Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(126)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Oana am avut energie, s-a consumat pt azi.

Tocmai ma pregateam de un program de somn si leneveala cand m-a anuntat sotul ca de maine dimineata incepem zugravirea dormitorului, asa ca s-a terminat cu odihna mea. Trebuie sa mut hainele si alte chestii usoare pana diseara si sa mai si gatesc .

In plus, mi-am mai luat si sapuneala saptamanala de la mama, vad ca nu se lasa daca nu ma face sa plang 3 zile pe saptamana . Dar...asta e situatia, trebuie sa invat sa traiesc asa.

Donna 31+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona24

pai si lui matei al meu eu ii place la biserica. mai ales caa il aude pe taica-su cantand!( al meu e student la teologie si cantaret la o biserica din titan). la inceput misca doar cand il auzea cantand la biserica. dar azi, ce-o fi fost cu el, nu stiu! ca nu prea ne-am inteles... sa nu mai spun cate drumuri la toaleta am facut... .iar acum sta asa cuminte...

simona cu matei 32+

Ce frumos! Inseamna ca mergeti la toate slujbele?

Donna 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

incercam! in ultima perioada nu prea am fost, ca nu m-am simtit eu bine, dar in general, incerc sa fiu si eu prezenta, mai ales ca e
foarte bine sa ma impartasesc pentru bebe. iar dl tati,e mereu prezent!

simona cu matei 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Mai am cateva de zis:

Super vestile despre Nike si micul Sebastian. Slava Domnului!

Simona bebele meu e super incantat la biserica, ii place in special cand se canta, incepe sa se miste asa frumos...

Anuto esti un real talent tehnic bre! Mie mi-a luat 3 zile sa pun cateva poze pe Picasa! Felicitari pt capitolele noi si la mai mare!

Eu nu m-am uns cu nimic ca ma gandeam ca mai multe vergeturi decat am nu imi pot apare: eee... teapa... am 3 proaspete si rosii pe burta. Da cum de 3 ani incoace ma simt mai bine in costume de baie intregi... nici ca-mi pasa de ele.

Donna 31+ cu

MULTUMESC BRE!!
E frumoasa paturica ,dar gentuta e bestiala!! e superba!
Aaa, si-mi place atitudinea ta vis-a-vis de vergeturi!!
F frumoasa burtica !!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Simona - ce bine ca mergeti des la biserica... Mie mi-e putin ciuda ca nu mai reusesc sa tin post, dar saptamana viitoare macar voi tine ca vreau sa ma duc sa ma spovedesc si sa ma impartasesc.
Ar trebui sa ma mai documentez si eu, nu stiu o gramada de lucruri, cand mai am cate o dilema pot sa-ti trimit un PM? Ma gandesc ca esti mai informata. Daca nu te deranjeaza, desigur...

Donna 31+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moshulik

Felicitari burtikutzelor care au schimbat semnatura!
Si noi am schimbat-o astazi!

Moshulik +28

Felicitari!!! Tot asa pan' la 40s!!

Mergi la inceput

Ana pt tine si pt Maia. Sunteti foarte amabile

Donna 31+ cu

Mergi la inceput

Ce bine ca mergeti des la biserica!!Si eu mai merg,dar isi mai baga coada si ba mi-e somn,ba ma doare burta,ba nus'ce am de facut....si pana ma pun in miscare e gata slujba!!
Ar trebui sa merg si eu mai des!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Ana pt tine si pt Maia. Sunteti foarte amabile

Donna 31+ cu

si la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

nu ma deranjeaza, Doamne fereste! cu mare drag, daca pot fi de folos! dar noi, gravidutele, avem dezlegare, sa stii! mie cel putin, mi-a dat dezlegare duhovnicul meu! iar cand mihail tine post... incerc sa fac mancare de post; cel mai mult m-a amuzat cand am vbit cu duhovnicul depre post,iar al meu, spera sa ii dea si lui dezlegare. dar parintele a zis ca atunci cand fac o ciorba cu carne(si ne aflam in post), el papa supa si eu carnita! si asa facem! ca sa nu gatesc de n-spe mii de ori...
deci, cu mare drag!

simona cu matei 32+

Mergi la inceput