Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(126)
Raspunsuri - Pagina 21
bebecris26 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui botosel452[/Am si eu o intrebare: se intampla sa mai fi patit dintre voi sa aiba, din nou, greturi la varsta aceasta de sarcina? Eu observ ca de 2 saptamani ma tot incearca "senzatia" asta. De dimineata, in statia da autobuz, mai ca dadeam la boboci... si fara un motiv anume. Valentina 31+ ![]() |
cristina si bebe in burtica
31+sapt
puiutza spune:
Ne ajuta cineva cu capitol nou?
Hai Ana ca am vazut ca te-ai specializat deja!!! Felicitari!
Dana
34+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui botosel452 Mi s-a facut un somn...de imi vine direct sa ma culc pe birou... nu stiu cum o sa mai rezist pana spre sfarsitul lunii. Am si eu o intrebare: se intampla sa mai fi patit dintre voi sa aiba, din nou, greturi la varsta aceasta de sarcina? Eu observ ca de 2 saptamani ma tot incearca "senzatia" asta. De dimineata, in statia da autobuz, mai ca dadeam la boboci... si fara un motiv anume. In ceea ce priveste sutienele de alaptat, acum ceva timp mi-am cumparat de la Jolidon unul, o marime mai mare decat ce am acum; traiesc cu speranta ca pana nasc, nu o sa-mi mai imi creasca dimensiunile. ![]() Valentina 31+ ![]() |
Dap, eu am inceput sa mai am, rar ce e drept, dar am, senzatii de greata fix ca in primele luni. Si somn si lene ca in primele luni

Kiti,
31+ si mami de Vlad 15.05.2006
bebecris26 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ionela.n
Solutia e vreo 30 lei. Stie cineva sterilizator asa ieftin? -------------------------------------------------- Sunt o cu Raisa Nicoleta de 30+Minunea noastra |

cristina si bebe in burtica
31+sapt
Mari-Mariuk spune:
Andre_flo felicitari pentru bebe Diana! sa fie sanatoasa, mancacioasa si jucausa!

Sutienele de alaptat am auzit si eu ca sunt foarte utile. Aici in Tulcea am gasit un magazin unde sunt la 5.5lei/buc, sunt din bumbac si chiar arata foarte bine, nu sunt chiar de mamaie
. Maine poate reusesc sa achizitionez 2 bucati, ca azi nu am chef de facut cumparaturi.
Mariuk
31+
ionela.n spune:
Da, aveti dreptate cu sterilizatorul 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 30+
Minunea noastra
alynta27 spune:
Am crescut doi copii si nu mi-a trebuit sterilizator, eu alaptand la san pana dupa un an la ambii! Am trecut apoi la canita cu pai! Astea le spal cu detergent si apa calda/ fierbinte! Nu am avut nici o probleme cu ciupercile...
Puiutza stiu ca la 28 de saptamani este un "prag" pentru mamicile cu rH-ul negativ! Daca in jurul saptamanii asteia ies prezenti anticorpii si intr-o concentratie care sa-l afecteze pe bebe doar in cazul asta se face vaccinul! Dupa nastere se face doar daca bb are rH-ul diferit de al mamei! Sper sa ma fi exprimat clar!
Be one vata cu tifon este indicata la nasterea naturala unde sunt epiziotomii, rupturi sau fisuri pentru ca pielea sa "respire" si astfel sa se vindece mai repede!
Andreea, Mari bine ati revenit!
Andre ai vrut sa nasti natural?!
Mari aceiasi parere o am si eu despre cezariana! Taietura e in profunzime si se vindeca greu, plus ca doare rau! Refacerea dupa o nastere naturala este rapida si bebe e vioi!
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Ca uitasem....Referitor la greturi! Cand eram in travaliu la primul copil imi venea sa vars! Eu care nu am fost vomicioasa de felul meu in sarcini! Cand i-am zis dr. mi-a raspuns ca e normal deoarece colul se dilata!
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

citat din mesajul lui botosel452[/