Hai Dragaica,Laurika,Cristeo,pufescu! (178)
Raspunsuri - Pagina 8
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc Salutari [ Ce iti e si cu medicii astia! Eu ii zic ca fata mea nu mai mamanca asa bine ca nu poate respira si el imi zice sa ii pun in continuare ser in nas si sa astept sa se faca mai mare, ca sa i se mareasca si caile respiratorii. Pai pana atunci raman fara lapte; ce folos ca va putea sa suga bine! Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 |
adriana, si mie la fel mi s-a spus...sa-l las in pace, sa-i pun ser si gata...ca ii va trece...oricum eu incerc aproape zilnic sa-i scot cu batista cate ceva...uneori iasa alteori nu...uff...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adrianaBuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Eladea, da, imi zicea dr de familie ca la o luna de la administrarea vaccinului se va inrosi si poate va curge si ceva din el... Cristina , mami fericita de bebe Vlad |
La noi nu s-a inrosit si nici nu curge. Nu ma mira pentru ca nici tatalui meu si nici sorei mele nu i-a prins vaccinul.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
babiela spune:
ziua buna delfinariu!
m-am inscris si eu la acesta odisee, dar n-am mai scris de luni bune, am mai intrat si v-am citit.
multa sanatate delfinasilor care s-au nascut deja si nastere usoara si refecere rapida mamicilor care urmeaza
dragaica special pt tine am intrat, ma gandesc la tine si iti doresc sa te refaci repede si sa te bucuri de ratoii tai, sa fie sanatosi, mancaciosi si sa nu-i supere prea tare colicii . pe 12 sunt si eu programata la cezariana, tuturor.
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog DD si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II Bebe Tudor
maya71 spune:
Dragaicoooo, maine nasti?
Si cu vacanta noastra in Cuba cum ramane?
Eh, las/o la anu'... pentru asa eveniment MERITA
Vorba lu' Crispo, maine ne gandim la tine mai mult ca de obicei... e, intelegi tu ce vreau sa spun.
btz_ovi spune:
Hello gagici
In primul rand vreau sa felicit proaspetele mamici Michelle,Enik,Senty Mary si sa le urez multa bafta Andreei (Dragaica),Creatza si Cristeo
Ha ha Michelle ai patit si tu ca si mine :marti la amiaza discutasem cu Nemescu si ma programase pt ceza a 2a zi iar seara m-au apucat contractiile,la 3 noaptea mi s-a rupt apa (tare frumos sentimentul asta ) si la 5.25 a venit pe lume printul meu
Vazut si pozele noi de pe cont,doamne ce bebei frumosi sunt.Unul si unul
Matei are niste ochisori superbi si seamana leit cu taticul
Andrei,Stefan Calin LA MULTI ANI
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
btz_ovi spune:
Eu abia mai recuperez iar de scris nici nu am timp.
Ba gatesc,ba fac curat,ba dorm ba stau cu bebe...nu mai am acelasi timp liber ca atunci cand eram insarcinata.Insa e tare frumos cu bebelinul.
Mai nou ieri au inceput colicii,nu stiam ce are de plange,nu dormea deloc si ar fi stat incontinuu la san.Iar cand papa incepea sa urle.Eram disperati,eu plangeam ca eram foarte obosita,OVidiu nu stia nici el ce are,eu urlam.Nu ne-am dat seama ca sunt colici caci al meu cand se misca de obicei da din picioare si maini incontinuu.
Luam Infacol,Baby Drink si mai bagam feon plus o crema care incalzeste pe burtica,insa tot sufera saracul.Mie o mila de el de nu mai pot
Nici nu papa bine,sanii curg,ma storc insa degeaba.Curg incontinuu
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
paula_m spune:
Pt colici, luati Colief. La noi a facut minuni...merita incercat. Ma repet, chiar daca e putin mai scump, chiar isi merita banii. II scutiti pe bbi de dureri si pe voi de stres, nervi, etc...Mie imi e plin sertarul de picaturi pt colici, ceaiuri, dar nu au avut nici un efect.
Ne mai maraim, facem parturi multe, dar nu mai plange aproape deloc, doar de foame, ca acum tb sa asteptam inainte de mancare....
Dragaica, pt tine :.
Tinem pumnii maine!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
rodyka spune:
dragaico, esti vedeta!!! sa vezi dupa ce nasti!!!
creatzo, nici pe tine nu te uitam!
carmen, ce mai face Leti cea roz?
btz, dragostea de mama te face sa treci peste toate, bine ca te ajuta si Ovidiu... or sa treaca si colicii astia pana la urma...
eu multumesc lui DD ca nu am experimentat colicii, nu cred ca este un tratament minune... sunt atenta sa elimine aerul in timp ce mananca si dupa, luam picaturi anti-colici chiar daca nu avem... si ceai ptr eliminarea gazelor. trage niste partzuri de-ti muta nasul efectiv!!!
ieri am mai incercat o pofta: salata de rosii, castraveti, ardei si ceapa. azi nu e nici un semn de nemultumire
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
adrianaBuc spune:
La noi nu a mers Colief. Nici Infacol si nici SubSimplex nu au facut mare lucru, in schimb vad ca merge excelent Bonisan. Crize mai face, dar oricum nu va scapa complet de ele pana la 3-4 luni.
Pediatrul de azi mi-a spus asa: daca o doare burtica de la colici, in nici un caz sa nu o mai pun la san (asta daca a mancat bine la masa) pentru ca ii amelioreaza pe moment burerile, dar ele revin si mai rau dupa. Am incercat azi procedura. In loc de tzitzi am bagat suzi si am pus-o asa pe piept. Va spun ca a fost excelent. Chiar a avut efect! In plus, cand am pus-o in patut i-am pus si pernuta cu gel pe burtica. A dormit fata mea 4 ore.
carmen, parca tu ziceai ceva de rau despre Galactogil?
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010