Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(126)
Raspunsuri - Pagina 11
Bubante spune:
Neata fetele!
Am fugit la tara de caldura inca de vineri la pranz si ne-am intors aseara. Bine.... si acolo tot de calcura am dat ca tara noastra e langa Bucuresti dar macar ne-am balacit si parca a fost un pic mai bine decat intre betoane.
Daca tot e vorba de mancare, la mare cinste a fost porumbul copt
(sper sa nu va fac pofta), pepenele rece si nelipsita salata de rosii cu branza. Altceva nu a intrat pe caldurile alea.
Asa ca, in dimineata asta va poftesc la painica prajita cu cascaval din acela care se intindeeeeeeeee si o minisalata de rosii.
Va pup si fug sa citesc din urma.
_
Raluca, cu Biliboi la purtator
(29+)
Mari-Mariuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 La ora asta, numai eu bantui pe-aici, dar n-am somn de vreo ora. Simona, multa sanatate, sper ca esti ok cu rinichiul si ca nu te mai doare! In seara asta a plouat la noi, asa ca s-a mai racorit putin. Iar imi vine sa dorm in balcon. Tot caut pe net si nu's ce aspirator sa-mi iau. Are cineva aspirator fara sac cu filtru hepa? Sau un aspirator cu filtrare prin apa? Cred c-ar fi cazul sa ma asez in pat, totusi... ![]() Lora, mami de Iustina si ![]() 36+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Buna dimineata.
Eu am aspirator cu filtru hepa de la zanussi si sunt multumita de el, asta in conditiile in care nu am avut alt aspirator inainte si nu pot sa fac vreo comparatie...
Mariuk
31+
Mari-Mariuk spune:
Bubante, multumim de mic dejun
. Vin si eu in completare cu cereale si lapte.
Mariuk
31+
alynta27 spune:
Salutare!
Bubante bine ca te-ai racorit!
Lora eu am aspirator cu filtru Hepa si sunt multumita! Il si spal periodic! Are saci textili si ca sa nu cumpar tot timpul ii curat si-i mai si spal! E bine sa aiba cat mai multi kW(2000, 2400kW- este de fapt puterea aspiratorului, cu cat mai mare, cu atat mai bine trage). De firma stii si tu care sunt mai "AS" in electrocasnice! De obicei exista un corespondent real pret- calitate-firma!
Mari bine ca bebe vrea sa pape sanatos!
Simona imi pare rau ca ai probleme cu rinichii! Dar nu sta cu durerea! No-spa poti lua SIGUR!
Eu m-am foit putin prin casa si deja am ametit! Daca uit Ferul sunt lata! Numai ce le-am dat baietilor micul dejun, am papat si eu, l-am schimbat pe cacaciosul cel mic, am strans paturile si ma simt sfarsita! Am in plan una alta, dar daca continui asa nu mai fac nimic!
Alina-Mirela
36+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
Buna dimineata burtici!!
Multumim frumos pt micul dejun BUBANTE,MARI !!
LORA eu am aspirator Samsung,eu sunt f multumita de el. Praful se aduna intr-un recipient pe care il golesc la gunoi si il spal. E f usor de folosit si nu imprastii praful peste tot.
www.samsung.com/ro/consumer/home-appliances/vacuum-cleaners/bagless-type/VCC4330V3B/GEN/index.idx?pagetype=prd_detail" target="_blank">Asta e!
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
Fetele am si io o problema! Mi-am facut si eu un cont de poze pe picasa si acu cand vreau sa incarc poze pe albumul comun nu mai reusesc ca mi le incarca pe albumul meu!!
Cum sa fac??
Am vazut in album si burtica ZOZELEI si pozele ALINEI!!! Sunt f frumoase burticile!!
ALINA fetita ta e adorabila!!
si imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la PM ,l-am vazut,dar pe moment nu am avut timp sa-ti raspund si apoi am uitat!
Te-ai suparat??
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
ionela.n spune:
Neata burtici dragi!
Ce mai ziceti? Ati reusit sa dormiti noaptea trecuta? Eu nu 

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura 

--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 30+
Minunea noastra
simona24 spune:
neatza la burticutze! 
bubante,mari, saru'mana pentru micul dejun!
vreau sa va spun ca "rechinul" nu ma mai deranjeaza.
sau cel putin,nu momentan. oricum,saptamana asta trebuie sa ma duc la control la dr urolog.
ceva vesti de la nike si bb sebastian, avem?
simona
cu
matei 32+
simona24 spune:
vreau si eu sa imi atasez albumele de pe picassa pe albumul comun...

cum se face? ca eu nu stiu nici parola,nici user... 

merci anutza ca mi-ai amintit!

simona
cu
matei 32+
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Fetele am si io o problema! Mi-am facut si eu un cont de poze pe picasa si acu cand vreau sa incarc poze pe albumul comun nu mai reusesc ca mi le incarca pe albumul meu!! Cum sa fac??![]() Am vazut in album si burtica ZOZELEI si pozele ALINEI!!! Sunt f frumoase burticile!! ALINA fetita ta e adorabila!! si imi cer scuze ca nu ti-am raspuns la PM ,l-am vazut,dar pe moment nu am avut timp sa-ti raspund si apoi am uitat!![]() Ana 31+ Maia Elena lu' mama |
trebuie sa te decontectezi de pe contul tau si sa te conectezi pe ala comun

29+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze