Fluturasi de martie-aprilie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Hello fete
Eu cu greturi si durere de cap...AM umblat cam mult azi, am fost si eu la shopingareala in Afi si in Plazza. Nu m-am ales cu mare lucru, o pereche de pant si sandale pt baiatul mare, o sepcutza celui mic si atit...NU gasesc nicaieri rochite de vara la reduceri, ceva colorat si mai fluflu asa, de vara...
BB Yasmi cu si eu sunt cam hormonata...am cheeeff...chestia e ca de multe ori noaptea se da o lupta in minegreata(raul) si cheful...si de multe ori adorm pina sa imi dau seama ce e mai puternic Eu am greturi mai nasoale seara decit dimineata
Ally, oof biata de tine, sper sa nu te tina prea mult, e tare nasol.
W magnolia si alina, aspirina sigur nu e voie, poate provoca avort, dar paracetamol, vitamina C (de preferinta din fructe), bai la picioare cu apa calda si cu sare grunjoasa...
DIn cite stiu siropul de patlagina simplu e admis si cred ca si stodalul(e homeopat). Oricum trebuie vorbit si cu un dr, poate e mai bine.
Ps SI sa nu frecati ou crud cu lapte si miere...nu e voie sa beti in sarcina. Sanatate fetelor!
Roxy...ce inaltime ai??? Visez dupa 50 kg de numa...Am avut si eu in facultate 47-48...dar nu cred ca voi mai reusi vreodata...SI zic macar la un 54 de m-as putea mentine...dar eu ma mentin foarte greu....
BB Yasmi, hai ca e bine 57,8. Tu ai si sanii mari, deci eu zic ca esti f bine. EU si fara sanisi am depasit 58...acum aveam 58,3 La voi variaza asa mult cintarul???(aveam 59 dimineata)

Simona, mami de baieti David si Matei si 8+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

eu am baut ou crud cu lapte si miere in sarcina...de ce nu e bun.pt ca e oul crud?

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 8+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

eu am baut ou crud cu lapte si miere in sarcina...de ce nu e bun.pt ca e oul crud?

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 8+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

da, n-ai voie ou crud -e risc de salmonela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Ne primiti si pe noi? Avem DPN 4 aprilie, iar fetitele noastre sunt Ana (2,6 ani) si Tea (4 ani).

Mamica de Ana si de Tea, gravi din nou 6s

Mergi la inceput

bebe_nati-haine de gravide gasesti si la Zara daca iti e mai aproape; nu au multe insa eu mi-am gasit niste blugi cu banda pe burtica la prima sarcina si o sa-i folosesc si acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

medeea

mamica fericita de 2+ si 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

mandreeac - multumesc de informatii. Imi pare aru ca nu am fost atenta si nu am vazut

BB yasmi - la fel sarcina usoara si bb sanatos!

Medeea76nou - felicitari pentru cele 2 printese! Bine ai venit! Sarcina usoara

PS: Sunt tare mandra de semnatura mea

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +10
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

pup burticile,eu nu am mai reusit sa tin pasul cu voi dar sunt mereu cu gandul la burticute

eu am o pb si nu stiu cum as putea sa o rezolv , azi dimineata m-am trezit cu gatul rosu si ceva puroi pe amigdale ,nu stiu insa ce pot lua safe in sarcina pt a-mi trece

aveti idee?

va pup si va imbratisez cu drag pe toate

_

alina, ce ti-au spus si fetele- stodal de tuse si osciloccocinum si homeogene - toate sunt homeopate si permise in sarcina.
insa daca e mai grav, infectie sau ceva cred ca dr. poate sa-ti dea si antibiotic daca e necesar. stiu ca mie la prima sarcina mi-a dat pt gat inflamat rau cu dureri groaznice un spray -bioparox, bineinteles ca pe prospect scria ca nu-i permis in sarcina cum scrie pe majoritatea medicamentelor..dar cred ca se ia in calcul si balanta risc/beneficiu.
oricum numai un dr. cred ca poate sa-ti recomande ceva mai serios.
pupici si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

buna burtici!...
bun venit noilor burtici, bebici frumosi si sanatosi si nastere usoara!
ce faceti?? cum va mai simtiti azi..?? eu astazi sunt mult mai bine si sper sa ramana starea asta ...am fost o harnicuta..lucru care nu s-a mai intamplat de ceva vreme din cauza greturilor si starilor de somnolenta.
am vazut ca a intrebat cineva despre magazine cu hainute pt gravidute in bucuresti....sunt in mall-uri o gramada si sunt si f multe magazine mix cum ar fi peacook,debenhams.

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 9+

Mergi la inceput

speranta si medeea - bine ati venit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui medeea76nou

Ne primiti si pe noi? Avem DPN 4 aprilie, iar fetitele noastre sunt Ana (2,6 ani) si Tea (4 ani).

Mamica de Ana si de Tea, gravi din nou 6s

medeea, si eu stau momentan la mama in Ploiesti. ne-am vandut apart in Bucuresti pt unul mai spatios si mai bun si cel nou achizitionat s-a blocat dezvoltatorul pe parcurs cu constructia din cauza crizei
asa ca asteptam...speranta moare ultima
asa mult imi place numele Tea. si Ana dar Tea mi se pare deosebit..chiar asa o cheama sau asa o alintati voi ?

Mergi la inceput