Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
pissi78ro spune:
Va salut si eu fetelor, de la serviciu!
M-aaaaammm saturat de serviciuuu!!!!! Vreau sa dorm
, nu am chef sa fac nimic. Oare de and pot sa imi iau concediu prenatal???
Partea buna este ca AMR 2 zile pana la vacanta
. Deabia astept sa stau doar cu sotul meu, sa facem numai ce vrem 

si nu ce trebuie. Sper sa ma simt bine si sa nu am probleme.
Mirunam, Letzy - eu despre No-Spa stiu ca se pot lua 1tableta/8h (asa mi-a recomandat dr).
Ana_O - ma bucur ca te simti mai bine. Ai grija de tine si bebita. Voi sunteti cei mai importanti.
Sugubina - ce tare esti ca ai luat doar 4 kg in sarcina cu gemeni. Ai avut un regim special?
20+ 
mirunam spune:
Pissi, nu stiu sa iti spun de cand poti sa iti iei prenatal, sunt un dezastru la acest capitol, dar pana atunci de ce nu incerci sa reduci programul? La mine s-a redus cu motive reale, dar oricum e mult mai usor.
Sugubina si eu am recomandare de 3 No-spa/zi dar nu 2 deodata
. Oricum daca scrie pe prospect ca se pot lua 6/zi e safe.
Voi ce mai gatiti / papati? Ieri am vrut sa fac cornulete si in lipsa curentului m-am uitat pe pereti. Azi sper sa am chef si energie cat sa duc pana la capat aceasta aventura culinara
Pana una alta am iar ciorba de burta gatita de consort, cica cea mai buna de pana acum
Deh copilului ii place, el presteaza pana la perfectionare...
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
26 +
ratusca83 spune:
crisule si pe mine ma dor acele oase...mai ales cand ma misc.
fetelor eu nu stiu ce sa fac, ca am o foame teribila...incerc sa ma abtin ca sa nu ma fac cat casa![]()
..pana acum am luat 4.5kg.
letzy s-a intors topolog din concediu

..maine ma duc la el...abia astept..
eu no-spa iau la nevoie...sunt zile cand nu iau deloc si zile cand iau unul sau 2. contractii nedureroase mai am,dar nu f multe..5-6 pe zi...
24+ si ingeras in ceruri
ratusca83 spune:
chiar asa...ce mai gatiti? eu am o ciorba de curcan si o tocanita de ciuperci,dar azi le termin..asa ca va trebui sa fac mancare![]()
24+ si ingeras in ceruri
pissi78ro spune:
Vai ratusca - nu mai imi spune de foame. As manca asa mult, noroc a nu chiar pot (simt ca ma sufoc) si nu ca as manca prostii, ci visez la ditamai mancarea: fripturi, ciorbe,etc Inainte nici nu ma gandeam la acest gen de mancare gatita
20+ 
letzy81 spune:
Ratusca pai tu ai putine contractii,eu cred ca pana la ora asta am avut vreo 5.Oricum mai m-am linistit un pic cu ele ca le am de la 20 de sapt,sper sa ajungem cat mai aproape de 40.
Eu am programare sapt viitoare la ginecolog la Bucuresti dar sigur mai ajung si pe la dr Topolog.
Eu ieri am gatit si nu vreau sa mai aud de gatit o sapt.
Am facut varza cu carne de porc pt sot(a iesit foarte buna,am gustat si eu un pi),ostropel de pui si salata de vinete,porumb fiert.
Cred ca cel mult azi sau maine mai fac o placinta de branza.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
27+

mirunam spune:
Ratusca pai tu cu 4.5 kg te abtii??? Eu ce sa zic cu 10-11 kg? Ar trebui sa ma las complet de mancare.
Si eu am pofte ciudate. As manca numai lucruri pe care le consideram dezgustatoare. Carnatii sunt pe primul loc
In weekend am papat si berbecut la protap, dar in cantitati industriale... acum un an o luam la fuga numai la gandul de a manca asa ceva.
Eu mi-am definitivat meniul zilei: ficatei, cartofi copti in coaja cu unt si smantana si cornulete.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
26 +
sugubina spune:
Pissi eu am plecat de la ceva mai multe kile..Nu am tinut regim deloc. Pur si simplu nu mai pot manca normal - adica portii obisnuite (felu unu, felu doi si desert), doar cate putin. Azi dimi am papat struguri si doo piersicute si ma simt si acuma umflata..Asa ca tre sa astept sa treaca timpu ca sa pot papa alceva. Am inghe in frigider de vro 4zile, manc in fiecare zi cateva cupe. Inainte de sarcina in doo zile (MAX) era dusa..ca eu sunt cu dulciurile.
Miruna azi as face musaka. Da tre sa gasesc o reteta dinaia ca in Grecia..Am toate ingredientele, eu voi fi sefa si Pufescu asistentul meu de data asta. Dc ramane multa si nu mai manc duc la mama.
Si pe mine ma dor oase/muschi cand ma scol din pozitia culcat..Parca apasa pe oasele de la vagin..cre sa se intinde pacolo ceva cum zice Crisuletu.
sugubina
22+ cu Puficele

Lidia_P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui letzy81 Ratusca pai tu ai putine contractii,eu cred ca pana la ora asta am avut vreo 5.Oricum mai m-am linistit un pic cu ele ca le am de la 20 de sapt,sper sa ajungem cat mai aproape de 40. Eu am programare sapt viitoare la ginecolog la Bucuresti dar sigur mai ajung si pe la dr Topolog. Eu ieri am gatit si nu vreau sa mai aud de gatit o sapt. Am facut varza cu carne de porc pt sot(a iesit foarte buna,am gustat si eu un pi),ostropel de pui si salata de vinete,porumb fiert. Cred ca cel mult azi sau maine mai fac o placinta de branza. FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap 27+ ![]() |
spune-mi si mie reteta ta de ostropel de pui te rog.... mi-ai facut o super pofta si vreau si eu

26+
MSymo spune:
Hello fetelor...mai spre pranz!
Raportez si eu 8 kg in plus, am 62 kg, priviti de vedeti pe picasa, poze din weekend, la piscina![]()
Ratusca merci de ganduri, am citit zilnic, dar daca nu am nimic nou de zis....nu stiu ce sa scriu. Maine merg la eco, abia astept.
Tu cum esti?
Ana, sper ca esti bine 
Sugubina, am sunat ieri la Muncii, am primit rezultatele pe email, nu am dezvoltat anticorpi anti Rh.
Va pupic!
Ah, Eva, arati superb, iar baietelul e de vis!
Symo
28+
Diana Nicole