Hai Dragaica,Laurika,Cristeo,pufescu! (178)
Raspunsuri - Pagina 19
michelle1981 spune:
Am uitat sa va spun, nu ma mai doare capul!
Fetelor, molifta de 8 zile se face in a 8-a zi sau dupa 8 zile incheiate? 
Mami
de Bianca Maria (04.08.2010)
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Am uitat sa va spun, nu ma mai doare capul! ![]() Fetelor, molifta de 8 zile se face in a 8-a zi sau dupa 8 zile incheiate? ![]() ************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
a 8-a zi...dar nu-i bai se poate face si ziua urmatoare.
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
fetele care dati espumisan la bebei de cate ori pe zi le dati? i-am dat si eu lui bebe de cateva ori ca parca dadea din picioare....dar nu stiu de cate ori pe zi....
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
crispro spune:
Nela, lapte praf e rec sa ii dai ce a primit si in spital. Am mai scris cat ar tb sa manance conform dr neonatolog:
ziua 1 - 10 ml
ziua 2 - 20 ml
ziua 3 - 30 ml
etc
ziua 10 -100 mml
ziua 11- 110 ml
ziua 12 - 120 ml.
Si aici se cam opresc... Sunt insa care papa mai mult.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad 
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAI DRAGAICA! OPERATIE USOARA SI RECUPERARE RAPIDA! LAPTIC DIN PLIN SI RATOI SANATOSI SI CUMINTI!![]() ![]() ![]() Elena 39 cu un cuminte![]() AMR 1 saptamana si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN ![]() |
la fel uram si noi fetelor...
bravo Creatza!!! bun vneit pe lume Matei!!!
hai Andreea!!!!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
baby78 spune:
Buna seara delfinariu...Noi suntem bien ..acasa....o sa pun azi si poze cu minunea noastra...
In principiu e bine..dormim bine noaptea ..de la 1 la 4 dim..cand il alaptez si doarme pana la 7.30-8.....doar ca nu am lapte suficient si ii dau completare...Azi nu i-am dat si l-am tinut la san aproape toata ziua ...A dormit de la 12.30-15 si de atunci numai la san....pana acum cand i-am dat completare...caci mi-am dat seama ca nu e satul si nici nu are cum caci nu am avut timp sa produc mai nimic....cu tot galaforul si ceaiurile de chimen, anason si fenicul baute...Dar macar azi bebe a fost pe post de pompa...mi-a desfundat toate canalele si am remarcat ca de cate ori ma apas pe san iese lichid alb(eu sper ca e lapte) si nu mai e galbui....Acum sa vad daca reusesc sa ajung sa ii dau numai san..mai ales ca zilnic am si program de baut o bere fara alcool...si mananc bine..
Cam atat...si revin...cu detalii...
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui rodyka mamicutelor, oare bbii nostri vor face asa ceva?! as vrea eu! aveti aici www.guiainfantil.com/videos/91/bebe-baila-samba-en-brasil/" target="_blank">video_ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
chiar l-am vazut intr-o zi la stiri, nu mai stiu pe ce canal...e mortal..mama, are dansul in sange, vorba aia...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
baby78 spune:
Voua cand va-a venit lapte suficient sa nu ii mai dati completare?...Gabi..tu spui ca iti dau sanii pe afara...si eu ma chinui sa ii storc....
..La tine cand s-a instalat lactatia?....imediat dupa nastere sau la cateva zile de la nastere?
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 fetele care dati espumisan la bebei de cate ori pe zi le dati? i-am dat si eu lui bebe de cateva ori ca parca dadea din picioare....dar nu stiu de cate ori pe zi.... Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
mie pediatra mi-a zis de 4 ori pe zi cate 10 picaturi
dar daca tot nu are asa colici rai, de ce nu incerci colic baby? e natural! si cand apar aia rai sa ii dai espumisan..
colic baby eu ii dau de 3 ori pe zi intr-o seringa cate 3 ml..la nevoie se da, nu mai depinde de masa
mami de brotacel Andrei Ioan09.06.2010
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
chiar l-am vazut intr-o zi la stiri, nu mai stiu pe ce canal...e mortal..mama, are dansul in sange, vorba aia... ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
mortal pustiul...
http://www.guiainfantil.com/videos/69/bebe-baila-con-beyonce/
eu am ras si la asta de numa'

(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

39 cu un 
delfinasul