Bazar umanitar ***cap 38***
Raspunsuri - Pagina 37
kid spune:
Confirma si plata pentru ramona_patra pentru
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1257
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
adablackcat spune:
Hola fetele! Ancadragoman si Coco83, va rog bifati-ma "platit".
Luy, astept coletelul. Azi fac si eu coletele si le trimit maine.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikaeela Confirm plata lui Kid-30 lei SCZ KID CA NU AM VZ MAI DEVREME MESAJUL TAU Bazar umanitar Ajutor ptr Ionela |
Multumesc pentru confirmare. Si nu te mai scuza, ai confirmat foarte repede.
Plata este pentru :
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1771 - 5 lei
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1266 - 8 lei
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1649 - 8 lei
si 7 lei pentru jucaria castigata de sweetyana (m-am intalnit cu Flowers sa o dau si mi-a dat banii sa-i depun eu)
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=41
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Dodo-pui spune:
Triccou subtire cu glucs fff chicmarimea 128
Tricou original"Levi's"
Tricou "Levi's"
Pantalon scurt"Little me"
Pijamale"Scooby-Doo"
Tricou Scooby-Doo
Tricouchic
Tricou "autentic BK"
Bluzon subtire FFF frumos
Bluzon subtire
Costum subtire army
Rochita mar 4
Rochita albaeleganta,3-4 ani
Pantalon 3/4,f dragut
vesta originala Barbie
pantaloni original Barbie
In asteptarea clasamentului final "I love DC"
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
madyrizi spune:
dodo, daca erau mai mici (cam de 8-9 ani)ma bagam. si asa nu m-am putut abtine la toate .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ellinia spune:
Am trimis si eu o chitanta ieri pe mail, inca nu mi s-au confirmat platile. Nu a intrat? Era pentru niste produse de la ducky si kid. Sa-mi spuneti daca nu a intrat, sa o mai trimit o data.
Mihaela77O, te rog, marcheaza-ma si pe mina ca platit la helanca. Inca imi apare la "neplatite".
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui adablackcat Hola fetele! Ancadragoman si Coco83, va rog bifati-ma "platit". Luy, astept coletelul. Azi fac si eu coletele si le trimit maine. Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
acum bifez si maine trimit
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Laura25 spune:
citat din mesajul lui ellinia Am trimis si eu o chitanta ieri pe mail, inca nu mi s-au confirmat platile. Nu a intrat? Era pentru niste produse de la ducky si kid. Sa-mi spuneti daca nu a intrat, sa o mai trimit o data. Mihaela77O, te rog, marcheaza-ma si pe mina ca platit la helanca. Inca imi apare la "neplatite". Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) BazarGeneral |
A ajuns chitanta, am trimis acum mailuri la kid si la ducky
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
georgipuia spune:
Buna ziua doamnelor... intrebare... am si eu o carte castigata de arcadia.. zice ca e platita... m-am dus la contul meu si incerc sa apas platit, dar nu-mi da voie... de ce asa?
Si apoi cred ca se reactualizeaza mesajele... or fi trecut 15 zile de am primit vraf de mailuri:
- articolul dumneavoastra cutare nu a fost vandut
- Va multumim pentru postarea articolului cutare????
Asta inseamna? ca au trecut 15 zile si il actualizeaza pentru a doua oara?
Ma gandesc numai sa nu mi le dezactiveze...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui carminabulina Buna dimineata! Multumesc pentru urari! Am o rugaminte mare mare mare. Va rog frumos la descrieri treceti acolo un minimum de detaliu cum ar fi materialul din care e facut un produs si o marime cat de cat nu "masor la cerere". Adica sa-mi fie si mie usor la o selectie. Daca-mi plac 15 produse cer detalii la toate ca sa aflu ca sunt pt copii de 12 ani sau pt femei mai plinute? Pierdere de timp. Asa cand stiu ca-i un 36 ceva, cer si detalii. Eu am licitat o geanta crezand ca-i din piele sau ma rog imitatie. Dar ea este din blug. Nu mai renunt la licitatie ca nu-mi sta in fire dar nici nu am nevoie de acel produs. Noroc ca-i ffrumoasa geanta si o sa gasesc eu o purtatoare. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Am ratat la mustata aniversarea Irinei, bagam mana in fic ca-i nascuta pe 13! Iti urez sa aiba parte de tot norocul si fericirea din lume , toate dorintele sa i se implineasca, sa cresca mare, frumoasa si ascultatoare la parinti!
Ia vezi poate ma bag io la gentuta, imi plac la nebunie astea! Vorbim, oricum trebuie sa ne vedem
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC