Hai Dragaica,Laurika,Cristeo,pufescu! (178)
Raspunsuri - Pagina 11
rodyka spune:
mamicutelor, oare bbii nostri vor face asa ceva?!
as vrea eu! aveti aici www.guiainfantil.com/videos/91/bebe-baila-samba-en-brasil/" target="_blank">video
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui puiutz_mic
Cum adica nu are inlocuitor Si daca nasti in perioada asta?!?! |
nici aici nu ai ginecolog, doar medic de familie si moasa. de fapt, in 9 luni ai doar 3 eco in care te vede un ginecolog. daca e sa nasti, mergi la spital si... nasti!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Mirela, ma bucur ca totul e bine la eco. Dragaica, ne gandim la tine maine, mai mult ca de obicei. Laurika, deci maine mergi la doctor. Poate vine bebelu... Daca e, atunci iti urez si tie nastere usoara, sa vina bebe cu bine in lume, sa fiti sanatosi! ![]() Al meu bebel mai doarme un pic, s-a chinuit mama sa il adoarma o ora jumate, nici la san nu s-a linistit din cauza uratilor de colici... Mama are multa rabdare. Io ma speriu ca nu il pot linisti, incep sa plang... Sa treaca odata, ca nu mai pot! Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() |
Nu am mai asteptat si am fost in seara asta in audienta la doctor.cand colo, ce crfedeti...ma anunta senin ca el d emiercuri pleaca...iar eu daca ma duceam maine la spital la el ma trata pe fuga cum facea de obicei.acu a zis ca maine sigur e internare, ca cel mai probabil o sa fie cezariana fiindca cu colul inchis de il am...slabe sanse de naturala.probabil ca cezariana va fi dupa amiaza si ca sigur nu ma mai amana...asa sper sa fie, ca altfel nu am cu cine naste...am niste emotii...de mama, mama!!se pare ca-s sanse 90% sa-mi vad puiul maine.va tin la curent :*
Laura
41+ cu 
Hai bebe sa ne cunoastem 
Mai e putin si o sa fiu
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui crispro Mesaj de la Creatza: "Vroiam sa anunt venirea pe lume a lui Matei Gabriel, cel mai frumos bebelus din lume (normal, fiecarea mama isi lauda puiul), azi, la ora 12.25, de 3380g, 51 cm. Sunt bine si sunt cea mai fericita! Cezariana a fost cu rahi si pana acum totul e ok, nu am avut nici o durere, insa tocmai maine dimineata ma vor duce pe salon si tot atunci imi voi mai vedea minunea. Va pup." Bravo, Creata! Bine ai venit, Matei Gabriel! Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() |
Bv Creatza!!Bine ai venit bebe Matei Gabriel!!Sa fii sanatos, norocos si mancacios si sa aduci numai bucurii parintilor tai!!\
Hai Dragaica
Laura
41+ cu 
Hai bebe sa ne cunoastem 
Mai e putin si o sa fiu
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui sibip Sa inteleg ca toti copilasii au urma de la vaccinul BCG? sau mai este cineva in situatia mea?!?!? Merci |
sibip la Andrei nu a aparut nici un semn...sigur i s-a facut vaccinul, ca noi am fost mai tarziu si am vazut eu cand l-a intepat
vineri vine pediatra o sa intreb daca e normal sa nu apara nimic
noua la maternitate ne-a spus ca la inceput nu trebuie sa apara nimic, dar in 3-4 saptamani sa apara ca un nodul, la care nu trebuie sa facem nimic, ca e normal...
mami de brotacel Andrei Ioan09.06.2010
sibip spune:
Multumesc fetelor pentru raspunsurile cu privire la vaccin. M-ati mai linistit, desi ramine o urma de indoiala ca nici macar semnul de la intepatura nu a fost.. adica nimic nimic, zero. Nu ramine decit sa asteptam. Racusor, daca iti amintesti totusi sa intrebi ti-as fi recunoscatoare. Multumesc mult de tot
larissa_79 spune:
Gata am scos oficial agitatele si in titlu pentru Dragaica si Laurika!
Doamne ajuta sa fie totul bine si maine sa va tineti pruncii in brate!
Bravo Creatza! 

Bine ai venit pe lume Matei Gabriel!
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui matusa77 Buna dimineata! Mai fetelor voi nu dormiti noaptea? Rody de la ce varsta ai inceput sa-i dai ISEI ceiulet? Si ce fel de ceai? Succes fetelor care merg astazi sa-si cunoasca delfinasii! ![]() mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei ) |
Eu am un program tare ciudat
Facem baitza pe la 21, papam si la 22.30 dormim busteam pana la 1-2 cand iar ne trezim sa mancam. Atunci ma culc si eu si ne mai trezim la 5 dimineatza si stam treji pana la 8 (cum a fost in dimineatza asta) si ziua adormim 2-3 ore si cand ne trezim stam cam 2 ore cu ochii pe pereti, la mami, la tv, cu tzitzi in gura pe post de suzeta
Pe la 15-16 ma satur si eu de somn si atunci mananc si eu pranzul si putem spune ca a inceput o noua zi
Vroiam sa va spun ca de duminica am inceput sa-i dau si eu ceai de anason 100ml/zi, il bea dar nu-i tine de foame. Daca iesim in parc si vrem sa stam si noi la tereasa mai mult, nu se poate. Dejeaba il pacalesc cu ceai ca el vrea tzitzi.
Mai nou, seara cand iesim la plimbare nu vrea sa mai doarma, sta trez si binenteles ca vrea tzitzi si nu ceai.
Aseara n-am mai apucat sa va spun....am iesit la terasa singurica, fara sot, fara copil

Dupa baitza, i-am dat copilului sa suga si am spus sa ma duc la sufragerie sa-mi sun cea mai buna prietena (e si fina mea) care a venit la 1 aug din SUA...si erau la tereasa! ...si m-am dus si eu o ora de la 23-24. Am venit acasa si Raducu s-a trezit la 1.30.
M-am simtit bine dar gandul tot la pitic mi-a fost!
tina cu

Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
miha13gina spune:
Buna seara si de la noi!
Va citeam mai pe sarite(din lipsa de timp)si din umbra,insa vroiam sa va anut ca pe
02.08.2010 la ora 3,45 a venit pe lume Clara Maria,nastera natura la38+,cu 3062 gr,49 cm si Agapar 10.
Felicitari fetelor care au nascut,iar delfinasi sa fie santosi,papaciosi si fara colici!
pupam tot delfinariu si cat de curand o sa mai trec pe la voi.
GINA mami de Thomas(21.02.2008) si Clara(02.08.2010)

Si daca nasti in perioada asta?!?!