Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(126)
Raspunsuri - Pagina 16
ionela.n spune:
Fetelor, noi de azi intram in zugraveala si deja parca ma oboseste ideea 
Pana se termina cu nebunia, vreau sa comand patut si nu stiu de care. Ma ajutati, va rog
? As vrea sa fac o alegere cat mai buna calitate/pret 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 30+
Minunea noastra
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicopic pentru mamicile cu experienta: sutienul de alaptat este indispensabil? sau poate fi folosit si unul obisnuit? ps: nici eu nu mai pot vizualiza pozele pe picassa ma poate ajuta cineva? Nico, burtica de 34+ |
Mie mi s-a parut indispensabil, pentru ca iti este mult mai usor sa alaptezi, mai ales cand nu esti acasa. Acasa dai jos sutienul cu totul si gata, dc vrei, dar cand esti plecata, sau in vizita, este mai simplu sa lasi doar o bretea jos.

Kiti,
30+ si mami de Vlad 15.05.2006
bebecris26 spune:
acum am citit ca a aparut si o bebelina in odisee
. sa-i dea Dumnezeu sanatate, sa-si bucure parintii si sa creasca mare si frumoasa! Sa va bucurati de ea Andre flo 
cristina si bebe in burtica
31+sapt
eugcem spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Mie mi s-a parut indispensabil, pentru ca iti este mult mai usor sa alaptezi, mai ales cand nu esti acasa. Acasa dai jos sutienul cu totul si gata, dc vrei, dar cand esti plecata, sau in vizita, este mai simplu sa lasi doar o bretea jos. ![]() Kiti, 30+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Si mie mi s-au parut foarte utile sutienele pentru alaptare.
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andre_flo
multumim frumos, dar noi suntem in iulie ![]() mamica fericita de Diana Elena |

Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
sabu_dk spune:
Buna dimineata, burtici
...
Andre_flo, felicitari pentru fetita frumoasa. Sa fiti fericite si norocoase si tot ce va doriti voi...
Off, se ingroasa randurile de bebei, mai fetelor... Uite acusica vine si randul la toate... ![]()
![]()
![]()
Sabina,
34+ cu
Nicklas
mari78 spune:
Buna ziua burticute si mamici :-)
Am absentat motivat saptamana trecuta, pentru ca au fost socrii in vizita la noi(sa ne ajute cu curatenia si sa construiasca impreuna cu otul un foisor de lemn in curte)si nu am mai avut cand sa intru pe DC. Dar in weekend si acum am citit si din urma, o multime de lucruri s-au intamplat.
Ma bucur enorm ca bebe Sebastian e bine si ca recupereaza. E foarte important ca respira singurel. Nike Doamne ajuta sa ai laptic mult sa ii dai, il va ajuta sa creasca repede. Ma rog in continuare sa recuperati repede si sa iti aduci puiutul acasa ! Sanatate !
Andre flo felicitari mamico pentru fetita ! Diana Elena, sa cresti mare si sanatoasa si sa iti bucuri parintii !
Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si
34+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+
botosel452 spune:
andre_flo, felicitri pentru bblina! Sa va traiasca si sa fiti cu totii fericiti.
Eu am mai primit o masina de diverse articole: cosulet, masa de infasat cu cadita incorporata, carusel pentru patut, walkie-talkie, si o tona de hainute (singura problema este ca sunt pentru 1-2 ani, dar nu-i bai, o sa creasca
)
Asa ca sunt mandra 
Valentina
31+ 
Iunia82 spune:
Fetelor, sunt suparata

Azi mi-am luat analizele de cultura din col si am rez pozitiv pentru streoptococ grup B.
Voi ati facut aceasta analiza? Cat de grav e?
Chichi, mi-a iesit antibiograma asa: e sensibil la penicilina injectabil, eritromicina, ceftriaxon, vancomycin, clinamicin, ofloxacin. Am inteles de la MF ca penicilina orala luata pe stomacul gol are acelasi efect ca cea injectabila si ca asta ar fi cea mai buna solutie. Ce stii despre tratamentul pt acest streptococ? E vreun risc pt bebe?
Sunt cam speriata
36+
Fistiq spune:
Salutare si de la noi! O zi frumoasa sa aveti!
Deja vad ca sunt veti minunate!
Andre_flo, felicitari! Sa-ti traiasca si sa fie cumintica, sanatoasa si norocoasa bebelusa! Sa fie cuminte si mincacioasa! Multe floricele pentru voi 

Si asteptam sa ne mai povestesti cum e noua ta viata de mamica!
Ionela, aseara am comandat si noi patutul. Am intrat pe shopmania.ro si am dat cautare dupa patut lemn. O sa gasesti o gramada de modele simple, cu sertar sau fara, cu masuta de infasat, cu dulapior, etc., cu preturile plus site-ul de unde il poti comanda.
Salteluta se cumpara separat de obicei.
Poti da cautare si direct pe google. Apoi daca vezi un model care iti place il poti cauta sa vezi si alte preturi. Succes!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+