Hai Dragaica,Laurika,Cristeo,pufescu! (178)
Raspunsuri - Pagina 18
nela_didea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sibip Buna, felicitari fetelor care au nascut si mult noroc celor care urmeaza! Va citesc asiduu dar .. mai mult din umbra :) Am nascut si eu acum o saptamina. Intrebare: vaccinul din maternitate trebuie sa aiba vreun semn? Am cercetat bebelina si nu prezinta nici o urma, nici macar de la ac, desi din cite imi amintesc de la ceilalti 2 copilasi, acestia aveau o pata rosie in dreptul vaccinului. Sint un pic ingrijorata, in carnetul de vaccinari scrie ca i-a fost facut vaccinul BCG, dar daca au "sarit-o" din gresesala de la intepat?!?!? Merci fetelor si va pup, sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei. |
Aceeasi problema o am si eu. I-o fi administrat vaccinul ori ba, ca semne n-are copilasul

Cea mai fericita mamica de pe lume. Alex este viata mea.
Mergem inainte cu Doamne Doamne
crissteo spune:
Dragelor, multumesc mult pentru sustinere si pentru motate! Inseamna mult pentru mine ca v-ati gandit la noi aceste zile, amia ales ieri cand ne-am intors de la maternitate asa cum am plecat, 2 in 1, cu bagajul dupa noi. Ne-am prezentat la maternitate la ora stabilita cu dr si hai, control pe masa, surpriza, col rigid si inchis, nu nasc. joia trecuta era deschis si moale. Asa ca mai stam pana joi dimineata, daca nu se intampla ceva pana atunci, vreo contractie, vreo minune. si joi iar bagaj, iat toata familia organizata, care sta acasa cu baiatu mare,iar pregatim Teo ca plecam si venim cu fratioru, iar e dezamagit ca l-am pacalit si am venit cu genata mare si fara fratior-of, ce suparat a fost.etc. Of, asa ma enerveaza ca tre sa nasc ca se inchide maternitatea si nu ca vrea bebe.Fetele care nasteti in Polizu, voi cum faceti? Nasteti tot asa natural si programat? Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine.Intre timp, merg la joaca si plimbari prin parc cu Teo cateva ore pe zi, urc cobor scari de nu mai pot, iau homeopate si mi-a mai dat Ana ideea cu presopunctura. Oare ec sa mai fac? Of, si abia maine e dpn. Va pupam cu drag.
39+ Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007)
nela_didea spune:
Buna mamici si viitoare mamici.
Vin si eu cu un soi de intrebari asa ca de inceput.![]()
Fetelor cam cat laptic trebuie sa pape bebele ca sunt tare derutata, unii zic 50 altii 80-100? Si ce fel de lapte praf recomandati? Eu am Humana si cica constipa ceea ce am si observat
Voi dati la bebei ceai intre mese? Buricutul a cazut azi si am observat ca supureaza un pic acolo, oare e normal? I-am pus compresa cu rivanol si are un miros ciudat, chiar rau as putea spune.
Eeee revin mai tarziu sa vedem ce fac proaspetele mamici de azi?
Cea mai fericita mamica de pe lume. Alex este viata mea.
Mergem inainte cu Doamne Doamne
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui nela_didea Buna mamici si viitoare mamici. Vin si eu cu un soi de intrebari asa ca de inceput.Fetelor cam cat laptic trebuie sa pape bebele ca sunt tare derutata, unii zic 50 altii 80-100? Si ce fel de lapte praf recomandati? Eu am Humana si cica constipa ceea ce am si observat Voi dati la bebei ceai intre mese? Buricutul a cazut azi si am observat ca supureaza un pic acolo, oare e normal? I-am pus compresa cu rivanol si are un miros ciudat, chiar rau as putea spune.![]() Eeee revin mai tarziu sa vedem ce fac proaspetele mamici de azi? ![]() Cea mai fericita mamica de pe lume. Alex este viata mea. Mergem inainte cu Doamne Doamne ![]() |
Nela, fiecare copil mananca diferit, nu sunt 2 la fel..al meu la inceput manca 30 ml

bine, era piticot!dar tu ii dai la san sau lapte praf sau si si? daca ii dai si san, ii mai dai si tu 30-50 ml completare, sa fii sigura ca e satul, dar asta doar daca plange dupa ce papa sau nu ia in greutate, nu ii da altfel, ca o sa ramai fara laptic

daca ii dai doar lapte praf, vezi ce scrie pe cutia de lapte praf...sau intreaba pediatrul.
in maternitate ce fel de LP i-au dat? vezi ca nu e bine sa schimbi laptele praf, decat cu acordul pediatrului. nu as putea sa spun de ce...noi ii dam NAN 1 HA ca asa i-au dat in maternitate si au zis sa continuam la fel...HA ca era prematur si sa nu faca alergie, acuma CMU are contract cu Nestle si de asta le da NAN la copii...
de buric...da, dupa ce a cazut, a mai supurat putin..eu nu am pus rivanol, tot l-am curatat cu alcool de 70 grade facut in farmacie si apoi am dat cu baneocin. nu imi aduc aminte cum mirosea, dar nu am remarcat sa miroase urat

sper ca te-am ajutat cat de cat...
daca e constipat, vezi ca e in gama erbavita un siropel, ce se cheama lass baby si il ajuta sa faca kk..oricum copiii pe LP fac mai rar kk decat cei pe lapte matern, ca e mai greu digerabil
mami de brotacel Andrei Ioan09.06.2010
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
Nela, fiecare copil mananca diferit, nu sunt 2 la fel..al meu la inceput manca 30 ml ![]() bine, era piticot!dar tu ii dai la san sau lapte praf sau si si? daca ii dai si san, ii mai dai si tu 30-50 ml completare, sa fii sigura ca e satul, dar asta doar daca plange dupa ce papa sau nu ia in greutate, nu ii da altfel, ca o sa ramai fara laptic ![]() daca ii dai doar lapte praf, vezi ce scrie pe cutia de lapte praf...sau intreaba pediatrul. in maternitate ce fel de LP i-au dat? vezi ca nu e bine sa schimbi laptele praf, decat cu acordul pediatrului. nu as putea sa spun de ce...noi ii dam NAN 1 HA ca asa i-au dat in maternitate si au zis sa continuam la fel...HA ca era prematur si sa nu faca alergie, acuma CMU are contract cu Nestle si de asta le da NAN la copii... de buric...da, dupa ce a cazut, a mai supurat putin..eu nu am pus rivanol, tot l-am curatat cu alcool de 70 grade facut in farmacie si apoi am dat cu baneocin. nu imi aduc aminte cum mirosea, dar nu am remarcat sa miroase urat ![]() sper ca te-am ajutat cat de cat... daca e constipat, vezi ca e in gama erbavita un siropel, ce se cheama lass baby si il ajuta sa faca kk..oricum copiii pe LP fac mai rar kk decat cei pe lapte matern, ca e mai greu digerabil mami de brotacel Andrei Ioan09.06.2010 |
si uite asa deveni racusoru' nostru mamica experta! Bravo!
N-as adauga nimic.Bye the way una din fete avea temeri ca nu se va trezi noaptea la bebe si ca va pune ceasul sa sune...mai stiti cine?
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
rodyka spune:
| citat din mesajul lui aelita RODICA !! stai putin,tu cum pleci fara pasaport pt ISA in Romania? si parca erai si fara certificat de nastere? explica-mi ce ai facut pana acum ca sa iti spun pasii.ai certificatul de nastere romanesc? Nu te grabi cu plecarea asta,ia-o calm si nu te certa cu sotul,intai sa rezolvi actele sa fii sigura ca nu stai pe acolo 3 luni dupa ele. ce ai vorbit de certificat in Romania?ca inainte dura 3 luni.desi si atunci erau care imi spuneau ca dureaza putin,dar dura pt cei care traiau acolo,nu pt cine venea cu un certificat spaniol.eu prefer sa plec cu totul in regula de aici,ca acolo cunosc multi care nu au rezolvat,desi initial aveau promisiuni. eu zic sa nu te grabesti si sa rezolvi intai aici,nu pleca cu o foaie de drum si sa te trezesti acolo ca nu poti sa vii inapoi. nu mai stiu exact acum cum e,dar cand am facut eu pt Sofia si Andres,in tara se intarzia 3 luni pt certificatul romanesc de nastere(dupa cel spaniol) iar aici o luna. |
aelita,
cum iti faci tu griji ptr noi! la sevilla imi da in aceeasi zi si certificatul de nastere romanesc si pasaportul. eu o sa-i fac certificatul doar, pasaportul il fac in tara odata cu al mariei, si o sa cer titlu de calatorie doar ptr isa... si daca ar dura 3 sapt ptr pasaport, ma incadrez, dar am inteles ca dureaza cam 3 zile! dar nu asta ma doare pe mine, daca ar trebui sa intarzii 3 luni sa ma intorc 

sigur ar veni sotul dupa noi cu masina!!! ma enerveaza ca s-a sucit asa cu plecarea impreuna, vrea sa luam alta masina (mai mare...)pana la anul si cred ca apoi sa mergem, dar eu vreau cu avionul, mi-a ajuns anul trecut drumul prin europa. a fost fain ca era si mama mea cu noi, se mai ocupa de maria in spate (ca mie mi-e rau daca stau in spate si nu ma uit inainte), dar acum ce m-as face cu doua?!asa ca in amaraciunea mea am fost la 3 cofetarii cu fetele, au fost asa cuminti amandoua... si am ajuns acasa cam tarziu, sotul suna in disperare sa vada unde suntem si eu ma faceam ca ploua
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
danuta_bel, bine ati venit in delfinariu!
crissteo,
nu fi suparata, o s vina si bb al tau...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
michelle1981 spune:
danuta bel felicitari! Bine ai venit micuta Sara!
cristeo o sa vina si bebelusul vostru mult asteptat 
Toate intrebarile pe care le puneti ma preocupau si pe mine: despre urma de la vaccin, despre alaptat etc
Fetelor, voi cum si cand (de cate ori) curatati nasucul si ochisorii bebelusilor?
Puiuta mea papa acum cam la 3 ore. Pentru stimularea lactatiei eu beau numai ceai de chimen, fenicul si anason.
Mami
de Bianca Maria (04.08.2010)

+16