Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 19
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisuletzul si eu incep sa dau in minidepresie pt ca ma tot strang de buci si pulpe si imi vad un inceput de celulita ![]() ![]() ....dar Marius a zis ca voi fi o celulitica sexy:)))))).......macar incearca sa imi ridice morarul ......dupa ce nastem ne vom reveni la normal....acum suntem pline de apa!Kitty 23+Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!! |
Buna Burtici!
Ma bucur ca nu ati fost asa active, ma gandeam ca o sa stau la greu sa recuperez, dar ati fost cumintele!

Crisuletz Eu sunt picata de-a binelea in depresie...celulita e la inceput, insa de vreo 3 saptamani am inceput sa fac vergeturi pe fese, si tare mi-e groaznic, eu nu m-am confruntat niciodata cu asemenea probleme: celulita sau vergeturi, dar vad ca ma prinde bine din urma! O sa vad cat pot repara din damage dupa nastere!

Legat de intalnire, eu zic sa stabilim un loc anume din parcul Herastru, si dupa ce ne intalnim cu toate ne hotaram si la local...caci vad ca suntem in pana de idei momentan!
EvaF, MSymo, Ioanast, Allexia_M si celelalte burtici care ati pus poze cu burtici aratati ft bine cu burticute! Imi place ca fiecare e mai mandra cu burtica ei, si asa e si frumos!
Am pus si eu cateva poze, am burtica destul de mare, parca mai mare decat cele 6 luni in care sunt, dar asta e, burtica nu creste dupa tipare!
Va las acum, ma duc sa fac un pic de shopping, a fost ziua unei bune prietene si trebuie sa-i iau un cadou dragutel!
Pup pe toate burticile
, si lasati va rog anunt pe prima pagina cu locul unde s-a decis locul de intalnire!
Madalina
23+
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui allexxia_m crisuletzul la mine problema este ca am contractii nedureroase. Bine colul este lung, inchis, deci nu ar fi problema aici, dar contractiile sunt, si asta este problema Doctora mi-a zis ca este prea departe sa ma duc la mare, sa ma duc pe undeva mai aproape .... Nu stiu ce sa fac .... ![]() In privinta celulitei, stai linistita daca ai doar cand strangi tu, oricum se face in sarcina de la retinerea de apa, deci dupa nastere o sa scapi de ea, asa ca fii fericita ca nu esti plina de celulita. Eu zic, felicitari daca ai doar atat! 27+ ![]() |
eu zic sa nu te expui la soare, sa faci plaja si sa nu intri brusc in apa de la soare direct in mare
26+

allexxia_m spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
eu zic sa nu te expui la soare, sa faci plaja si sa nu intri brusc in apa de la soare direct in mare 26+ ![]() |
pai asta nu aveam de gand sa fac nici daca nu as fi avut nici o problema, merci de sfat!

27+
Lidia_P spune:
| citat din mesajul lui vmadelain Am pus si eu cateva poze, am burtica destul de mare, parca mai mare decat cele 6 luni in care sunt, dar asta e, burtica nu creste dupa tipare! Madalina 23+ ![]() |
EU NU VAD POZELE TALE

26+
Ianis Andrei
Siuta spune:
Doamnelor , va urez intalneala placuta maine ! Tare as fi vrut sa vin si eu dar nu am cu cine sa las odorul .
pe toate
Andreea , mamica de Anastasia si bb2
ral_eli spune:
fetelor aratati grozav!
eu am celulita adevarata cu gropi si barne si se intinde pana la genunchi, ingrozitor de urat. dar inca nu am intrat in depresie, ciudat, parca as fi anesteziata, conteaza mult si sustinerea sotului (cand eram sub tratament de cortizon si aratam ca o maimuta paroasa si umflata el zicea ca sunt minunata
. deci are el defectele lui dar ma sustine mereu
24+
ral_eli spune:
[b]allexxia[b] prin aceeasi dilema am trecut si eu : sa ma duc sau nu la sulina , si pana la urma am renuntat. noi iubim f mult apa,dar am decis ca nu se merita riscul pt 4 zile de vacanta. a promis ca se revanseaza la anul
. chiar dc ma simt bine , nu am probleme deosebite, cu toate astea incerc sa ma menajez cat mai mult , nu vreau sa imi para rau mai tarziu.
tu faci cum simti ca este cel mai bine pt tine
24+
ral_eli spune:
off ca sa scriu un mesaj m-am coit juma de ora, l-am sters iar am editat
se vede ca functionez cu juma' de neuron
24+
vmadelain spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lidia_P
EU NU VAD POZELE TALE ![]() ![]() 26+ Ianis Andrei |
Sunt in folderul Madalina B, scuze am uitat sa mentionez!
Madalina
23+
simona-maris spune:
| citat din mesajul lui Siuta Doamnelor , va urez intalneala placuta maine ! Tare as fi vrut sa vin si eu dar nu am cu cine sa las odorul . pe toateAndreea , mamica de Anastasia si bb2 |
Anreea ,vino cu el.mai sunt mamici care vin cu odoarele.Noi vrem sa te cunoastem!

Simona
+27 cu
STEFAN

......dupa ce nastem ne vom reveni la normal....acum suntem pline de apa!