Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(126)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata la voi!

Am neeet, am neeet, am neeet! Ce bine e!

Sa va pun la curent pe scurt cu stirile noastre: joi, la 32 de saptamani am fost la control si strumfu'e bine, are 2006gr, toate bune si frumoase si tot nu stim ce se ascunde intre picioruse
Tot joi am luat si kitul de la CBC iar vineri a venit mobila in camera strumfului. Acum urmeaza sa o curat bine, e plina de praf, sa spal hainutele si asternutul si sa asteptam cuminti.
Pe langa toate, am tras o raceala zdravana care nu ma lasa nicicum. NU am facut febra, tusesc doar de parca ar rage un magar...mai ales noaptea si nu ma pot odihni. Incerc sa ma dreg cu sirop de muguri de pin, dar nu vrea tusea astea sa plece nicicum. Cam atat la noi

Iunia si Lucianna - La Multi Ani! cu scuzele de rigoare pentru intarziere. Sa aveti parte de bblini sanatosi, frumosi, mancaciosi. Multa sanatate si impliniri cat mai multe va doresc!

Andre_flo - Felicitari pentru nasterea Elenei! La Multi Ani! Sa va bucurati de ea si ea de voi multi, multi ani de acum inainte!!!

Ionela.n - tu cum te mai simti? Parca si tu erai cu raceala si tuse din aia faina...cu ce te dregi?

31+ cu un carucior multicolor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_flo

va pup si vreau sa va dau o veste minunata.
pe data de 28 iulie a venit pe lume fetita mea - Diana Elena. S-a nascut prin cezariana la 34 saptamani si 3 zile, greutate 2220 grame, scor Apgar 8.
acum suntem acasa, crestem si suntem tare cuminti.

28+

Oooooo!!!!
Bine ai venit pe lume, Diana Elena! Sa fii sanatoasa si mancacioasa!
Andre_flo, sa-ti traiasca fetita! Felicitari!

Maaama, ma apuca plansul...ce emotionant!

Lora, mami de Iustina si 36+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

... si am facut si update la semnatura . A mai trecut o saptamana si dupa cum se vede incep sa vina copilasii pe lume si la odiseea noastra.
Doamne ajuta sa fie bine toti bebelinii si mamicile si sa fie nasteri cat mai usoare!!!

32+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Intreba cineva despre cezariana si anestezie. Eu la Teodora am avut anestezie totala si mi-am revenit destul de greu, nu mi-au facut calmante pentru ca mi-au zis ca trebuie sa o alaptez. Anul trecut am facut operatie de apendicita tot cu anestezie generala, insa mi-am revenit mai repede...mi s-au dat calmante.

Pentru fetele care se tem de nasterea normala : si dupa cezariana este greu, eu mi-am revenit cam dupa 10 zile. M-a durut foarte tare operatia (ganditi-va ca nu numai pielea e taiata, ci si muschiul abdomenului inferior, dar mai ales uterul, care e un organ puternic vascularizat). Eu nu am de ales si trebuie sa nasc prin cezariana, dar sincer ma gadesc cu groaza ca imi va fi din nou greu, ca abia o sa ma asez si ridic de pe pat. Daca nu aveti indicatie de cezariana, nu optati pentru ea !

Mai zicea cineva cum de putem sa ne ingrasam asa de mult, peste 10-15 kg. Pai depinde de organism, dar si de sarcina. Eu la prima sarcina am luat 31 kg si le-am dat jos cam in 2 ani, destul de greu...acum am 18kg si am intrat in saptamana 36, dar nu pot sa spun ca m-am abtinut de la mancare, am mancat foarte bine si in ultimul timp mananc destul de mult dulce, dar vad ca nu se mai depune.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 34+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

... si am facut si update la semnatura . A mai trecut o saptamana si dupa cum se vede incep sa vina copilasii pe lume si la odiseea noastra.
Doamne ajuta sa fie bine toti bebelinii si mamicile si sa fie nasteri cat mai usoare!!!

32+ cu un carucior .... sau

Bine ai revenit in lumea cu internet
Mama, ce tarie aveti sa nu intrebati ce este galuscuta...eu nu as rezista. Dar mai e un pic si o sa vedeti pe viu ce surpriza va aduce barza

Kiti, 30+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

FISTIQ tocmai am gasit avizul in cutia postala!!
Fug la posta!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Buna ziua la taote burticile! (ca neata' nu mai am cum sa spun la ora asta!)

Dar de la ora 9 stau si citesc din urma - am ajuns acu' la zi. Nu stiu zau cum reusiti sa si faceti treaba prin casa si sa si scrieti atata - e o dilema pt. mine - eu nu reusesc de nici o culoare.

Iunia si Lucianna - La Multi Ani!!! cu mare intarziere! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de BB!

Andre Flo felicitari pt. bebelina - si asteptam poze cu ea! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ea!

Felicitari si lui Nike pt BB Sebastian - multumim lui DD ca e mai bine si sa auzim doar vesti bune despre amandoi!

Mai3 - ziceai ca ai luat si un carusel cu tren parca - tot de pe acelasi site de unde ai luat si pompa? Care carusel l-ai luat?

Apropo de vaccin-ul pt. RH negativ - am intrat si mai in ceata - dozarea de anticorpi eu o fac in fiecare luna si mi-au iesit tot negativ. La fel a fost si la prima sarcina si in final BB a avut RH negativ si nu am facut deloc vaccin. In final cum se procedeaza cu vaccin-ul - de ce sa il faci si acuma inainte de nastere daca anticorpii iti ies negativi - si dupa aia inca o data dupa nastere? Eu am intrebat in Sensiblu de acest vaccin si mi-a spus ca nu se mai gaseste ala la 580 ron, decat unul la 869 ron!

Si vorbeati de nastere naturala fara epiziotomie la un BB de 4650 gr parca. Cum poate ajuta doctorul aceasta nastere? Sau depinde si de organismul mamicii?

Ma duc sa calc hainitele lui bebita!

Dana 34+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ANDREEA MA BUCUR PT TINE CA AI NET!!! Poate reusim sa stabilim ceva acu' daca intri mai des!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Andreea, felicitari pt. rezultatele de la eco!

Fetelor, deci e bun aspiratorul cu filtru...multumesc!

Lora, mami de Iustina si 36+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Buna dimineata la voi!

Am neeet, am neeet, am neeet! Ce bine e!

Sa va pun la curent pe scurt cu stirile noastre: joi, la 32 de saptamani am fost la control si strumfu'e bine, are 2006gr, toate bune si frumoase si tot nu stim ce se ascunde intre picioruse
Tot joi am luat si kitul de la CBC iar vineri a venit mobila in camera strumfului. Acum urmeaza sa o curat bine, e plina de praf, sa spal hainutele si asternutul si sa asteptam cuminti.
Pe langa toate, am tras o raceala zdravana care nu ma lasa nicicum. NU am facut febra, tusesc doar de parca ar rage un magar...mai ales noaptea si nu ma pot odihni. Incerc sa ma dreg cu sirop de muguri de pin, dar nu vrea tusea astea sa plece nicicum. Cam atat la noi

Iunia si Lucianna - La Multi Ani! cu scuzele de rigoare pentru intarziere. Sa aveti parte de bblini sanatosi, frumosi, mancaciosi. Multa sanatate si impliniri cat mai multe va doresc!

Andre_flo - Felicitari pentru nasterea Elenei! La Multi Ani! Sa va bucurati de ea si ea de voi multi, multi ani de acum inainte!!!

Ionela.n - tu cum te mai simti? Parca si tu erai cu raceala si tuse din aia faina...cu ce te dregi?

31+ cu un carucior multicolor :)

Andreea felicitari pentru vestile bune sa foloseasca bebe lucrusoale sanatos.Acum ca ai net poti sa scri mai des.cat despre tuse
, incearca mierea de obicei mai calmeaza.

34+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput