Hai Dragaica,Laurika,Cristeo,pufescu! (178)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Rodyka ce bine de tine ca nu ati trecut prin asa ceva,multe mamici te-ar invidia.Eu una DA

Ia baga repede numele la ceaiul pt eliminarea gazelor.Al meu abia garaie cate un pic si nu mereu.

Intrebare:sunt o mama denaturata cumva ca imi place cum plange Paul?(nu plansetul de colici)

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Laurika, Matusa, Adriana, Gabitza

Georgia off, cat te mai chinui cu pitica !

Michelle nu faci nimic la bubite, trec singure! mai bine le lasi in pace...asa e la nou nascuti..da,si andrei sughita mult la inceput, acum mai rar...nu ai ce sa ii faci, ii trece, e normal. poti sa o pui la san sa bea putin laptic. unii pediatri mai zic sa ii dai o picatura de lamaie, dar mai bine nu..

da, in chiuveta il spal si acum cand e mai grasan. il tin intr-o mana, si cu cealalta il spal...acum daca reglez apa il mai bag cu piciorusele si funduletul sub apa si asa ii place

ce experienta frumoasa a fost nasterea si ce bine ca ai avut travaliu, asa a venit lapticul repede repede! felicitari

adriana mercic ca mi-ai spus, ca eu deja m-am saturat de cat l-am tot mutat pe Andrei dintr-o camera in alta...dar la noi in camera nu ii place, nici sa doarma in patul mare ori in brate, ori pe perna unde sta cand il alaptez, ori in landou, ori in patutul lui..

dar pana face Andrei 3 luni trece si canicula , sper...

Mirela felicari pentru brotacei! si poate devina brotacuta

Dragaica ma gandesc la tine, ca maine iti intalnesti ratoii

Laurikanu mai asculta de ce zic altii, cu vineri 13. Daca te mai bat la cap eu zic sa le zici ca tu crezi ca o sa fie un norocos daca se naste pe 13...plus ca Biserica nu zice nimic de asa ceva, asa ca sa fie cum vrea Dumnezeu, ca el o sa aiba grija sa fie totul bine

Andreea asa de dragi imi sunt baietii tai Filip seamana cu Eric, chiar daca e mai grasan acum

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Rodyka ce bine de tine ca nu ati trecut prin asa ceva,multe mamici te-ar invidia.Eu una DA

Ia baga repede numele la ceaiul pt eliminarea gazelor.Al meu abia garaie cate un pic si nu mereu.

Intrebare:sunt o mama denaturata cumva ca imi place cum plange Paul?(nu plansetul de colici)

btz, nu am avut probl nici la maria cu colicii, nu mai stiu in tara ce ii dadeam... dar ce ii dau acum isabelei nu stiu unde gasesti in Ro: alivit gases (de la Nutriben, e aceeasi firma cu lp care i-l dadeam si in spital), contine extract de musetel, chimen si inca ceva ce nu stiu ce e(hierba luisa?!), sunt granule... se pune o lingurita mica la 50 ml apa, e foarte bun la gust. arata www.cofarmacia.com/products/Nutriben-Alivit-Gases-200gr..html#" target="_blank">asa
isabela dupa fiecare masa scoate niste ragaituri (de obicei doua) de te sperii de ea, ca un om mare care se mai si prosteste , chiar daca tre sa o tin si 5 min la piept si sa-i fac masaj pe spate. daca o pun cu burtica pe genunchii mei la fel are efect.

ceaiul asta ptr gaze e super in sensul ca elimina aerul pe toate partile si n-o mai chinuie pe ea nici macar cand face kk...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Buna,
felicitari fetelor care au nascut si mult noroc celor care urmeaza! Va citesc asiduu dar .. mai mult din umbra :)
Am nascut si eu acum o saptamina. Intrebare: vaccinul din maternitate trebuie sa aiba vreun semn? Am cercetat bebelina si nu prezinta nici o urma, nici macar de la ac, desi din cite imi amintesc de la ceilalti 2 copilasi, acestia aveau o pata rosie in dreptul vaccinului. Sint un pic ingrijorata, in carnetul de vaccinari scrie ca i-a fost facut vaccinul BCG, dar daca au "sarit-o" din gresesala de la intepat?!?!?
Merci fetelor si va pup, sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sibip

Buna,
felicitari fetelor care au nascut si mult noroc celor care urmeaza! Va citesc asiduu dar .. mai mult din umbra :)
Am nascut si eu acum o saptamina. Intrebare: vaccinul din maternitate trebuie sa aiba vreun semn? Am cercetat bebelina si nu prezinta nici o urma, nici macar de la ac, desi din cite imi amintesc de la ceilalti 2 copilasi, acestia aveau o pata rosie in dreptul vaccinului. Sint un pic ingrijorata, in carnetul de vaccinari scrie ca i-a fost facut vaccinul BCG, dar daca au "sarit-o" din gresesala de la intepat?!?!?
Merci fetelor si va pup, sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei.

cica trebuie sa apara acea inflamare, inrosire si puroi apo crusta, e semn ca vaccinul a actionat.altfel trebuie repetat.

Vaccinarea BCG este vaccinarea antituberculoasa si se face la nou-nascut in primele 4 zile si pana la 2 luni de la nastere. Reactiile postvaccinale normale se descriu prin aparitia dupa 24-48 de ore, in jurul locului unde s-a facut vaccinul, a unei zone rosietice, acre dureaza 2-3 zile, dupa care in 1-3 saptamani se formeaza un mic nodul.

Acesta creste inca 1-2 saptamani (pana la 18-20 mm diametru) dupa care pielea din centru se subtiaza si apare un orificiu prin care se elimina o secretie murdara, cateva saptamani; apoi va apare o crusta care se va elimina cu timpul, lasand o cicatrice depigmentata.

Aceasta reactie este normala si dureaza aproximativ 3 luni, iar in unele reactii ulcerate poate dura chiar 4-6 luni. Daca insa apare febra, alterari ale starii generale si marirea ganglionilor limfatici trebuie consultat medicul.

Tratamentul leziunii date de reactia postvaccinala nu este necesar; daca supuratiile sunt abundente se poate dezinfecta local cu alcool, fara insa a "stoarce cosul". Pentru a proteja zona de actiunea iritanta a sapunului, in timpul dusului se poate aplica o compresa sterila.

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Andreea asa de dragi imi sunt baietii tai Filip seamana cu Eric, chiar daca e mai grasan acum

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

...asa e, seamana...acum...vom vedea mai incolo...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

La noi nu a mers Colief. Nici Infacol si nici SubSimplex nu au facut mare lucru, in schimb vad ca merge excelent Bonisan. Crize mai face, dar oricum nu va scapa complet de ele pana la 3-4 luni.

Pediatrul de azi mi-a spus asa: daca o doare burtica de la colici, in nici un caz sa nu o mai pun la san (asta daca a mancat bine la masa) pentru ca ii amelioreaza pe moment burerile, dar ele revin si mai rau dupa. Am incercat azi procedura. In loc de tzitzi am bagat suzi si am pus-o asa pe piept. Va spun ca a fost excelent. Chiar a avut efect! In plus, cand am pus-o in patut i-am pus si pernuta cu gel pe burtica. A dormit fata mea 4 ore.

carmen, parca tu ziceai ceva de rau despre Galactogil?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

ce pernuta cu gel? de unde cum? as vrea sa am si eu asa ceva..preventiv...
adriana tu mai lucrezi?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Otilia, ti-as trimite cu drag niscaiva contractii! De ce ai ramas numai cu dr. de familie? Ginecologul e in vacanta? Oricum, multa bafta, sa ne vii cu vesti bune!

Elena 39 cu un cuminte

AMR 1 saptamana si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Ginecolog n-am avut niciodata aici, n-am eu "onoarea" asta sa fiu un caz care merge la ginecolog.
Am moasa insa cand m-am dus la control in saptamana 36 m-a anuntat senin ca pleaca in vacanta. Ce sa-i faci, are si femeia dreptul la concediu. Faza nasoala este ca nu are inlocuitor asa ca singurul medic care ma vede de o luna este cel de familie.
As fi vrut sa ma vada cineva pentru ca aseara mi s-a parut ca pierd lichid.
La control totul bine adica urina ok, batai inima bb ok, tensiune eu si masurat burtoi si greutatea mea.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

pozici noi...asa cum v-am promis... pt cine are chef si timp...

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Iulie2010EricSiFilip#5503329397710413394

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

tare frumusei strumfii tai...si mi se pare ca seamana amandoi cu tati nu? si ale il tot pupa pe bebe de numa'

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Sa inteleg ca toti copilasii au urma de la vaccinul BCG? sau mai este cineva in situatia mea?!?!?
Merci

Mergi la inceput