Hai Dragaica,Laurika,Cristeo,pufescu! (178)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Laurika of ce te-ai mai stresat si tu cu intratul in prelungiri. Maine chiar de dimineata te internezi?
Parca ma vad pe mine la prima nastere. Ca o floare m-am dus la spital. N-aveam nici o contractie, nici mers de rata desi eram in saptamana 42. Tot un zambet ca doar urma sa-mi cunosc comoara.
Tu esti inaltuta si ma gandesc ca si sotul tau la fel. Tin minte din poze ca ai o burtica mare mare asa ca nu m-as mira sa fie bb peste 4 kg.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra

Medicul s-a jurat ca maine ma interneaza si la 10 sa fim la spital, iar cezariana va fi undeva spre amiaza.oricum, aseara a fost si sotul cu mine ca sa nu mai existe neintelegeri l-am intrebat daca ne mai amana, ca pana acum am fost de 3 ori cu bagajul la spital - a zis ca nu e cazul.el cica miercuri pleaca si bine ca am fost aseara - daca ma duceam in alta zi, favc pariu ca ramaneam fara medic .eu am 1.6m, sotul are 1.9m :D.burta e intradevar mare ...dar si eu m-am cam prea ingrasat in sarcina, spre rusinea mea.

Laura 41+ cu
Hai bebe sa ne cunoastem
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ooh credeam ca intai incearca o inducere si dupa aceea se hotaraste daca te opereaza. Tin pumnii sa iasa cum iti doresti!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 39+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ooh credeam ca intai incearca o inducere si dupa aceea se hotaraste daca te opereaza. Tin pumnii sa iasa cum iti doresti!

Initial asa a zis, ca incearca inducere si pe urma cezariana..dar pe urma s-a exprimat ceva de genu: totusi la colul ala inchis si lung pe care-l ai, foarte greu sa nasti natural, asa ca o sa cer aprobare pentru cazariana.si mie imi vine foarte greu sa ma gandesc la operatie, ca am tot asteptat sa fie naturala, si medicul probabil la fel...dar nu iese cum vrem noi mereu..acum nu ma gandesc decat la binele copilului si atat, sa nu se chinuie la nastere sau sa-l scoata cine stie cum, cu forceps - eu am fost scoasa cu forceps si nush daca din cauza asta, dar cu ochiul drept nu vad decat 15% din ce ar trebui sa vad...si stiu ca e traumatizant pentru bebe sa se chinuie prea mult la nastere...nu pot decat sa ma rog sa fie bine.multumesc mult d etot pentru sustinere, ma demoralizasem rau de tot ..mai ales ca la weekend m-a apucase si plansu fiindca incepusema sa ma gandesc la faza cu cezariana si imi era (si acum imi e ) groaznic de frica.dar vad ca nu e dupa mine ..

Laura 41+ cu
Hai bebe sa ne cunoastem
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Oricum, scot motatele pentru fetele care urmeaza dupa mine, sper din tot sufletul sa fie bine maine si sa ne cunoastem puisorul!!

Laura 41+ cu
Hai bebe sa ne cunoastem
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fug si eu la nani. Am schimbat si semnatura ca uitasem de ea.

Dragaica, Laurika, Cristeo, Pufescu
Sa curga vestile bune maine!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

tina nu te mai stresa...eu am alaptat-o pe ale in n-spe pozitii si n-are nimic.
Acum pe Nectarie il alaptez intr-o singura pozitie, el pe o parte intins in pat iar eu intinsa in pat si tzatzi in gurita. Am alaptat asa la inceput din cauza la epiziotomie...apoi am vazut ca e tare odihnitor pentru mine ...bebe se simte bine nu se ineaca. In pozitia asta nu trebuie sa ii tin cap, coloana etc. Poti incerca si asa, mie de departe mi se pare cea mai odihnitoare pozitie pentru mama. Ca sa nu mai zic ca in pozitia asta pot sa si citesc. M-am invatat insa sa sustin sanul si sa ma bucur de bebe...asa ca prefer sa nu ma distraga nimic. Ma uit la el...cum suge ...imi e asa de draggggg...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Bine ati venit pe lume Matei, Robert si Clara!!!
Sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti tot ce va doriti!!
Mamicile sa va recuperati repede, sa aveti mult laptic!!!
Hai Dragaica, Laurika
Si eu alaptez ca si Larisa, culcata. Asa m-au invatat in maternitate. Am incercat si in fund, si sa-l tin in brate, dar nu mi-a placut nici mie si nici la bb si am revenit la pozitia culcat. Cred ca nu am stiut sa-l tin bine. Probabil cand va mai creste vom diversifica pozitiile, dar acum e cel mai comod acum...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Salutari

[
Ce iti e si cu medicii astia! Eu ii zic ca fata mea nu mai mamanca asa bine ca nu poate respira si el imi zice sa ii pun in continuare ser in nas si sa astept sa se faca mai mare, ca sa i se mareasca si caile respiratorii. Pai pana atunci raman fara lapte; ce folos ca va putea sa suga bine!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

adriana, si mie la fel mi s-a spus...sa-l las in pace, sa-i pun ser si gata...ca ii va trece...oricum eu incerc aproape zilnic sa-i scot cu batista cate ceva...uneori iasa alteori nu...uff...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

eu incerc cu succes cele doua snururi de la caciulita ...rasucesc bine bine un snur sa se faca cat mai subtire si il bag intr-o nara...daca e ceva ramane pe snur ...nu raneste, nu doare...e o solutie buna din categoria cu uscatorul de par
daca nu m-ati inteles...incercam alta varianta de explicatie

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi
Matei are niste ochisori superbi si seamana leit cu taticul

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

eu stiam ca baietii trebuie sa semene cu mamele si fetele cu tatii...dar vad ca in sezonul asta nu se urmareste regula

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

'Neata si de la albinutza Maya!
Sunt putin adormita pana imi intru in ritm dar cand vad veselia de aici... ma binedispune si revigoreaza de nu se poate.

Mergi la inceput