Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(126)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara.
Fetelor, cum puteti sa mancati pe caldura asta? Ca eu ma fortez sa inghit cate ceva, iar de nu e acrisor sau foarte dulce e cam greu. Bine ca am pepeni si inainte de a manca din ei, ma gandesc mereu ca e mai bine sa mai consum ceva branza, cascaval, sau orice altceva numai cartofi prajiti nu! Nu ma atrag deloc! Bine, nici nu am fost vreodata fanul lor, dar am incercat sa ma gandesc cat de buni ar fi (tot citind pe aici) si nici pomeneala de pofta. Si totusi, am 15 kg luate pana acum si...ca tot vorbiti si de celulita/vergeturi...pot spune ca am un inceput de celulita pe picioare. Sper sa nu se intinda si asta cum s-au intins varicele.
Am vazut pozele din picasa-suuuuper burtici!!!Poate reusesc sa mai fac si eu niste poze si voi posta, sa-mi vedeti burtica rotunda
Va de noapte buna de pe acum, deoarece nu voi mai tine pc-ul deschis- se face mai cald in casa si e groaznic.
O seara frumoasa!

Mariuk 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

fetelor, mie mi-e cam rau... ma doare rinichiul. mogaldeata apasa pe el si cred ca atinge si sonda. si am asa o stare urata...
din pacate nici nu pot lua vreo pastila.

simona cu matei 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

simona poti lua no-spa, chiar si de 80 sau 2 de 40 si incerca si stai pe parte nedureroasa. bea un ceai, bea lichide multe, si nani pui

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

multumesc frumos,mai3! cu nani e cam greu, ca am cam dormit azi. sper sa ma lase repede. de obicei nu ma chinuia prea mult.

simona cu matei 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Am intrat si eu sa va urez noapte buna.

Alynta felicitari pentru semnatura frumoasa!Ma bucur ca v-ati distrat astazi.

Kiti bine ai venit de la bunicuta. Nu ai adus bunatati?, doar ai papat acolo?

Simona ti-au pus sonda la rinichi?Ce nasol! Eu am facut infectie urinara acum in sarcina si in perioada aia mi-au spus sa reduc lichidele de la 4l la 2,5l ca sa nu fortez rinichii, dar nu cred ca se potriveste cu situatia care o descri tu: adica apasa bebe. Eu cand ma apasa fie-mea in coaste si ma doare rau o imping usor cu mana si se muta pana la urma.

Ne vorbim maine dragelor!
Somnic usor si vise placute!

32+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

da, am o sonda cam de o luna de zile si va trebui sa o tin pana voi naste. problema este ca am o "pietricica" la rinichi de vreo 7 mm si mi s-a montat sonda,tocmai pentru ca acea piatra sa nu coboare. tare mi-e ca am facut si eu o infectie urinara... astept marti rezultatele de la urocultura si sumarul de urina sa vad despre ce este vorba. offff...

simona cu matei 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

da, am o sonda cam de o luna de zile si va trebui sa o tin pana voi naste. problema este ca am o "pietricica" la rinichi de vreo 7 mm si mi s-a montat sonda,tocmai pentru ca acea piatra sa nu coboare. tare mi-e ca am facut si eu o infectie urinara... astept marti rezultatele de la urocultura si sumarul de urina sa vad despre ce este vorba. offff...

simona cu matei 32+

Poate nu ai facut infectie. Oricum intreaba doctorul totusi ce calmante poti lua.Eu imi facea injectabil nospa+scobutil si parca se mai ameliorau durerile.
Multa sanatate si fi optimista ca nu mai avem mult.

32+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

multumesc mult pentru incurajari

simona cu matei 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna seara fetele!!!
Am venit si noi de la sat,sotul a fost la peste(Lora maine fac si eu mamaliguta si mujdei!!) A "imprumutat" si niste porumb,asa ca maine fierbem si porumb!!. Si am adus si hainitele acasa!! doua geamantane pline!!! sunt asa frumoase!!
fetele si va zic noapte buna! Ma duc la nani ca mi-e somn!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

La ora asta, numai eu bantui pe-aici, dar n-am somn de vreo ora.

Simona, multa sanatate, sper ca esti ok cu rinichiul si ca nu te mai doare!

In seara asta a plouat la noi, asa ca s-a mai racorit putin. Iar imi vine sa dorm in balcon.

Tot caut pe net si nu's ce aspirator sa-mi iau. Are cineva aspirator fara sac cu filtru hepa? Sau un aspirator cu filtrare prin apa?

Cred c-ar fi cazul sa ma asez in pat, totusi...

Lora, mami de Iustina si 36+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput