Hai Dragaica,Laurika,Cristeo,pufescu! (178)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

aelita, fetele astea vb de vaccin... la ai tai le-a facut? isabela mea nu are nici un semn de genul asta, nu stiu ce tre sa-i faca acum la 2 luni...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Sibip, si noi am facut vaccinul, de 2 saptamani jumate si nu are nici un semn pe mana, dar chiar nimic. Mie dr de fam mi-a zis ca intr-o luna de la vaccin se va vedea.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mesaj de la Creatza:

"Vroiam sa anunt venirea pe lume a lui Matei Gabriel, cel mai frumos bebelus din lume (normal, fiecarea mama isi lauda puiul), azi, la ora 12.25, de 3380g, 51 cm. Sunt bine si sunt cea mai fericita! Cezariana a fost cu rahi si pana acum totul e ok, nu am avut nici o durere, insa tocmai maine dimineata ma vor duce pe salon si tot atunci imi voi mai vedea minunea. Va pup."

Bravo, Creata! Bine ai venit, Matei Gabriel!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor va multumesc din suflet pentru sustinere.......am o stare de euforie cred ca de la andrenalina. N-am stare, tot am impresia ca mai trebuie ceva la bagaj , ca nu-i destul de curat, ca nu-i aia, ca nu-i ailalta

Am fost la spital, ne-au explicat riscurile unei operatii, cum va decurge totul, alte intrebari despre sanatate, despre starea mea psihologica acum ....m-a bufnit rasu.
Apoi am vorbit cu anestezistul, o sa fie epidurala, am cerut sa nu-mi se lege mainile, sa am acces la bebei imediat, au zis ca dupa 1 ora daca suntem bine toti 3 incepem alaptarea impreuna cu un consilier in alaptare (asta pentru ca sunt 2).
Mi-au facut tot felu de controale la plamani, inima, glanda, m-au sucit pe toate partile, colu e lung si inchis, cred ca ajungeam la 40 SA fara probleme....a greutate finala 90kg, asa ca va rog sa nu va mai prind ca va vaicariti.
Mi-au zis sa nu mananc nimic dupa 12 noaptea, doar apa sa beau, mi-au dat 2 pastile de Zantac, una diseara si una maine dimineata inainte cu 2 ore de operatie.
Cam atat......nu stiu daca am sa mai intru in seara asta, as vrea sa ma calmez ....ceea ce nu cred ca o sa se intample dar eu incerc.
Am sa rog pe cineva sa va dea de stire, acasa o sa revenim abia samabata.
Pana atunci va imbratisez cu drag, aveti grija de burtici si bebici

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 38+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

Maine imi tin ratoii in brate, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

andreea iti tin pumnii pt maine

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Mesaj de la Creatza:

"Vroiam sa anunt venirea pe lume a lui Matei Gabriel, cel mai frumos bebelus din lume (normal, fiecarea mama isi lauda puiul), azi, la ora 12.25, de 3380g, 51 cm. Sunt bine si sunt cea mai fericita! Cezariana a fost cu rahi si pana acum totul e ok, nu am avut nici o durere, insa tocmai maine dimineata ma vor duce pe salon si tot atunci imi voi mai vedea minunea. Va pup."

Bravo, Creata! Bine ai venit, Matei Gabriel!

felicitari, creatzo!! matei gabriel, bine ai venit!!

dragaico, avem emotii ca si tine, sa ne dai de veste cumva... tinem pumnii!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Otilia, ti-as trimite cu drag niscaiva contractii! De ce ai ramas numai cu dr. de familie? Ginecologul e in vacanta? Oricum, multa bafta, sa ne vii cu vesti bune!

Elena 39 cu un cuminte

AMR 1 saptamana si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Ginecolog n-am avut niciodata aici, n-am eu "onoarea" asta sa fiu un caz care merge la ginecolog.
Am moasa insa cand m-am dus la control in saptamana 36 m-a anuntat senin ca pleaca in vacanta. Ce sa-i faci, are si femeia dreptul la concediu. Faza nasoala este ca nu are inlocuitor asa ca singurul medic care ma vede de o luna este cel de familie.
As fi vrut sa ma vada cineva pentru ca aseara mi s-a parut ca pierd lichid.
La control totul bine adica urina ok, batai inima bb ok, tensiune eu si masurat burtoi si greutatea mea.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra

Cum adica nu are inlocuitor Si daca nasti in perioada asta?!?!

Doamne ajuta!

Elena 39 cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Creatza felicitari sa-ti traiasca delfinasul sa fie sanatos..mancacios si fara colici..bine ai venit pe lume bebe Matei-Ga briel

Hai Dragaica...nastere usoara..maine iti vei intalni...ratoii

Bamboletta 37+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 2+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

HAI DRAGAICA! OPERATIE USOARA SI RECUPERARE RAPIDA! LAPTIC DIN PLIN SI RATOI SANATOSI SI CUMINTI!

Elena 39 cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Bine ai venit pe lume MATEI GABRIEL!

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )

Mergi la inceput