Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(126)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!

Mai3 si Iunia felicitari pt semnaturile proaspete
Office... ce sa-ti zic... tic-tac! esti foarte aproape de momentul fericit
Bebecris inainte de a decide pt anestezie partiala, verifica sa nu aiba in sala de operatii oglinzi pe tavan (cum auzisem ca ar avea acolo unde voi naste eu ) Evident glumesc, las mamicile cu experienta sa iti raspunda.

Eu am avut un elan deosebit azi, am mers la biserica, dapa care am colindat nitel magazinele din zona si am cumparat cele mai dulci chestii cu putinta. Evident nu au mare utilitate, sunt doua paturici sa le zic asa, nu foarte mari, dar super simpatice, cu broderie pe margine, ma gandeam ca il pot aseza pe bebe pe ele. Si am mai luat o gentuta din material textil in care as putea tine hainute de-ale lui, sau scutecele impaturite... deci in consecinta... tichie de margaritar. Nu am luat nimic util din lista.

V-am promis poze, le gasiti mai jos, inclusiv chestiile cumparate azi.

http://picasaweb.google.com/Donnna79/PozeDiverse#

Poate mai aud pe una din voi ca se vaita ca s-a umflat! A... nu am poze cu ochii deschisi, am renuntat sa mai caut, asta e problema mea.

Donna 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Buna gravidutelor, ce mai faceti? noi ieri am fost la plaja si am stat mai mult in apa ca era super calda vae 29 de grade neam balacit a fost super bine ca in casa nu mai pot de la caldura asta,nu am avut probleme am inotat putin in rest am stat in apa ca sa ne racorim, bebita cred ca sa simtit bine si ea ac astat linistita, asara erm putin obosita dar in rest suntem bine ne-[am revnit astzi cu mai multe reprize de somn, voi cum va petrecti vara doar in casa mor ma plictisesc ce oupatii mai aveti?

tatiana 29+ bebita patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna burtici
Reusesc si eu sa intru sa mai scriu doua cuvinte , ieri nu m-am simtit f bine de la un pepene m-am stricat la stomac si m-am simtit cam rau , dureri de cap , contractii lipsa de vlaga , oricum m-am tratat insa azi noapte l-a apucat pe sotior o criza de rinichi de nu am dormit toata noaptea, mai nou am experimentat si injectiile pe fundul lui ... in afara de nospa , scobutil , ceaiuri , ce mai merge in criza ?

Am facut un pilaf cu carnita de pui ca imi este teama sa mananc acum altceva , astept sa se raceasca , Simona le mai combin si eu , dar tu sigur m+ai batut la capitolul asta .
Mai3 mi+a placut tare mult casura voastra , cu gust , intima , sa o stapaniti sanatosi .

Ana multumim pentru vestile de la Nike , ma bucur tare tare mult ca sunt bine , mi+au dat lacrimile cand am vayut mesajul ....eh astayi sunt sensibiloasa rau
Va pup ma duc sa mananc

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 30s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Mai am cateva de zis:

Super vestile despre Nike si micul Sebastian. Slava Domnului!

Simona bebele meu e super incantat la biserica, ii place in special cand se canta, incepe sa se miste asa frumos...

Anuto esti un real talent tehnic bre! Mie mi-a luat 3 zile sa pun cateva poze pe Picasa! Felicitari pt capitolele noi si la mai mare!

Eu nu m-am uns cu nimic ca ma gandeam ca mai multe vergeturi decat am nu imi pot apare: eee... teapa... am 3 proaspete si rosii pe burta. Da cum de 3 ani incoace ma simt mai bine in costume de baie intregi... nici ca-mi pasa de ele.

Donna 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

donna, foarte draguta paturica si gentuta! ca sa fiu sincera, gentuta imi lace mai mult!
oana, sa ai pofta la masa! mda... ma gandeam eu ca nu prea e bn cu combinatul asta...

simona cu matei 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona24

donna, foarte draguta paturica si gentuta! ca sa fiu sincera, gentuta imi lace mai mult!
oana, sa ai pofta la masa! mda... ma gandeam eu ca nu prea e bn cu combinatul asta...

simona cu matei 32+

Merci Simona! Habar n-am la ce o voi folosi, dar macar acum pot spune ca am luat si eu ceva pt bebe

Donna 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Am uitat sa va spun ca daca la inceput 4 litri erau mult , acum parca cere corpul
Office ce putin mai ai , de abia astept sa ajung si eu sa nr zilele.
Crina , plimbare placuta
Donna chiar ai energie , eu parca as mai trage un pui de somn
Patricia eu lenevesc pana la loc comanda acasa si activitatea principala este sa citesc carti si pagina de forum , dupa ce se naste bebe , nu mai vad eu leneveala asta

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 30s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Super vestile despre Nike si BB Sebastian! Doamne ajuta in continuare!

Felicitari burtikutzelor care au schimbat semnatura!
Si noi am schimbat-o astazi!

Moshulik +28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

pai si lui matei al meu eu ii place la biserica. mai ales caa il aude pe taica-su cantand!( al meu e student la teologie si cantaret la o biserica din titan). la inceput misca doar cand il auzea cantand la biserica. dar azi, ce-o fi fost cu el, nu stiu! ca nu prea ne-am inteles... sa nu mai spun cate drumuri la toaleta am facut... .iar acum sta asa cuminte...

simona cu matei 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

CRINA maine fac si eu spaghete!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Ana oricum eu iti admir harnicia. Ne-ai innebunit cu minunatiile pe care le gatesti. Eu am facut spaghete ca-i flac f mult sotului, dar n-am mai gatit de.....mult caci am stat la pat. Noroc cu mama ca mi-a fost alaturi!
Tu cum faci spaghetele? CA poate mai schimb si eu reteta.

32+

crina cu

Mie nu-mi plac spaghetele cu carne tocata! Eu le fac cu sunca presata sau cu salam cu sunca!
Toc o ceapa potrivita,o calesc f putin(pana lasa zeama),adaug salamul taiat cubulete mici,le prajesc impreuna putin apoi adaug cateva ciuperci. Pun putin piper,pasta de tomate,o foaie de dafin(daca iti place aroma)pe care nu o las mai mult de 1 min sa nu fie tare aroma si putina supa sau apa.Las sa fiarba putin pana scade sosul si se mai ingroasa putin si pun vegeta dupa gust. Daca mi se pare ca sosul e prea acrisor de la pasta de tomate pun o jumatate de lingurita de zahar.Pun putina verdeata tocata si gata! In farfurie rad putin cascaval sau branzica!!
Am mai facut si cu piept de pui tocat marunt in loc de salam,dar nu prea mi-a placut!!
Uf! pana am scris tot am udat tastatura!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput