Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

m-am uitat si pe poze, frumoase burticile si mamicile mai ales!
felicitari !

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

MSymo bravo pt rezultatele bune! Si eu am grija sa mi le dea pe mail de fiecare data-si pana acu au fost ceas! Auzi sunt facute cu Synevo sau nu? (vezi ce scrie pe ele)..

sugubina 22+ cu Puficele

Da, Synevo.

Symo 28+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Maine ma duc sa vedem cum se prezinta fetita mea la 28 saptamani
Cu contractiile parca stau mai bine, dupa cate am observat eu apar contractiile cand este fetita activa, in rest nu prea am. Mai am noaptea, cam 2 pe noapte ca ma trezesc din cauza lor desi nu ma doare, dar este un disconfort asa, cu burtica tare rau

Fetelor, va cer si voua parerea ....
Am vrea totusi sa mergem la mare, eventual cu oprire o noapte pe undeva pe la mijlocul distantei, si in rest eu sa merg culcata in masina, ca poate asa imi este mai comod.
Voi ce ziceti? ar fi mai comod asa?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

Msymo ce bine arati! nu ai vergeturi, celulita, picioruse subtiri si o burtica splendida!

24+

Vai ce ma alinti......, dar sunt o coaja de portocala pe copanele. M-am scos, daca nu se vede din pozitia asta.

Symo 28+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

problema cu marea nu este..marea...nu este recomandat pt ac e departe..drumul chiar daca stai comod tot te oboseste...apoi evb de caldura..cine se duce la mare sa stea inchisa in casa????..asta e parerea mea...fiecare decide ce e cel mai bine...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

symo tu vb serios??????am studiat pozele tale si nu se vede nici o celulita..daca tu zici ca ai celulita inseamna ca eu sunt terminata..pt ca la mine chiar se vede ingrozitor..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu

Mergi la inceput

doura tocmai ca este lung drumul ma gandeam sa nu-l facem pe tot intr-o zi, ci in 2 zile, sa ramanem la cineva o zi.
stiu ca ai dreptate cu caldura, aici nu stiu ce sa zic ...
pe de o parte imi pare rau si de sot, ca este singurul lui concediu pe an si il cred si pe el ca ar vrea sa mearga pe undeva sa mai schimbe si el aerul ....
chiar nu stim ce sa facem, stam asa in dubiu

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

ALEXXIA.....mie Peltecu mi-a recomandat soarele si marea(bineinteles la ore decente pt stat la soare)....ajuta la fixarea vitaminei A si inclusiv face mult pt bebe......eu am fost 6zile la mare in bulgaria(600km).....am facut mici opriri.....bebelu meu este obisnuit cu drumul pt ca de cand sunt gravida am tot umblat!!!
acum depinde ce ti-a recomandat medicul....eu pot sa zic ca de cate ori intram in mare aveam fluturasi in burtica si ma simteam extraordinar!Dr. Peltecu nu face femeia gravida sa se simta bolnava ci dimpotriva.....numai bine ii pregatesti imunitatea bebelului

Doura,acum au plecat cei de la garda finaiciara de la noi....sunt terminata psihic.....am sunat la spital si a ramas sa revin maine dimineata pt programari la morofofetale

Kitty

23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

si eu incep sa dau in minidepresie pt ca ma tot strang de buci si pulpe si imi vad un inceput de celulita....dar Marius a zis ca voi fi o celulitica sexy:)))))).......macar incearca sa imi ridice morarul......dupa ce nastem ne vom reveni la normal....acum suntem pline de apa!

Kitty

23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

crisuletzul la mine problema este ca am contractii nedureroase.
Bine colul este lung, inchis, deci nu ar fi problema aici, dar contractiile sunt, si asta este problema
Doctora mi-a zis ca este prea departe sa ma duc la mare, sa ma duc pe undeva mai aproape ....
Nu stiu ce sa fac ....

In privinta celulitei, stai linistita daca ai doar cand strangi tu, oricum se face in sarcina de la retinerea de apa, deci dupa nastere o sa scapi de ea, asa ca fii fericita ca nu esti plina de celulita.
Eu zic, felicitari daca ai doar atat!

27+

Mergi la inceput