simti intens acum pe bebeline, mai ales daca sunt vioaie la ecograf.

20+
lore ms pt incurajari
oricum ca sa ma linistesc, azi mi-am facut o programare la dr chitescu de la medlife
apropo, a auzit cineva de dr CHITESCU????
pls, cine ma poate ajuta cu ceva informatii despre ea...

Lore 21 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Symo si al meu dr este exagerat....mie mi-a zis din start fara mare, muntevacante, plecari la drum lung cu masina....noroc ca am voie sa ma plimb cate 30 min,maxim o ora pe zi...

eu stiu pe cineva care a avut cerclaj si dupa 3 sapt a mers la servuiciu si a stat pana in luna a 8 a, facea curat in casa,mancare, se plimba non stop.

dar uite ca nu toate organismele seamana intre ele. noi suntem mai sensibile...

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

aaaaaa..si inca ceva..nu mai vine soacra la noi....am scapat...

alexxia eu zic sa stai cumintica acasa...mai ales ca ai si contractii.

24+ si ingeras in ceruri

Ratusca, merci

Cat despre soacra ....

Symo 28+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Fetelor, acum am revenit si eu la computer. Cu trebi toata ziua, pe la banci si notari. Am bagat insa pe drum si un ochi la CHICCO in Floreasca, si am iesit cu umidificator si inca niste prostii

Am ratat eu cumva vreun post, s-a decis unde ne vedem maine exact in Herastrau? Daca nu, eu zic ca e mai bine la o terasa totusi sa ne decidem, in felul asta daca una din noi intarzie cumva, celelalte stau comod jos la umbra si o asteapta. Eu propusesem Il Calcio sau Quatro Stagioni. Cineva tin minte ca a aprobat Il Calcio, cineva a dezaprobat Quatro Stagioni (bineinteles, neuronul meu plecat in concediu nu mai tine minte cine si cine ). Ce parere aveti? Trattoria Il Calcio?

s27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

beatrice imi pare atat de rau, nu suni totusi doctorul?
poate iti da ceva sa traca ca presupun ca nu e de bine cu aceste contractii ...

alinushca bravo tie ca nu ai nici o problema si te-ai putut distra asa bine, cred ca a fost super

27+

Mergi la inceput

produc capitol nou

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Bine v-am gasit burtici!

Am absentat azi pana la ora asta, ca am avut foarte multa treaba la serviciu si se mai anunta niste zile super incarcate. Pana pe 30 august avem de predat bugetul pentru 2011, de pe 1 sept pana pa 31 oct avem de inventariat tot. Si sunt verificari, liste, nebunii... mi se face rau numai cand ma gandesc ce ma asteapta. Si peste ele vin si treburile zilnice, lunare...

Am si eu o rugaminte: vreau si eu parola de pe picassa si de pe gmail, ca nu le am pe cele noi. Multumesc cui se indura de mine. De ceva saptamani tot zic sa cer si eu parola si ... uit, evident .

Am mai vrut sa mai zic ceva... a, da, de celulita. Nu va plangeti, ca nu m-ati vazut pe mine. Sunt reclama cea mai buna la "asa nu!". Ca am celulita de cand ma stiu, desi am luptat mereu importiva ei. E ceva genetic amestecat cu ceva delasare si... rezultatul sunt eu.

21+

Mergi la inceput

CAPITOL NOU 87

27+

Mergi la inceput