Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(126)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

vreau si eu sa imi atasez albumele de pe picassa pe albumul comun... cum se face? ca eu nu stiu nici parola,nici user...

merci anutza ca mi-ai amintit!

simona cu matei 32+

Deci fetele care va pricepeti,plizz doua burtici nestiutoare!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Fetele am si io o problema! Mi-am facut si eu un cont de poze pe picasa si acu cand vreau sa incarc poze pe albumul comun nu mai reusesc ca mi le incarca pe albumul meu!!Cum sa fac??
Am vazut in album si burtica ZOZELEI si pozele ALINEI!!! Sunt f frumoase burticile!!
ALINA fetita ta e adorabila!! si imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la PM ,l-am vazut,dar pe moment nu am avut timp sa-ti raspund si apoi am uitat! Te-ai suparat??

Pai tre sa te "sign out" de pe contul personal!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

vreau si eu sa imi atasez albumele de pe picassa pe albumul comun... cum se face? ca eu nu stiu nici parola,nici user...

merci anutza ca mi-ai amintit!

simona cu matei 32+

Deci fetele care va pricepeti,plizz doua burtici nestiutoare!!

facem cinste cu un pepene galben sau rosu! de care vrea burtica voastra!

simona cu matei 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata si de la noi! Super micul dejun!

Aseara dupa 2 zile in care am cam exagerat cu plimbarea si treaba am avut ceva dureri de burtik! Am stat in pat, acum vad ca sunt ok!
Va urez o saptamana super frumoasa!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

fetelor care ati fost la medlife cat v-a costat eco de trim 3?

29+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

ANNA am incercat si nu merge!!
Imi spune:dvs ati incercat sa accesati picasa...de pe contul...(contu meu) si totusi sunteti conectat la contul...(contul comun) si imi da doua optiuni: schimbati conturile sau cancel. Am dat click pe schimbati conturile si m-a conectat la albumul meu personal,chiar daca eram la albumul comun!!,iar daca dau pe cancel nu incarca niciunde!
Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

va pup si vreau sa va dau o veste minunata.
pe data de 28 iulie a venit pe lume fetita mea - Diana Elena. S-a nascut prin cezariana la 34 saptamani si 3 zile, greutate 2220 grame, scor Apgar 8.
acum suntem acasa, crestem si suntem tare cuminti.

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:

Fetele am si io o problema! Mi-am facut si eu un cont de poze pe picasa si acu cand vreau sa incarc poze pe albumul comun nu mai reusesc ca mi le incarca pe albumul meu!!Cum sa fac??
Am vazut in album si burtica ZOZELEI si pozele ALINEI!!! Sunt f frumoase burticile!!
ALINA fetita ta e adorabila!! si imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la PM ,l-am vazut,dar pe moment nu am avut timp sa-ti raspund si apoi am uitat! Te-ai suparat??

Pai tre sa te "sign out" de pe contul personal!

Cristina 31+

Pai m-am sign out-uit dar degeaba!! cand am incarcat pozele eram conectata la albumul comun si tot nu ma lasat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_flo

va pup si vreau sa va dau o veste minunata.
pe data de 28 iulie a venit pe lume fetita mea - Diana Elena. S-a nascut prin cezariana la 34 saptamani si 3 zile, greutate 2220 grame, scor Apgar 8.
acum suntem acasa, crestem si suntem tare cuminti.

28+

felicitaaaari!!! sa dea DD sa fie un bb sanatos si sa ii bucure pe parintii ei!

simona cu matei 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:

ANNA am incercat si nu merge!!
Imi spune:dvs ati incercat sa accesati picasa...de pe contul...(contu meu) si totusi sunteti conectat la contul...(contul comun) si imi da doua optiuni: schimbati conturile sau cancel. Am dat click pe schimbati conturile si m-a conectat la albumul meu personal,chiar daca eram la albumul comun!!,iar daca dau pe cancel nu incarca niciunde!
Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic!

nu stiu ce sa zic ca la mine daca dau deconectare de pe oricare din conturi ma deconecteaza apoi ma reconectez pe cel pe care vreau sa intru (personal sau comun) si incarc pozele pe care vreau din eleda din nou deconectare pana nu iti mai apare niciun user si conecteaza cu cel pe care il vrei incearca pana merge ca nu stiu ce altceva sa faci

29+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput