Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(126)
Raspunsuri - Pagina 9
LoraG76 spune:
Eu iar am avut contractii azi, dar nu m-au tinut prea mult, din fericire. Am luat 2 no-spa si mi-au trecut rapid. Insa mi-a cam fost si rau putin, dupa...imi venea sa vomit, ma luau niste calduri...ufff,dar a trecut, mi-am revenit. Maine merg la control dupa-amiaza si sper sa fie totul ok!
Acum mi-e somn de nu mai pot, insa sunt singura cu Iustina, ca tati e de serviciu in noaptea asta, asa ca trebuie sa rezist.
Lora, mami de Iustina si 
36+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kiti2205 spune:
Am aparut si eu. AM fost pana la tara, am stat putin, era cald pana si acolo[alcool, dar macar am golit jumatate de prun de fructele aferente
.
AM servit niste cartofi prajiti cu branza rasa si rosii pe post de pranz si cina si acum zac pe canapea si astept niste prieteni care vor trece pe la noi.
Si joi mi se intoarce Vladutul din plimbari
.
Kiti,
30+ si mami de Vlad 15.05.2006
simona24 spune:
lora, sa stii ca este o iluzie optica!
nu era burtica mea! si ala nu era un gard cat mine de inalt!
alynta, daca as putea as manca numai varza murata!
uite ca mi-ai amintit! in seara asta cred ca fac niste cartofi prajiti su un copanel (la fel de prajit) si cu... salata de varza!!![]()
simona
cu
matei 32+
donna79 spune:
Lora, Alynta
. Ma bucur ca v-a placut tortul, e bun ca inspiratie pt tort de botez cred. Recunosc ca n-am vazut prea multe, pe mine nu prea ma incanta cele cu pozele bebelului.
Lora sper ca te menajezi! Ai grija de tine ca e bine sa mai stea buburuza la caldurica.
La cat m-am agitat pana acum, abia l-am simtit pe galuscut. Si n-am terminat treaba inca, doar am goli sifonierul si biroul, restul face sotul meu maine cand vine, ca eu nu pot. Acum trec la gatit
din categoria "ce mi-a fost mai drag pe lume"...
Alynta si eu multa vreme ajungeam la biserica doar la predica, dar tot ma bucuram ca am ajuns. Azi a fost predica asa frumoasa, despre iertare, o adevarata inspiratie...
Donna
31+ cu 
donna79 spune:
Bine-ai venit Kiti
Pe unde umbla Vladutul?
M-ati omorat cu cartofii prajiti
. Chiar imi zicea sotul meu ca de 4 ani de cand stam in casa asta am prajit cartofi de max. 10 ori. Ce-i drept ne-am straduit sa avem un comportament alimetar cat mai sanatos, ca amandoi avem probleme cu greutatea. Iar in ultima luna cred ca am facut cartofi prajiti de 4 ori (cum citeam ca faceti voi .. hop ma lovea si pe mine pofta!)
Donna
31+ cu 
LoraG76 spune:
Mi-ati facut si mie pofta de cartofi prajiti, dar nu mai fac in seara asta...poate maine. Azi, ca sa nu mai gatesc, am fost si-am cumparat peste gata prajit de la rest. si acasa am facut mamaliga si usturoi...tare bun a mai fost. Cand aveam contractii chiar ma gandeam ca sper sa n-ajung la spital, ca fug toate femeile alea din sala de nasteri! 
Donna, ma menajez, azi doar am fost (dar cu masina) pana la Praktiker si pana la Plus si n-am stat mult, in rest n-am mai facut nimic.
Lora, mami de Iustina si 
36+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Fistiq spune:
Bine v-am gasit!
Ce bine ca in sfirsit mai discutati si despre mincare! ![]()
Tocmai ce am terminat o potioara de cartofi parjiti, o pulpita tot asa si salata rosii cu castraveti (Sotul a mincat in loc de carnita 2 oua ochiuri). Acu' mi-a mai ramas doar o pofta de satisfacut: cascaval pane
Azi am fost la debenhams dupa pijamalutele la oferta de care scriati, dar ne-am intors cu 3 salopete, 4 bluzite si o pereche de panatlonasi, toate frumusele
din bumbac organic, cica. Pijamalute aveau, dar uriteee cele pt baietei!! Ceva cu rosu si cu capete de mort! Nici combinatia de culori nu mi-a placut si cu atit mai putin imprimeurile alea! Ce o fi fost in capul lor?!
Si m-am uitat si la sutiene pt alaptat. of, doar un singur model,si ala de bunica. Naspa!
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+
simona24 spune:
tocmai mi-am dat seama ca eu nu apar in listuta! asa ca cine ma poate trece si pe mine acolo? UM 24.12.2009, DPN 4.10.2010, Dr. Gabriel Olaru, iar data mea de nastere 15.09.1987.
am dat toate informatiile? ![]()
multumesc! 
simona
cu
matei 32+
LoraG76 spune:
M-am urcat pe cantar si-am constatat ca detin 16kg in plus, asa ca, de ciuda, am mai bagat o inghetata si-un porumb fiert. Acum ma asteapta Iustina sa jucam Piticot, asa ca va las, noapte buna, somn usor!
Recomandati-mi si mie un aspirator bun, va rog! Un Electrolux cu 2000 sau 2200 rotatii sau ce-or fi alea (nu ma pricep) e bun? Tocmai s-a stricat aspiratorul vechi, am cautat azi la Praktiker, dar nu ne-am hotarat, inca.
Lora, mami de Iustina si 
36+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
sorana_23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fistiq Bine v-am gasit! Ce bine ca in sfirsit mai discutati si despre mincare! Tocmai ce am terminat o potioara de cartofi parjiti, o pulpita tot asa si salata rosii cu castraveti (Sotul a mincat in loc de carnita 2 oua ochiuri). Acu' mi-a mai ramas doar o pofta de satisfacut: cascaval pane ![]() Azi am fost la debenhams dupa pijamalutele la oferta de care scriati, dar ne-am intors cu 3 salopete, 4 bluzite si o pereche de panatlonasi, toate frumusele din bumbac organic, cica. Pijamalute aveau, dar uriteee cele pt baietei!! Ceva cu rosu si cu capete de mort! Nici combinatia de culori nu mi-a placut si cu atit mai putin imprimeurile alea! Ce o fi fost in capul lor?! Si m-am uitat si la sutiene pt alaptat. of, doar un singur model,si ala de bunica. Naspa! ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+ |
Eu mi-am luat sutien de la Kiabi si sunt f incantata de el. Arata chiar sexi.
sorana
27+ cu