Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(126)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Pai scrii [ url="link"] nr capitolului [ /url] si il bagi in listuta, imediat dupa ultimul [/url], ca sa ti-l alinieze cu celelalte
sper ca am fost clara

Kiti, 30+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Multumim pentru capitol
Iunia super noua semnatura.
Alexuta stai cumintica si va mai stea bebe cat sa mai faca bucute.
Mai3 acum mi-am adus aminte ca faci ceza. Sa dea DD sa fie usoara operatia si recuperarea!
Ma bucur tare mult pentru Nike si Sebastian. Tine-ti-o tot asa!

32+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Eu plec pana la bunica-mea. Anusko, daca nu te descurci, lasa-mi un mesaj si pun eu capitolul cand ma intorc.

Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Eu plec pana la bunica-mea. Anusko, daca nu te descurci, lasa-mi un mesaj si pun eu capitolul cand ma intorc.

Pupam

Am reusit bre! Stiam cum sa scriu doar ca aparea 125 mai jos si nu in rand cu celelalte!!!Acu e bine!!!
Uff!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Kiti plimbarica placuta la bunicuta. Sa vii cu bunatati!

Am facut impreuna cu sotiorul spaghete cu carnita, ciuperci, ceapa, cascaval si au iesit foarte bune. Va invit la masa daca poftiti. Acum stau linistita in patut ca ma cam doare rau spatele (de la batranete).

Va pup dulce

32+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

CRINA maine fac si eu spaghete!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

CRINA maine fac si eu spaghete!!

Ana oricum eu iti admir harnicia. Ne-ai innebunit cu minunatiile pe care le gatesti. Eu am facut spaghete ca-i flac f mult sotului, dar n-am mai gatit de.....mult caci am stat la pat. Noroc cu mama ca mi-a fost alaturi!
Tu cum faci spaghetele? CA poate mai schimb si eu reteta.

32+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

fetele care au nascut sau nasc prin cezariana, cum e mai bine cu anestezie totala sau locala? in caz ca as ajunge la cezariana m-ar interesa mai mult cea locala, sa fiu treaza sa-mi vad imediat puiul, dar nu stiu cat e de bine cu ea.

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

fetele care au nascut sau nasc prin cezariana, cum e mai bine cu anestezie totala sau locala? in caz ca as ajunge la cezariana m-ar interesa mai mult cea locala, sa fiu treaza sa-mi vad imediat puiul, dar nu stiu cat e de bine cu ea.

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Si pe mine ma intereseaza subiectul asta. Mie mi-a zis asitenata atunci cand mi-am facut cerclaj ca pentru ca am avut meningita cand am fost tinara nu ar fi bine sa fac rahi, ci anestezie totala. Am sa ma mai interesez daca are vreo legatura. Cica recuperarea e mai grea dupa anestezie totala, desi mi s-a mai facut de 3 ori anestezie totala si nu i s-a parut asa rau, sau o fi fost foarte usoara anestezia.

32+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

o zi buna la burtici!
mai3, iunia, felicitari pentru noua semnatura! Doamne ajuta sa fie totul bine si bebeii sa stea cuminti pana la termen!
ana, multumim de frumosul capitol,care sa dea Domnul sa fie numai cu vesti bune!
ma bucur mult pt nike si BB sebastian!
uf,tare active ati fost de azi dimineata. eu acum am deschis pc-ul. am fost la slujba si ne-am intors cam acum o ora. dl bebe s-a cam dat cu capul de vezica mea in timpul slujbei si nu prea am stat linistita. ba dadea cu capul in vezica, ba cu piciorusele in coaste... trebuie sa port o discutie serioasa cu el, sa il invat cum sa se comporte in societate!
fetelor, voi combinati mancarurile intre ele? ca eu fac niste combinatii.. azi de exemplu am mancat salata de vinete cu varza murata si branza feta cu piept de pui afumat, tot cu varza murata. si am dres tot cu un pic de cola! mi-e teama ca "experimentele" mele sa nu faca rau lui bebe...

va acesc pe toate!

simona cu matei 32+

Mergi la inceput