Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(126)
Raspunsuri - Pagina 14
andre_flo spune:
am facut cezariana la 34 saptamani pentru ca s-au rupt membranele pe 27 iulie, am mai stat pe perfuzii pana pe 28 iulie dimineata cand doctorul a decis sa facem cezariana.
mamica fericita de
Diana Elena
ana_25 spune:
andre_flo pozici i-ai facut???Cand vedem si noi mogaldeata???![]()
Acu te innebunim cu intrebarile!!
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
mari_paun spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui andre_flo![]() va pup si vreau sa va dau o veste minunata. pe data de 28 iulie a venit pe lume fetita mea - Diana Elena. S-a nascut prin cezariana la 34 saptamani si 3 zile, greutate 2220 grame, scor Apgar 8. acum suntem acasa, crestem si suntem tare cuminti. 28+![]() |
sa-ti traiasca bebelusa, sa fie cuminte si mancacioasa, sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va aduca numai bucurii

wow, incepe sa se ingroase randurile de bebei

eu mi-am scos gipsul aseara ca ma racaia la glezna, mi-a facut si rana, e vanat piciorul pana la glezna insa se vindeca, asta e important...azi am facut putina ordine ca se cerea, chiar daca a smotriuit sotu, e f cald si am impresia ca numai a transpiratie miroase in casa...acum o sa stau cuminte cu piciorul in sus

am achizitionat un biberon de stivla de la Chico, si o centura ombilicala, am comandat lenjerai cu 2 fete si o paturica pt bebe de prosop, astept confirmarea pt a face plata la steluta muzicala,...si maine merg la Bucuresti la control si sa mai fac cumparaturi pt sacosica de spital.
revin, ca mai am de citit cateva pagini

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, cu piciorul in gips
31+
PETRU si mami de Ema
kiti2205 spune:
'Neata!!
Desi am dormit tare bine azi noapte, ca a fost racoare, inca imi pica ochii in gura de somn. Ma consolez ca mai am doar 3 saptamani de munca si apoi libertateeeee!!!!!!!!!!!!
Donna - Vladutul meu a fost la bunicii de la Caransebes. O sa se intoarca joi, cu niste cornite de toata frumusetea, ca buni il pupa in popou la greu
.
Crina - mari bunataturi de la bunica nu am adus, ca e batrana acum si nu prea o mai lasam sa faca, dar i-am golit prunii ![]()
va pup si o saptamana cat mai usoara si racoroasa
Kiti,
30+ si mami de Vlad 15.05.2006
andre_flo spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Bebita DIANA ELENA este in listuta!! ![]() Ana 31+ Maia Elena lu' mama |
multumim frumos, dar noi suntem in iulie

mamica fericita de
Diana Elena
simona24 spune:
mie de cce nu imi spune nimeni cum sa imi atasez albumul pe contul comun? 

simona
cu
matei 32+
andre_flo spune:
| citat din mesajul lui ana_25 andre_flo pozici i-ai facut???Cand vedem si noi mogaldeata??? Acu te innebunim cu intrebarile!! ![]() Ana 31+ Maia Elena lu' mama |
cu poze revin mai tarziu
mamica fericita de
Diana Elena
andre_flo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mari_paun
sa-ti traiasca bebelusa, sa fie cuminte si mancacioasa, sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va aduca numai bucurii ![]() wow, incepe sa se ingroase randurile de bebei ![]() eu mi-am scos gipsul aseara ca ma racaia la glezna, mi-a facut si rana, e vanat piciorul pana la glezna insa se vindeca, asta e important...azi am facut putina ordine ca se cerea, chiar daca a smotriuit sotu, e f cald si am impresia ca numai a transpiratie miroase in casa...acum o sa stau cuminte cu piciorul in sus ![]() am achizitionat un biberon de stivla de la Chico, si o centura ombilicala, am comandat lenjerai cu 2 fete si o paturica pt bebe de prosop, astept confirmarea pt a face plata la steluta muzicala,...si maine merg la Bucuresti la control si sa mai fac cumparaturi pt sacosica de spital. revin, ca mai am de citit cateva pagini ![]() BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC ![]() ![]() ![]() Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari, cu piciorul in gips 31+ PETRU si mami de Ema![]() |
multumesc frumos

mamica fericita de
Diana Elena
nicopic spune:
Buna
-dutelor!
Felicitari andre_flo pentru fetita ta. Sa cresca mare, sanatoasa si sa va umple viata de bucurii 
Nico, burtica de
34+
kiti2205 spune:
Andre_flo felicitari!!!!!!!!!! Sa fie sanatoasa, mancacioasa si cuminte puiul mic, si sa va aduca numai bucurii 

Kiti,
30+ si mami de Vlad 15.05.2006