Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(126)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Buna gravidutelor ce mai faceti , nois unetm, bien facem 30 sapt astzi si suntem foarte zglobii prin burtica mamei, as vrae sa va intreb cum imi pun si eu semnatura cu nuemle ebebeitei si saptamaniel ajutatima ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

ANDREEA MA BUCUR PT TINE CA AI NET!!! Poate reusim sa stabilim ceva acu' daca intri mai des!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Daaap, celelalte fete au zis ceva? Am reusit sa citesc din urma si nu am vazut?

32+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Fetelor, voi mai faceti eco dupa 35 saptamani, pentru a afla greutatea aproximativa de la nastere ? Eu am miercuri programare la dna doctor pentru recoltare cultura col si nu stiu daca sa cer trimitere pentru aceasta eco. Tot miercuri stabilim si data pentru cezariana. Din cate am discutat pana acum, va fi 25 sau 26 august, deci mai e foarte putin.

Azi fac bagajul, kit-ul pentru stem a ajuns ...nu mai avem decat de asteptat si de rugat bebelusa sa mai stea pana in 25 august.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 35+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+
26 de ziua mea

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna burtici!

Andre_flo felicitari!!!
Diana Elena bun venit pe lume!!!

Luciana "la multi ani",scuza-mi intarzierea.

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura(si eu am schimbat-o ieri) si celor care au venit cu vesti bune de la eco.

Am vazut multe poze frumoase in albume,Maitreyi felicitari pentru casuta,sa va bucurati sanatosi de ea.

O saptamana cat mai usoara!

29+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Mda, asta cu sinii eu am acceptat-o, m-am resemnat... La cit s-au marit deja, mi-e clar ca nu o sa mai fie niciodata la fel.
Am probat de curiozitate, nu de mult un sutien dinainte de sarcina si e dezastru!
Tot 2 sutiene pt alaptat am si eu in plan sa cumpar deocamdata, dar vreau sa fie si frumusele. Si sa nu fie pin' la git daca se poate.

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:

Andreea felicitari pentru bebe sanatos(oasa)! Eu cred ca va fi fetita, asa simt eu

poze noi
Teodora 2 ani+

32+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor, voi mai faceti eco dupa 35 saptamani, pentru a afla greutatea aproximativa de la nastere ? Eu am miercuri programare la dna doctor pentru recoltare cultura col si nu stiu daca sa cer trimitere pentru aceasta eco. Tot miercuri stabilim si data pentru cezariana. Din cate am discutat pana acum, va fi 25 sau 26 august, deci mai e foarte putin.

Azi fac bagajul, kit-ul pentru stem a ajuns ...nu mai avem decat de asteptat si de rugat bebelusa sa mai stea pana in 25 august.

poze noi
Teodora 2 ani+
ce putin mai ai Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Legat de anestezie, si mie mi s-a facut tot generala, dar nu-mi amintesc sa ma fi intrebat totusi cineva cum vreau. Ca eu n-as fi vrut. De recuperat cred ca m-am recuperat destul de usor, pt ca am fost operata la pranz, iar seara m-am dat jos sa merg la baie. Conteaza mult si sa te misti cat mai repede, din cate am inteles. Insa am avut si o problema, din cauza anesteziei cred, am facut o reactie cu frison, care m-a tinut toata noaptea de dupa operatie.
Acum as vrea sa fac rahi, daca voi naste tot prin cezariana, ca noi inca ne punem problema si a celeilalte variante
Si am vazut ca s-a mai discutat si despre tampoanele din vata si cele allways night. Eu atunci n-am stiut ca astea din urma nu permit vindecarea asa rapida si le-am folosit numai pe astea, ca iarasi nu stiam de varianta cu vata in tifon, dar oricum e mai greu de suportat un tampon asa mare. Eu n-am avut nici o problema de la ele, mi s-a parut mult mai usor asa.

Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Bebecris si eu as vrea pe 26. Pe 26 august e si ziua nasului si ar fi un cadou perfect, abia asteapta Nasa la fel, zice ca o scutesc pe ea de facut tort, pe viitor

Mai am putin pentru ca nu voi naste la 40 de saptamani, ci in saptamana 38, pentru ca dna doctor va pleca din tara. La Teodora, chiar daca a fost cezariana, nasterea mi se declansase de dimineata (mi s-au rupt membranele si am pierdut lichidul) si eram in 38 saptamani si 4 zile, deci tot inainte de termen... se pare ca fetele sunt mai grabite.

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Citat:

Bebecris si eu as vrea pe 26. Pe 26 august e si ziua nasului si ar fi un cadou perfect, abia asteapta Nasa la fel, zice ca o scutesc pe ea de facut tort, pe viitor

Mai am putin pentru ca nu voi naste la 40 de saptamani, ci in saptamana 38, pentru ca dna doctor va pleca din tara. La Teodora, chiar daca a fost cezariana, nasterea mi se declansase de dimineata (mi s-au rupt membranele si am pierdut lichidul) si eram in 38 saptamani si 4 zile, deci tot inainte de termen... se pare ca fetele sunt mai grabite.

poze noi
Teodora 2 ani+
Sa fie asa cum i-ti doresti tu Mari

Mergi la inceput