Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joann nu prea am luat..Deabia am dat comanda de dulap cu polite si birou de calculator.

Haine am primit gramezi, sunt la mama. Am luat un ulei de corp. Si urmeaza sa mai iau cosmetice si chestii mici..Restu mai scumpe iau ori de pe Okazii (de ex scoici auto) sau la Baby Expo.PPatut iau de la IKEA unu de lemn, da mai stau putin. O sa iau unu pt inceput si dupa 3luni iau inca unu-am citit pe forumu de gemenasi ca multe mamici au facut asa-nici nu ii despartim imediat dupa nastere si iesim si mai bine ca bani.

Tu ce ai luat? sau cu ce vrei sa incepi?

Miru nu sunt multe. Mie dr mi-a dat tratament cu 3 nospa si 3scobutil/zi. Eu insa nu iau, decat cand stiu ca ies din casa sau m-am agitat. Cre ca iau maxim doo pe zi.

sugubina 22+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

neata burtici

va pe toate

pana la urma s-a hotarat unde ne iintalnim?nu recomand terasa Quatro Stagioni deoarece nu prea o sa gasim loc de parcare pe acolo si plus de asta strada din fata ei (aka Mare#351;al Constantin Prezan) este in constructie de luni, adica se scoate piatra cubica (in sfarsit a dat domnul ca mi-am rupt masina pe acolo) si se asfalteaza si este un trafic super naspa si multe claxoane .....dar acum ramane la aprecierea voastra...

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

am uitat sa va spun ca am la purtator un gogosica care cred ca de 30 min incearca sa imi modeleze ficatul....super agitat....al meu sot spune ca il da la box imediat ce o sa mearga

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

sugubina pana acu nu am luat nik...
duminica o sa merg sa cumpar ceva hainute, si niste cosmetice.

eu am zis ca scoici, patuturi sau patut doar o sa ii arat sotului de care vreau si dupa nastere el o sa le cumpere...
cum nu avem o camera sa le facem lor separat, sa o amenajam cu toate cele....nu e mare graba la cumparat.

23+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Miruna sincera sa fiu nu am intrebat doctorul dar am vazut ca numai asa mai raresc contractiile.Pe prostect sunt recomandate pana la 6 pe zi pt un adult.
Ieri am vazut o gecuta de bebe foarte frumoasa si avea reducere mare,mi-au ramas ochii la ea.Imi venea sa plang langa ea ca al meu sot nu a vrut sa o luam.Nu vrea sa luam NIMIC inainte pt bebelina noastra.A zis ca se ocupa el de tot.Imi e din ce in ce mai greu sa ma abtin sa nu ii iau ceva.Adevarul este ca i-am promis ca pana la 30 de sapt nu iau nimic,nu mai e mult dar e tare greu,simt ca ma privez de aceste mici bucurii.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello..eu am o bbelina foarte lovitoare..uneori chiar ma doare putin dar sunt fericita ca este activa ..fetelor UNDE NE INTALNIM???? va rog stabiliti un loc..azi e marti..eu de abea astept sa va vad..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Letzy81. Am scris si la subiectul cu trombofilia. Te poti uita sa imi dai un raspuns? Te rog?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Buna dimineata!

Ana_o, ma bucur ca esti mai bine; ai grija de tine.

Madanic
, multumesc de sfaturi; le-am notat ca si pe cele de la celelalte mamici de fetite.

Ce picaturi de nas putem folosi? ca am capatat o rinita (de la AC cred) si nu ma odihnesc deloc noaptea; aseara am dormit mai mult in fund; cum ma asez la orizontala mi se infunda ambele nari si eu nu suport sa respir pe gura.

Unde va avea loc intalnirea?

Andreea, mami de baiat si 27+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
apa de mare am folosit cand am fost racita
altceva cica nu avem voie

Lore 21 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Neata fetele....intradevar, Veduta este ff ocupata....cand am fost in bulgaria,am vrut sa ne prelungim comcediul si am sunat la spital sa ma reprogramez(programarea mi-am facut-o cu o luna jumate inainte si destul de greu,am reusit datorita faptului ca sunt pacienta prof. Peltecu)....au spus ca este imposibil.....nu sunt locuri nici in urmatoarele 2 luni.....Acum merita sa incercati!!!
Veduta este ocupata cu morfofetalele de trim 2!
Apropo,eu nu ziceam ca a terminat la Londra ca fiind unica.....era ca o chestie care facea parte din CV-ul ei!ala urma urmei, daca nu eram multumita de ea nu ma impresiona nici faptul ca a luat ceva premiu .....
Accentuam faptul ca fiind la prima sarcina a rezistat eroic sumedeniei de intrebari pe care eu le-am pus+ faptului ca sotul meu cand a auzit ca e fetita s-a emotionat si cum statea rezemat la capul meu a cedat partea de sus a patului pe care eram intinsa......am tresarit si eu,si doctorita si bebelina

Fetele.....azi ma dor oasele dintre picioare si de la fund de parca.....m-a..."batut" cineva toata noaptea....mama a spus ca mi se desfac oasele din cauza sarcinii!voi va loviti de aceasta problema?

Kitty

23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Multumesc pentru urari!!!!Sa ne ajute Dumnezeu sa ii aducem pe micii ursuleti in pace si sanatosi pe lume
mai avem putin si ii vedem

La mine dupa calculele ecografului a spus doctorita ca s-ar putea sa o nasc pe 1 decembrie:))).....este bine, sotul meu este pe jumatate bulgar,eu pe jumatate rusoaica si bebelina va fi o adevarata patriota:)

Kitty

23+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput