Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(126)
Raspunsuri - Pagina 20
mari78 spune:
Fistiq, cu exercitii isi mai revin, am testat pe pielea mea
. Oricum, cand sun in sutien nu e nicio diferenta ![]()
Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si
35+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+
Fistiq spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mari78 Fistiq, cu exercitii isi mai revin, am testat pe pielea mea Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 35+ cu Anca Ioanawww.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ |
Speram, ce sa facem! Apoi ma bazez si pe mostenirea genetica. Sper sa o mostenesc pe mama mea, care a alaptat 4 copii si a ramas cu sini de domnisoara apoi
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+
ionela.n spune:
Fistiq, da, ma apuc de cautat pe net patut. tu de care ai luat si cu cat?
Andreea, te inteleg cu raceala 

. Eu inca tusesc ca un magarus. Iau sirop "stodal" si spray nazal "sterimar". cu nasul e mai bine, dar observ ca am pusee cu tusea. Parca e mai bine, dar tot rau e 
Pt fetele care au facut mai multe cumparaturi: ati luat cumva:
- biberon?
- betisoare de urechi cu protectie?
- am vazut ca exista la chicco o solutie pt dezinfectat si sterilizat biberoane si am un coleg care are bebe mic si zice ca e super bun www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/alaptare-artificiala-11/dezinfectant-pentru-biberoane-si-tetine-68.html" target="_blank">http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/alaptare-artificiala-11/dezinfectant-pentru-biberoane-si-tetine-68.html
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 30+
Minunea noastra
botosel452 spune:
Mi s-a facut un somn...de imi vine direct sa ma culc pe birou...
nu stiu cum o sa mai rezist pana spre sfarsitul lunii.
Am si eu o intrebare: se intampla sa mai fi patit dintre voi sa aiba, din nou, greturi la varsta aceasta de sarcina?
Eu observ ca de 2 saptamani ma tot incearca "senzatia" asta. De dimineata, in statia da autobuz, mai ca dadeam la boboci... si fara un motiv anume.
In ceea ce priveste sutienele de alaptat, acum ceva timp mi-am cumparat de la Jolidon unul, o marime mai mare decat ce am acum; traiesc cu speranta ca pana nasc, nu o sa-mi mai imi creasca dimensiunile.
Valentina
31+ 
puiutza spune:
| citat din mesajul lui ionela.n - am vazut ca exista la chicco o solutie pt dezinfectat si sterilizat biberoane si am un coleg care are bebe mic si zice ca e super bun www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/alaptare-artificiala-11/dezinfectant-pentru-biberoane-si-tetine-68.html" target="_blank">http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/alaptare-artificiala-11/dezinfectant-pentru-biberoane-si-tetine-68.html -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+Minunea noastra |
Asa cum parca tin minte ca a mai zis cineva, e ok solutia, dar eu o foloseam doar cand eram plecati in deplasari. E totusi o solutie chimica si parca ramane un pic pe sticlute- le ramane un miros aparte. Nu as folosi solutia tot timpul. E mai ok sterilizarea cu abur sau prin fierbere. Si la cati bani dai pe solutie iti iei un sterilizator - parerea mea.
Dana
34+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
simona24 spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Fistiq, da, ma apuc de cautat pe net patut. tu de care ai luat si cu cat? Andreea, te inteleg cu raceala ![]() ![]() . Eu inca tusesc ca un magarus. Iau sirop "stodal" si spray nazal "sterimar". cu nasul e mai bine, dar observ ca am pusee cu tusea. Parca e mai bine, dar tot rau e ![]() Pt fetele care au facut mai multe cumparaturi: ati luat cumva: - biberon? - betisoare de urechi cu protectie? - am vazut ca exista la chicco o solutie pt dezinfectat si sterilizat biberoane si am un coleg care are bebe mic si zice ca e super bun www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/alaptare-artificiala-11/dezinfectant-pentru-biberoane-si-tetine-68.html" target="_blank">http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/alaptare-artificiala-11/dezinfectant-pentru-biberoane-si-tetine-68.html -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+Minunea noastra |
ionela, noi am luat patut pe de okazii.ro. l-am luat de la tip care avea mai multe(4-5) de la ikea. el asa arata http://www.ikea.ro/ro/Produse/103/10622/Articole_pentru_bebelusi/LEKSVIK.htm
iar pretul pe care l-am dat este o nimica toata p langa cel din magazin. 175 lei.
si spor la cautatsimona
cu
matei 32+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui Iunia82 Fetelor, sunt suparata ![]() ![]() Azi mi-am luat analizele de cultura din col si am rez pozitiv pentru streoptococ grup B. Voi ati facut aceasta analiza? Cat de grav e? Chichi, mi-a iesit antibiograma asa: e sensibil la penicilina injectabil, eritromicina, ceftriaxon, vancomycin, clinamicin, ofloxacin. Am inteles de la MF ca penicilina orala luata pe stomacul gol are acelasi efect ca cea injectabila si ca asta ar fi cea mai buna solutie. Ce stii despre tratamentul pt acest streptococ? E vreun risc pt bebe? Sunt cam speriata ![]() 36+ |
Iunia nu-ti mai face atatea probleme ca nu-i capatul pamantului! Multe gravidute au streptococ in col. Suna dr si spune-i, si probabil te va chema sa-ti dea o reteca cu niste ovule si-un antibiotic oral, probabil eritromicina. Capul sus!

Cristina
31+
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui nicopic pentru mamicile cu experienta: sutienul de alaptat este indispensabil? sau poate fi folosit si unul obisnuit? Nico, burtica de 34+ |
Daca alaptezi e foarte practic! Eu mi-am luat cate doua sa am la schimb! Dar am avut noroc ca gasesc la preturi acceptabile(15 lei acum un an jumatate)!
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ionela.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutza
Asa cum parca tin minte ca a mai zis cineva, e ok solutia, dar eu o foloseam doar cand eram plecati in deplasari. E totusi o solutie chimica si parca ramane un pic pe sticlute- le ramane un miros aparte. Nu as folosi solutia tot timpul. E mai ok sterilizarea cu abur sau prin fierbere. Si la cati bani dai pe solutie iti iei un sterilizator - parerea mea. Dana 34+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Solutia e vreo 30 lei. Stie cineva sterilizator asa ieftin?
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 30+Minunea noastra
puiutza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ionela.n
Solutia e vreo 30 lei. Stie cineva sterilizator asa ieftin? -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+Minunea noastra |
Sterilizatorul o data luat ai terminat cu cheltuiala. Solutia ti se termina si trebuie sa tot iei alta nu? Deci per ansamblu...
Dana
34+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)