Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(126)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_25 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui andre_flo![]() va pup si vreau sa va dau o veste minunata. pe data de 28 iulie a venit pe lume fetita mea - Diana Elena. S-a nascut prin cezariana la 34 saptamani si 3 zile, greutate 2220 grame, scor Apgar 8. acum suntem acasa, crestem si suntem tare cuminti. 28+![]() |
FELICITARI!!!PT BEBITA DIANA ELENA!!!!!Sa creasca mare, sanatoasa, cuminte si sa va bucurati de ea!!!

WOW!!!Avem deja doi bebici in odisee!!!
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
alynta27 spune:
citat din mesajul lui andre_flo![]() va pup si vreau sa va dau o veste minunata. pe data de 28 iulie a venit pe lume fetita mea - Diana Elena. S-a nascut prin cezariana la 34 saptamani si 3 zile, greutate 2220 grame, scor Apgar 8. acum suntem acasa, crestem si suntem tare cuminti. 28+![]() |
Felicitari mamico! Sa va traiasca fetita! Cum a fost nasterea, recuperarea?! Ma bucur pentru voi!Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anna_ivan
nu stiu ce sa zic ca la mine daca dau deconectare de pe oricare din conturi ma deconecteaza apoi ma reconectez pe cel pe care vreau sa intru (personal sau comun) si incarc pozele pe care vreau din eleda din nou deconectare pana nu iti mai apare niciun user si conecteaza cu cel pe care il vrei incearca pana merge ca nu stiu ce altceva sa faci ![]() 29+ cu bebe michttp://blog.photostories.ro/ poze ![]() |
Mesi, o sa incerc mai tarziu!!!

Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
anna_ivan spune:
sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
29+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze
andre_flo spune:
simona24, ana_25, alynta27 multumesc frumos pentru urari.
recuperarea e super ok, durerile au fost suportabile...am avut anestezie locala, deci mi-am vazut fetita imediat ce s-a nascut. mai multe griji mi-am facut pentru fetita pentru ca s-a nascut prea devreme.
mamica fericita de
Diana Elena
Buburuza_10 spune:
Felicitaaaaaaaaaari!!! Diana Elena, sa fii sanatoasa, fericita, iubita si norocoasa! Sa iti bucuri parintii si sa ai o viata frumoasa!!!
Mami, tu cum te simti? Ti-ai revenit? Inteleg ca au trecut vreo 2 saptamani de la nastere! Te rog, da-ne si noua mai multe detalii, daca vrei... De ce ai facut ceza la 34 de sapt? De ce scorul Apgar a fost 8?

35+
andre_flo spune:
citat din mesajul lui anna_ivan
sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii 29+ cu bebe michttp://blog.photostories.ro/ poze ![]() |
multumesc

mamica fericita de
Diana Elena
andre_flo spune:
citat din mesajul lui Buburuza_10
Felicitaaaaaaaaaari!!! Diana Elena, sa fii sanatoasa, fericita, iubita si norocoasa! Sa iti bucuri parintii si sa ai o viata frumoasa!!! Mami, tu cum te simti? Ti-ai revenit? Inteleg ca au trecut vreo 2 saptamani de la nastere! Te rog, da-ne si noua mai multe detalii, daca vrei... De ce ai facut ceza la 34 de sapt? De ce scorul Apgar a fost 8? ![]() 35+ ![]() |
multumesc frumos de urari.
eu ma simt foarte bine, dar am stat in spital pentru fetita..vineri pe 6 august am iesit. scorul a fost 8 din 2 motive: 1 cezariana, 2 s-a nascut inainte de termen.
mamica fericita de
Diana Elena

28+
,iar daca dau pe cancel nu incarca niciunde!