Hai Dragaica,Laurika,Cristeo,pufescu! (178)
Raspunsuri - Pagina 17
aelita spune:
TINA,hai,mai,mami,ca nu e ou ! e un copil,e sanatos,trebuie sa ne comportam si noi cu ei ca si cu fiinte normale si sanatoase,tine-l in brate asa cum l-ai tinut pana acum ca nu i se intampla nimic l acoloana.nu imprumuta fricile altor mamici din parc.e frica ei,nu a ta,si nu e una normala !
eu ii inteleg frica ei,nu ii inteleg mirarea,cand te-a vazut cum il tii in brate,atata timp cat TOATA lumea isi tine asa copiii in brate,deci nu erai prima pe care o vedea..
in fine,fiecare cu fobia ei,tu nu te lasa influentata.
copiii au fost externati si apti de viata,altfel i-ar fi tinut la incubator,la orizontala legati in centuri .
LAURIKA,curaj ,daca nu se poate altfel,vorba ta,decat sa ajungi la forceps..O sa fie bine,ai sa vezi !
RODICA !! stai putin,tu cum pleci fara pasaport pt ISA in Romania? si parca erai si fara certificat de nastere?
explica-mi ce ai facut pana acum ca sa iti spun pasii.ai certificatul de nastere romanesc?
Nu te grabi cu plecarea asta,ia-o calm si nu te certa cu sotul,intai sa rezolvi actele sa fii sigura ca nu stai pe acolo 3 luni dupa ele.
ce ai vorbit de certificat in Romania?ca inainte dura 3 luni.desi si atunci erau care imi spuneau ca dureaza putin,dar dura pt cei care traiau acolo,nu pt cine venea cu un certificat spaniol.eu prefer sa plec cu totul in regula de aici,ca acolo cunosc multi care nu au rezolvat,desi initial aveau promisiuni.
eu zic sa nu te grabesti si sa rezolvi intai aici,nu pleca cu o foaie de drum si sa te trezesti acolo ca nu poti sa vii inapoi.
nu mai stiu exact acum cum e,dar cand am facut eu pt Sofia si Andres,in tara se intarzia 3 luni pt certificatul romanesc de nastere(dupa cel spaniol) iar aici o luna.
38+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta-bel Buna la toata lumea!!! Venim si noi la raport...miercuri dimineata, la 4.30 s-a nascut fetita noastra, Sara Elena. Nastere naturala, dar cu epidurala, 3.680kg, 51cm. Acum suntem acasa, papam la san ...si toata ziua suntem pupata de mami si de tati. 39+ cu Sara Elena |

38+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui danuta-bel Buna la toata lumea!!! Venim si noi la raport...miercuri dimineata, la 4.30 s-a nascut fetita noastra, Sara Elena. Nastere naturala, dar cu epidurala, 3.680kg, 51cm. Acum suntem acasa, papam la san ...si toata ziua suntem pupata de mami si de tati. 39+ cu Sara Elena |
Felicitari Danuta, ce punctuala delfinasa voastra. Sa fie sanatoasa si cuminte!
Hai Dragaica, Hai Laurika, Hai Pufescu!
Poate ne face Laurika o surpriza si naste normal
Oana e super bine ca doarme 3 ore legate, pai 5.5 ore cred ca te-ai odihnit bine
Nu stiu de ce eu la gogosele nu reuseam si pace sa dorm daca ele dormeau mai mult. Eu tot la 2-3 ore ma trezeam sa verific.
Larisa pe tine deja te invidiez
Rodyka si noi tot pentru acte vrem sa mergem. Numai ca eu nu pot calatori cu CI din Norvegia si imi expira in decembrie pasaportul.
Edit ca am vazut mesajul aelitei:
Eu am obtinut aici titlul de calatorie si certificatul romanesc in ziua in care au ajuns actele la ambasada. A durat totul cam o saptamana ca a fost si posta pana la Oslo dus-intors. Cu certificatul romanesc in mana se poate obtine pasaport romanesc in 10 zile lucratoare, valabil 3 ani. Asa am inteles ca e acum.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+
Iulia Alexandra
adrianaBuc spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larissa_79
ce pernuta cu gel? de unde cum? as vrea sa am si eu asa ceva..preventiv... adriana tu mai lucrezi? Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
lucrez, fir-ar sa fie! Cel putin incerc. Mare prostie am facut ca nu am renuntat!
Ca nici de copil nu am grija, nici de munca nu ma ocup, casa e vraiste. Pernuta am luat-o de la babyconfort; la noi functioneaza. http : / /www. babycomfort .ro / produse/283-articole-bebelusi/289-perne-speciale-inele-gingivale/2277-perna-calmare-colici-cu-gel-si-ulei-levantica-bellywell.htmlMamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
adrianaBuc spune:
| citat din mesajul lui sibip Sa inteleg ca toti copilasii au urma de la vaccinul BCG? sau mai este cineva in situatia mea?!?!? Merci |
La bebelina mea nu a prins vaccinul. Oricum, cam la 1 luna dupa ce il face apar si primele umflaturi.
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
paula_m spune:
Adriana, chiar ma gandeam zilele astea la tine. Si eu am lucrat pana inainte cu o sapt sa nasc, am lucrat acasa e drept, dar am lucrat...dar daca ar tb sa incep din nou, nu cred ca as fi capabila acum. Nu m-as putea concentra deloc la munca. Nu poti sa faci pauza nici macar o saptamana? Sa stai numai cu fetita si sa nu te mai gandesti la altceva?
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
larissa_79 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui adrianaBuc
lucrez, fir-ar sa fie! Cel putin incerc. Mare prostie am facut ca nu am renuntat! Ca nici de copil nu am grija, nici de munca nu ma ocup, casa e vraiste. Pernuta am luat-o de la babyconfort; la noi functioneaza. http : / /www. babycomfort .ro / produse/283-articole-bebelusi/289-perne-speciale-inele-gingivale/2277-perna-calmare-colici-cu-gel-si-ulei-levantica-bellywell.htmlMamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 |
sa stii ca si eu am lucrat prima saptamana dupa ce m-am intors acasa. apoi mi-am luat pe cineva sa ma ajute si de doua saptamani doar dau directive si tare bine e.....ma descurcam ca e bebe cuminte dar eram stresata si picam franta la sfarsitul zilei. Acum boieresc si mai prind si cate un somnic de amiaza. Mersic de pontul cu pernuta cu gel ...o vazusem si eu la ei...dar nu stiam daca e utila. In caz ca e nevoie dam o fuga ca avem showroom-ul lor destul de aproape de noi.
Deocamdata ne-am comandat carusel muzical ca a lui racusoru' dar de pe un alt site.
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Larisa pe tine deja te invidiez [Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra |
ei draguta mea...m-am trezit noaptea la Ale cat pentru 2...si unde mai pui ca adormea dupa trezire cam la o ora si...si faceam ture prin casa cu ea in brate. abia acum realizez ce copil agitat am avut...pe atunci credeam ca toti is la fel.

Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
beluistef spune:
Buna burtici pe ultima suta
si mamici
Rodyka foarte tare filmuletul cu bebelusul ala...ce m-am distrat cand l-am vazut cum dansa
.
Felicitari noilor mamici,recuperare rapida si mult laptic 

.

HAI CRISSTEO
HAI PUFESCU
HAI DRAGAICA
HAI LAURIKA

Referitor la BCG, nici la noi nu s-a cunoscut nimic pana acum cateva zile, de atunci am observat ca zona aia este rosie si daca pun mana se simte asa cum zicea Eladea in postarea aia despre vaccin, probabil de acum va incepe sa coaca.Pediatrul mi-a zis ca indiferent ca va puroia sau nu, sa nu dau cu nimic la locul ala,ca o sa treaca singur.Pana acum nu a avut nici un semn nimic, doar de cateva zile se vede asa rosu si un pic umflat.
Giorgia ai incercat sa o pui in carucior si sa mimezi o plimbare cu carutul, dar prin casa
...la noi da rezultate cand il apuca crizele.
Mai vroiam sa mai zic ceva dar se pare ca am cam uitat
,deh acum dam vina pe neuroni de proaspata mamica
..se accepta, nu ?
Otiliahai ca esti in finale
, maine poimaine vedem mesaj ca te duci sa nasti...uite o
pentru incalzire.
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
danuta-bel spune:
Multumesc tare mult pentru felicitari
.
Am uitat sa spun/scriu, am avut la nastere apgar 9, iar dupa 1minut, apgar10.
Felicitari si din partea noastra noilor mamici, dar si "vechilor"
mamici, copii mancaciosi si somnorosi
.
39+ cu
Sara Elena

...si toata ziua suntem pupata de mami si de tati.