Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(126)
Raspunsuri - Pagina 15
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona24 mie de cce nu imi spune nimeni cum sa imi atasez albumul pe contul comun? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() simona cu matei 32+ |
Activeaza-ti intai PM

Kiti,
30+ si mami de Vlad 15.05.2006
sorana_23 spune:
Andre_flo, felicitari !!
Multa sanatate pt bebe, sa fie cuminte, desteapta si sa asculte de mami si de tati !
sorana
28+ cu 
georgescu oana spune:
Felicitari sa fiti sanatosi , sa va aduca doar bucurii
citat din mesajul lui andre_flo![]() va pup si vreau sa va dau o veste minunata. pe data de 28 iulie a venit pe lume fetita mea - Diana Elena. S-a nascut prin cezariana la 34 saptamani si 3 zile, greutate 2220 grame, scor Apgar 8. acum suntem acasa, crestem si suntem tare cuminti. 28+![]() |

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 30s +
Martie-Aprilie
sorana_23 spune:
Rog fetele care trec pe prima pagina bebelusii noi sa scoata din lista de mai jos info ref la DPN si restul (ca sa nu se dubleze)
sorana
28+ cu 
bebecris26 spune:
Neata burticute dragi! Sa aveti o saptamana frumoasa si racoroasa, si sa va bucurati de cat mai multe miscari ale bebeilor
. felicitari fetelor care schimba azi semnatura sau care au intalnire cu bebe 
cristina si bebe in burtica
31+sapt
LoredanaB spune:
'Neata burticutelor !
Waw inca un bebe la odiseea noastra
.
Andre-flo sa va traiasca comoara mare,sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.Asteptam poze cu Diana Elena
.
Ma duc sa 

si revin.
Oare pe unde e
-uta Maya ca nu ne-a scris de mult?
34+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
nicopic spune:
pentru mamicile cu experienta: sutienul de alaptat este indispensabil? sau poate fi folosit si unul obisnuit?
ps: nici eu nu mai pot vizualiza pozele pe picassa
ma poate ajuta cineva?
Nico, burtica de
34+
chichiutza spune:
citat din mesajul lui andre_flo![]() va pup si vreau sa va dau o veste minunata. pe data de 28 iulie a venit pe lume fetita mea - Diana Elena. S-a nascut prin cezariana la 34 saptamani si 3 zile, greutate 2220 grame, scor Apgar 8. acum suntem acasa, crestem si suntem tare cuminti. 28+![]() |
Felicitari!!!! Sa creasca mare, sanatoasa si voioasa si sa va lumineze vietile!!!

Cristina
31+
ionela.n spune:
Sanatate multa! Sa cresteti mari, sanatoase si cuminti

--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 30+Minunea noastra
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui simona24 mie de cce nu imi spune nimeni cum sa imi atasez albumul pe contul comun? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() simona cu matei 32+ |
PM se activeaza din contul meu/mesaje private. Tb sa existe pe acolo un activeaza PM ceva
. Nu am putut sa iti raspund la mesaj tocmai pt ca nu aveai PM activat Sper ca am fost clara... oricum, de pe undeva din Contul meu

Kiti,
30+ si mami de Vlad 15.05.2006