Hai Dragaica,Laurika,Cristeo,pufescu! (178)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

HAI DRAGAICA!!!

HAI LAURIKA!!!

...asteptam vestile bune

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata si de la noi!

am dormit tare rau, am visat toate prostiile din lume (pana si ca inotam sub apa cu pesti si sirene , eu care nu stiu sa inot deloc!), m-am trezit de 100 de ori cu/fara motiv... m-am mai uitat pe geam si am vazut ca ploua -in august e cel mai mare eveniment sa cada macar 2 stropi- si mi-am amintit ca am visat pesti (care ar insemna ploaie...).

racusor, otilia. nu ma pot hotari sa merg doar cu isabela. maria mea abia asteapta sa-si vada bunicii, m-a tot rugat s-o las in vacanta asta la ei... si eu ma vad dupa un drum de vreo 500 km pana in madrid sa astept imbarcarea in avion, habar n-am cum voi sta atunci cu laptele , ajung in cluj la miezul noptii si tre sa vina cineva sa ma duca la bistrita... e mult si pentru mine singura, acum 8 ani am venit cu maria din budapesta in madrid, dar ea avea 10 luni si aproape mergea in picioare, am alergat prin tot aeroportul! si inainte de asta imi trebuie imputerniciri din partea sotului ptr a-i face acte la isa si ptr a o aduce inapoi, iar daca merg cu amandoua... mariei ii expira in decembrie pasaportul, asta mica inca nu are, al meu expira acum in august (la mine nu e problema, am CI). oricat le invart, pana si financiar iese mai rau sa merg doar eu! ca sa nu mai spun ca in octombrie e deja frig in Ro... ce fac eu cu un piticot de 4 luni fara masina si sofer?! ca ai mei s-au mutat in casa de la tara, la liniste (10 km de oras), iar eu as vrea sa stau in casa mea de care imi e dor... oooffff...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Oana, ma bucur ca ai lapte, chiar si rezerve. Oh, stai asa. Pai daca ai lapte de al tau congelat de ce nu-i dai din el? A fost asa neplanificat si aunci mai simplu cu LP in sticluta?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra

Otilia am observat ca Matei suge la 3 ore...deci digera lapticul in aceste ore si auzind de la fete ca dupa LP doarme mai mult am zis fie ce-o fi incerc...si asa a fost a dormit 7 ore
si medicul de fam mi-a spus ca copiii hraniti cu LP au mai putine mese deoarece lapticul asta se digera mai greu deci senzatia de satietate dureaza mai mult

dar sa ma imi laud puiul totusi ieri seara a papat la 9:30 si a dormit pana la ora 3
am citit in Capraru ca prima masa pe care o elimina e cea de la ora 12 noaptea...sa vedem acum daca a fost o coincidenta sau chiar incepem sa marim timpul intre supturi

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80
Eu stau in pat, rezemata de o perna, capul sta pe unghiul format de brat si antebrat, iar mana o scot de sub el si o rezem de picior care e usor flexat.....offf! nu stiu daca intelegeti

ideea e ca coloana nu i-o sustin......

mi-e si frica sa-l mai iau in brate

tina cu
Radu Gabriel 16.06.2010

Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!

hei hei...nu te speria, hai sa iti spun eu cum fac
palma mea e sub funduletul lui...spatele ii sta intins pe mana mea...iar capul cum spuneai si tu ajunge in ungiul format de bart si antebrat

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

gagici, am impachetat si ma pregatesc de internare :).
Sa ne tineti pumnii, probabil diseara destul de tarziu ne face buzunar sa scoata puiul de cangur :) . Nu imi vine sa cred ca o sa fiu mamica azi...pana acum pare o zi normala :).
Nu stiu cand mai intru(imi aduce laptopul maine la spital, dar nu stiu daca o sa pot sa il folosesc cu taietura...om vedea atunci), bafta cu bubineii si fetelor care mai sunt pe lista nastere usoara.

39+ Raducu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

Sa ne tineti pumnii, probabil diseara destul de tarziu ne face buzunar sa scoata puiul de cangur :) . Nu imi vine sa cred ca o sa fiu mamica azi...pana acum pare o zi normala :).
Nu stiu cand mai intru(imi aduce laptopul maine la spital, dar nu stiu daca o sa pot sa il folosesc cu taietura...om vedea atunci), bafta cu bubineii si fetelor care mai sunt pe lista nastere usoara.

39+ Raducu

tinem pumnii stransiiii!!!

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Hai Dragaica, Laurika, pufescu, cristeo!

Chiar ma intrebam cum pot alapta si altfel, eu la fel fac, ca oana, insa as fi vrut sa stiu si cum se poate alapta stand culcat.

Imi place nespus sa ma uit la ea cum doarme... face mutrite-mutrite, acum se incrunta, acum zambeste, isi tuguie buzele, apoi le strange..

Azi am mancat primul fruct, o banana. Parca mai intreba cineva in cat timp ajunge in lapte ceea ce mancam noi. Stie cineva?

Ieri m-am necajit ca au aparut niste bubite ca niste cosuri (o sa pun in album cateva pozici poate stie cineva sa isi dea cu parerea ). Cautam un medic pediatru care sa vina acasa. Pana una-alta a venit dr nostru de fam. si ne-a zis sa o dam cu alcool iodat. Vad ca azi au disparut 2 bubite. Sa speram ca nu se inmultesc. Stau cu griji sa nu fie nenorocitul de stafilococ

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineatza delfinariu!

Am citit mesajele voastre si va multmumesc pt raspunsuri si sustinere

In general il alaptez in brate, iar la sfarsitul mesei ne intindem la orizontala pt ca asa adormim, numai cu sanul in gurita.

De ce il alaptez in brate? Pt ca el adoarme la san si atunci cand il pun in pat, il schimb sau il asez pe mine pt a scoate gazele, se trezeste si continuam masa pana ne saturam.

Va multumesc mult!

Mami de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

39+ Raducu

Tinem pumnii!!!

HAI PUFESCU!!!!!

Mami de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

DRAGAICA , LAURIKA , PUFESCU nastere usoara

Mergi la inceput