Hai Dragaica,Laurika,Cristeo,pufescu! (178)
Raspunsuri - Pagina 16
tina_80 spune:
Acum ca m-ati mai linistit ma mai bag la un pui de somn, langa pitic

Mami de Radu Gabriel 16.06.2010
rodyka spune:
hai pufescu!!!
michelle, poti sa-l pui pe bb pe burta ta sau langa tine culcat, e foarte comod ![]()
noi iesim in oras sa ne topim amarul intr-o inghetata: adica eu si printesa mare, cea mica sper sa fie cuminte... e senin iar, o sa fie foarte cald...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
Rodi, nu ai ajuns la o intelegere cu sotul? dar de ce nu mai poate veni? 
mami de brotacel Andrei Ioan
09.06.2010
racusor2010 spune:
am reusit sa dormim azi noapte in patul mare...dupa ce s-a trezit la 1 jumate sa pape putin, a dormit pana la 4 jumate..apoi s-a mai trezit pe la 5 jumate sa mai pape putin...la 6 iar se trezise, ma gandeam ca tot de foame...dar nu, nu mai voia sa doarma in pat, ci doar pe burtica lu mami, asa ca l-am asezat frumos si am dormit pana la ora 8 ![]()
asa ca abia pe la 9 am iesit azi afara si am stat pana la 11, ca am gasit un loc mai umbros! acum de la 11 doarme inca in landou pe hol...mai caraie, dar inca nici un strigat de foame...de pe la 12 tre sa faca ochisori..apoi sa dau drumul la AC ca iar e super cald in casa 
dar cat doarme pe hol nu pot si nici nu il deranjez, ca adio somn apoi
sa vedem cum treze si ziua de azi, ca de cand cu canicula asta, mi se par zilele asa de lungi...tot timpul ma gandesc cum sa il feresc de aer, cum sa racesc camera, cate grade sunt in camera,...offf

09.06.2010
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 Rodi, nu ai ajuns la o intelegere cu sotul? dar de ce nu mai poate veni? ![]() |
sucitul lui de sef zice ca nu stie daca-i mai poate da liber atata timp in octombrie, ca o sa fie mult de lucru... trebuia sa-i spuna ca avem deja biletele luate -eu sunt de vina ca am tot amanat programarea la bilete! si ca mai bine mergem vara viitoare in concediu ca oamenii... dar eu imi facusem atatea iluzii ca o sa fim NOI PATRU, si ai mei abia asteapta sa ne re/vada, si tata care face 60 de ani si imi tot spune la telefon ca nu stie ce va mai fi pana la anul (a fost operat de 4 ori la inima)... si stiu ca nu pot pleca doar eu cu Isa, sotul doar cu Maria nu se va descurca atata timp, iar ea va fi cea mai mare parte a timpului acasa singura, probabil plangand de dorul meu si moarta de foame

acuma am nervi, probabil imi vor trece... de fapt sigur imi vor trece.
am plecat, revin mai dupa-amiaza.

_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
fetelor, mie mi se pare ca noaptea am mai mult lapte 
oare pentru ca suge mai rar si apuca sa se faca bine lapticul?

09.06.2010
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 fetelor, mie mi se pare ca noaptea am mai mult lapte ![]() oare pentru ca suge mai rar si apuca sa se faca bine lapticul? ![]() mami de brotacel Andrei Ioan09.06.2010 |
dap....eu cand suge la 3 ore sau 2 ore jumate am super lapte de curg sanii daca cumva vrea la o ora jumate nu am nici cat sa se sature si ne tot lungim. Am noroc ca mai mereu papa la 2 ore jumate sau 3. Iar noaptea are program de adult. Adoarme pe la 22 sau 23 si se trezeste la 4. Papa doar un san si adoarme imediat. Urmatoarea trezire e la 7:40. pot sa fixez ceasul dupa el. D]
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
danuta-bel spune:
Buna la toata lumea!!!
Venim si noi la raport...miercuri dimineata, la 4.30 s-a nascut fetita noastra, Sara Elena. Nastere naturala, dar cu epidurala, 3.680kg, 51cm.
Acum suntem acasa, papam la san
...si toata ziua suntem pupata de mami si de tati.
39+ cu
Sara Elena
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui danuta-bel Buna la toata lumea!!! Venim si noi la raport...miercuri dimineata, la 4.30 s-a nascut fetita noastra, Sara Elena. Nastere naturala, dar cu epidurala, 3.680kg, 51cm. Acum suntem acasa, papam la san ...si toata ziua suntem pupata de mami si de tati. 39+ cu Sara Elena |
Felicitari!!! bine ai venit Sara Elena!!

mami de brotacel Andrei Ioan09.06.2010
paula_m spune:
Bine ai venit pe lume Sara Elena!!
Sa fii sanatoasa, frumoasa si fericita!!

Hai Pufescu! Nastere usoara!!

Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010