Bazar umanitar ***cap 38***
Raspunsuri - Pagina 38
vias spune:
fetelor..am licitat si eu, am castigat..si azi am platit la banca
am trimis si mail de confirmare...
il vede cineva?
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
si mai am o intrebare: nu toate articolele puse in vanzare sunt pt campanie umanitara??????
Ca am mai cumparat ceva azi..si platesc cand primesc coletul... dar as vrea sa stiu ca banutii merg in contul unui copilas care are nevoie
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
Laura25 spune:
Da, chitanta a ajuns pe mail. Inca nu sunt marcate produsele ca platite?
Leditia, a platiti camy pt 3 produse de la tine, le-ai vazut, stii despre ce e vorba?
Bazarul este la un loc cu anunturile de mica publicitate, deci da, sunt si produse la vanzare care nu merg in conturi umanitare. Cele umanitare au o inima rosie la anunt si scrie ca e pt caz umanitar.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ancadragoman spune:
Camy sa verifici produsele adaugate sa vezi daca sunt bine
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
diannaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica am achitat azi pt alex hapaleti la BT 50 lei pt urmatoarele produse/: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1474 http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=332 http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=542 http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=328 http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=90 total 45 si am rotunjit dianaalex cand ai timp te rog sa=mi confirmi acesti banuti sunt depusi dim pe la 9.30 de mine adik CNP initialele de aici sunt blocata ca nu stiu ce mai trebuie sa fac,o sa dau pm fetelor sa-mi trimita hainutele dar nush ce tre'sa bifez pe la bazar platit...poate ma ajuta cineva vreau sa trimit si eu niste bijuterii pt bazar dar nu am cum sa le fac poze le preia cineva sa le puna ?laura pot sa indraznesc la tine? nu tin neaparat sa fie pt un anumit caz deci daca vrea cineva sa ma ajute dati va rog un pm off topic:eu ma simt fff rau ametita si gretoasa caldurile astea ma omoara cu zile nu mai pot nici sa dorm n-am aer si dorm aproape in fund cu vreo 3 perne mari sub mine vreau sa nasc sa scap de burtoi de David si 32+ |
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
kid spune:
citat din mesajul lui ellinia Am trimis si eu o chitanta ieri pe mail, inca nu mi s-au confirmat platile. Nu a intrat? Era pentru niste produse de la ducky si kid. Sa-mi spuneti daca nu a intrat, sa o mai trimit o data. Mihaela77O, te rog, marcheaza-ma si pe mina ca platit la helanca. Inca imi apare la "neplatite". Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) BazarGeneral |
Mi-a trimis Laura25 mail ca sunt platite produsele. Te anunt cand pun pachetul la posta.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
nushulica spune:
diana ms pt confirmare,trimit la mama ta ce am promis , bijuteriile le trimit luni la laura deja am stabilitsa va intoarceti rpd si sanatosi
de David si 32+
mari_paun spune:
andreea.2009 am primit coletul de la tine, multumesc pt aparatorile de san , sigur imi vor fi de folos pt ca la Ema am facut rani in prima luna, si multumesc pt bonus...sunt atat de mici lucrusoarele!!! am uitat cum a fost la Ema
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, 32+PETRU si mami de Ema
vias spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Camy sa verifici produsele adaugate sa vezi daca sunt bine anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
am verificat...sunt bine...multumesc mult!
Acum as vrea sa ma uit prin casa si sa trimit mai multe produse... plus ca voi fi atenta si voi mai cumpara...in special pentru Flavius...puiul meu!
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
cris_82 spune:
kid vreau nu vreau am zburat acum cu coletul la posta,ureaza-mi noroc sa rezist ca e al naibii de calddddddddddd
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR