Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(126)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

am uitat sa schimb semnatura

mamica fericita de Diana Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_flo

va pup si vreau sa va dau o veste minunata.
pe data de 28 iulie a venit pe lume fetita mea - Diana Elena. S-a nascut prin cezariana la 34 saptamani si 3 zile, greutate 2220 grame, scor Apgar 8.
acum suntem acasa, crestem si suntem tare cuminti.

28+

FELICITARI!!!PT BEBITA DIANA ELENA!!!!!Sa creasca mare, sanatoasa, cuminte si sa va bucurati de ea!!!

WOW!!!Avem deja doi bebici in odisee!!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:

pe data de 28 iulie a venit pe lume fetita mea - Diana Elena. S-a nascut prin cezariana la 34 saptamani si 3 zile, greutate 2220 grame, scor Apgar 8.

28+

Felicitari mamico! Sa va traiasca fetita! Cum a fost nasterea, recuperarea?! Ma bucur pentru voi!

Alina-Mirela 36+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

ANNA am incercat si nu merge!!
Imi spune:dvs ati incercat sa accesati picasa...de pe contul...(contu meu) si totusi sunteti conectat la contul...(contul comun) si imi da doua optiuni: schimbati conturile sau cancel. Am dat click pe schimbati conturile si m-a conectat la albumul meu personal,chiar daca eram la albumul comun!!,iar daca dau pe cancel nu incarca niciunde!
Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic!

nu stiu ce sa zic ca la mine daca dau deconectare de pe oricare din conturi ma deconecteaza apoi ma reconectez pe cel pe care vreau sa intru (personal sau comun) si incarc pozele pe care vreau din eleda din nou deconectare pana nu iti mai apare niciun user si conecteaza cu cel pe care il vrei incearca pana merge ca nu stiu ce altceva sa faci

29+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mesi, o sa incerc mai tarziu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:

28+

sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii

29+ cu bebe mic
poze

Mergi la inceput

simona24, ana_25, alynta27 multumesc frumos pentru urari.
recuperarea e super ok, durerile au fost suportabile...am avut anestezie locala, deci mi-am vazut fetita imediat ce s-a nascut. mai multe griji mi-am facut pentru fetita pentru ca s-a nascut prea devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:

28+

Felicitaaaaaaaaaari!!! Diana Elena, sa fii sanatoasa, fericita, iubita si norocoasa! Sa iti bucuri parintii si sa ai o viata frumoasa!!!

Mami, tu cum te simti? Ti-ai revenit? Inteleg ca au trecut vreo 2 saptamani de la nastere! Te rog, da-ne si noua mai multe detalii, daca vrei... De ce ai facut ceza la 34 de sapt? De ce scorul Apgar a fost 8?

35+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

Citat:

28+

sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii

29+ cu bebe mic
poze

multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Citat:

28+

Felicitaaaaaaaaaari!!! Diana Elena, sa fii sanatoasa, fericita, iubita si norocoasa! Sa iti bucuri parintii si sa ai o viata frumoasa!!!

Mami, tu cum te simti? Ti-ai revenit? Inteleg ca au trecut vreo 2 saptamani de la nastere! Te rog, da-ne si noua mai multe detalii, daca vrei... De ce ai facut ceza la 34 de sapt? De ce scorul Apgar a fost 8?

35+

multumesc frumos de urari.
eu ma simt foarte bine, dar am stat in spital pentru fetita..vineri pe 6 august am iesit. scorul a fost 8 din 2 motive: 1 cezariana, 2 s-a nascut inainte de termen.

Mergi la inceput

Bebita DIANA ELENA este in listuta!!

Mergi la inceput