Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(126)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Gata, am schimbat si semnatura. Dupa ce intru in 37 saptamani, ma declar multumita.

Iunia si Lucianna la multi ani cu sanatate si noroc ! Sa aduceti pe lume bebelusi sanatosi si mancaciosi si sa va bucurati alaturi de cei dragi

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 35+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

FISTIQ tocmai am gasit avizul in cutia postala!!
Fug la posta!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Harnica Posta romana!
Eu deja l-am portionat pe al lui Tudor si din cite am inteles de la sot l-a si surfilat soacra-mea. L-am dat la ea sa il faca pina la urma

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+

Mergi la inceput

Andreea, felicitari pt strumful sau strumfita grasunica! Sa dea domnul safie sanatos, oricare ar fi "secretul" dintre picioruse

Mergi la inceput

Fetelor, voi mai faceti eco dupa 35 saptamani, pentru a afla greutatea aproximativa de la nastere ? Eu am miercuri programare la dna doctor pentru recoltare cultura col si nu stiu daca sa cer trimitere pentru aceasta eco. Tot miercuri stabilim si data pentru cezariana. Din cate am discutat pana acum, va fi 25 sau 26 august, deci mai e foarte putin.

Azi fac bagajul, kit-ul pentru stem a ajuns ...nu mai avem decat de asteptat si de rugat bebelusa sa mai stea pana in 25 august.

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna ziua si de la noi!
Andre_flo felicitari, crestere usoara, sa fie sanatoasa Diana Elena si sa va aduca numai bucurii!
Puiutza, da, conteaza f mult si organismul mamei. Acelasi dr a apreciat la mine ca nu pot naste normal, pt ca facusem o eco cu cateva zile inainte de declansarea nasterii si stiau deja ca e f mare. Mamica de care v-am spus eu e mai inalta ca mine (eu am 1,62) si ce nu v-am spus e ca asta e al 4-lea bebe al ei. Dar si ceilalti au avut toti peste 4 kg.
Insa dr are partea lui de merit, eu nu stiu prea bine cum e la nastere normala, dar am inteles ca sunt dr care taie din prima, ca sa nu fie complicatii.

Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Lora, vad ca nici noaptea nu ai somn din cauza aspiratorului.
Sa te uiti si la dotari, dar si la putere, aia in W. Din cite stiu aia indica puterea de apirare

Mi-am adus aminte ca nepotelul sotului (acum 5 ani), e obsedat de aspiratoare. Acum parca s-a mai linistit, dar de obicei cind il pierzi si nu stii unde e, e clar ca e cu aspiratorul. Chiar si la mos craciun i-a cerut sa-i aduca un aspirator. Si i-a adus unul roz, de jucarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Am vazut multeeee poze noi cu burtici care mai de care!
Pup toate burticile, fara exceptii

32+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Andre_flo, daca poti sa ne spui, din ce cauza ti s-au rupt membranele? Ai facut vreun efort mai mare? Sau pur si simplu?

Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Despre sutien de alaptat : si eu zic la fel, ca trebuie cumparat, macar 2 bucati pentru inceput. Sanii cresc in volum cand sunt plini cu laptic, deci daca il cumparati inainte de nastere, ar trebui luat cu un numar mai mare.
Poate va este de ajutor : eu la Teodora nu am purtat sutienul in casa si sanii mi s-au lasat din cauza asta, nu mi-a spus nimeni sa il port, eu ma simteam mai lejer, nu ma gandeam ca nu-si vor mai reveni (eu aveam lapte din belsug, cand o puneam pe Teo la un san, din celalalt tasnea laptele daca nu aveam aparatoare). Am prietene care au putat sutienul si noaptea, iar sanii si-au revenit mult mai bine.

Acum stiu cum o sa procedez, iar dupa fiecare alaptat voi face si exercitii pentru sani.

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Andreea felicitari pentru bebe sanatos(oasa)! Eu cred ca va fi fetita, asa simt eu

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput