Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 12
JoAnn spune:
buna fetele 
ratusca sunt pe aici..treaza de la 5
, am incercat acu sa mai dorm putin, dar nu pot...
ana o
bine ca ti-ai revenit ...ia si baga mancare acolo pt bb![]()
beatrice ai dreptate cu cititul....eu acu ar fi trebuit sa fac practica , dar cum trebuie sa pazesc patul, am zis ca macar teorie sa bag la cap
...dar de unde frate...nu pot sa ma concentrez deloc...
23+ viitoare mami de gemene
sugubina spune:
beatrice75 cata dreptate ai..Cateodata simt ca pur si simplu mi se opreste creieru. De trei zile m-am apucat de o carte interesanta, si nu pot sa ma tiu de ea. Bine ca maine merg la dr si o sa am de asteptat-asa ca sigur citex.
Deci Ratusco nu dorm si nici nu gatesc
! E Pufescu acasa si a tras ieri o ciorba de vacutza. Fuaarte buna..De la panacotta aia nu am mai produs nimica.Avem multa mancare si io orcum nu pot baga nimica mult asa ca se duce si inspiratia.
Poate o sa o mai ard pe bloguri de cooking si atunci pozele imi vor face pofta..
Ah, sa va spun cikas: ieri mi-a zis Pufescu ca am mai slabit si la fund, si ca m-am tras la fatza!! Vaai ce compliment frumos, m-am topicinizat toata va dati seama! Pai cre si eu la doar 4kile luate in 22s, Puficele care manca si rad tot (au luat si de pe fund si de pe cuapse), io care de la 3pahare de apa sunt ca dupa masa cu trei porci.. m-am redus. Sunt foarte fericita..Ca inainte de sarcina ce mai ma chinuiam sa dau jooos!
sugubina
22+ cu Puficele

sugubina spune:
Joann ce iti mai fac printesele? Tumbe? Balet?
Puficele se misca si sigur au mai mult de 500gr una.Deabia astept sa merg luni la morfo sa ne vaaad!
sugubina
22+ cu Puficele

letzy81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Asta-noapte ma visam la Baby Expo! ![]() Eu cred ca renunt si la a mai citi ceva, tot ce citesc ziua, vag imi mai aduc aminte seara. Ce fac?munca in van? Nu stiu daca v-am mai povestit, dar imi povestea cineva ca s-a dus la dr cand era insarcinata si a inceput sa planga ca ea se considera o femeie destul de inteligenta , dar ca sarciana a prostit-o si dr a linistit-o, spunandu-i ca ea la randul ei cand era insarcinata se uita doar la reviste cu poze. Asa ca cine sfatuieste pe cineva sa citeasca mult in sarcina, ori isi bate joc de ea, ori nu stie despre ce este vorba. Eu la concluzia asta am ajuns! 26+ ![]() |
Buna dimineata,dragelor!
Eu va citesc dar mai greu cu scrisul.
Beatrice cata dreptate ai!Eu ma simt un pic cam retardata,nu am chef sa deschid o carte,nu am chef sa-mi folosesc neuronii deloc
!Iar sora mea ma bate la cap sa nu-mi mai pierd timpul cu prostii si sa pun mana sa aprofundez lb engleza.
Cat despre vise,am visat-o toata noaptea pe Ana pe un scuter de apa(imi scapa denumirea) si ma tot intrebam cum de are atata energie.
S-au anuntat iar cateva zile de foc,mi-e frica sa ies afara....azi la 14 trebuie sa ajung la munci

Miruna si eu m-am trezit tare prost,pe langa faptul ca mi-am facut obicei sa merg de 3 ori pe noapte la toaleta,m-am trezit cu burtica tun.Off m-au inebunit contractiile astea nedureroase,am multe in special dupa-amiaza si seara.Am inceput sa bag 2 no spa o data si doar asa ma simt mai bine.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
27+

JoAnn spune:
sugubina cateodata cred ca bubulinele mele fac si salt la trambulina nu doar tumbe
.
ieri am crezut ca asta mai "marisoara" vrea sa iasa prin burta...
la mine una siguuur a depasit juma de kil
daca nu or fi depasit amandoo 
sugubina spune:
letzy81 auzi sa inveti engleza..Pai nu merge-ca nu ne putem concentra.Ideea e f buna, dar neaplicabila..
Si eu merg la bae de minim 3 ori..E groaznic. Si nu am AC in dormitor, mi se usuca gura si nasu, beau apa la greu. Va imaginati ca intr-o noapte aproape termin o sticla la jumate?!
Joann traiasca bubulinele saltarete!!
sugubina
22+ cu Puficele

diana.b spune:
intrebare: ma poate lamuri si pe mine cineva care este diferenta intre polietersulfona si polipropilena??????
nu de alta dar tot vorbeam ca in curand o sa ne uitam doar pe poze ![]()
24+ 
JoAnn spune:
sugubino ia zi mama tu ce compras ai facut pana acu pt pufice?
mirunam spune:
Letzy nu sunt cam multe 2 no-spa-uri? Eu am luat doar de 2 ori cate 2 pastile, cand aveam niste dureri dubioase de nu puteam sa merg. Pentru contractii iau 3/zi si nu am decat dimineata, cand nu am apucat sa iau doza ![]()
Voi vorbiti aici ca nu puteti citi... dar eu care citesc si compun zilnic, obligata de natura serviciului, ce sa mai zic? Ca sa citesc o pagina imi ia jumatate de zi si cand am terminat am si uitat ce am citit... Eu as interzice muncala gravide din prima zi. Zau daca te mai poti concentra la ceva...
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
26 +
danaint spune:
Neata fetelor!
Ana, ma bucur sa aud ca te simti bine!
Nici eu nu ma pot focusa pe nimic
sper dupa nastere sa imi revina neuronii din vacanta asta prelungita
s27