Fluturasi de martie-aprilie 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
AllyLaur spune:
madutza_bra , ce bucurie pe tine....il simti miscand?
Am crezut ca mai tarziu v.om simtii asta
Ally , 6+
bb_yasmi spune:
si eu stiu ca cel mai devreme pe la 15-16 sapt. asa am simtit-o si pe iasmi iar dr a zis ca nu crede ca e prea devreme pt prima sarcina!
mamica fericita de 2+ si 11 +
bb_yasmi spune:
eu caut pe net sa ii mai cumpar la fii'mea ceva jocuri educative sa aibe ocupatie in zilele in care suntem doar noi doua....
mai 3 sapt si incepe gradi!!!!! wowwwww ce fetita mare am!!
mamica fericita de 2+ si 11 +
madutza_bra spune:
Ally, sigut trece, peste ceva timp nici nu o sa-ti mai aduci aminte
catank, sigur auzi o inimioara la dr. bafta!
Sunt sigura ca mai sunt fete netrecute pe listuta. Una este cami-antonia, mamica de aprilie si inca cineva...am uitat cine... Imi puteti da din nou datele sa va trec in listuta?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 12+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
da, la prima sarcina se simte mi tarziu, pe Cristi l-am simtit abia la 17 sapt..si atunci destul de slab. Acum sunt sigura ca e bebe, pt ca il simt de ceva timp, si am tot urmarit senzatia, e bebe 100%
yasmi, imi pare rau ca ramai singurica. La tine ma gandeam ca mama ta tocmai a plecat, a mea abia a venit
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 12+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
mandreeac spune:
Ce faceti burticilor ?
Eu am fost in week-end la munte unde a fost minunat, ce sa va spun. Cum am ajuns in Bucuresti, iar m-au apucat starile de greata. Si azi e asa cald in Bucuresti, offfffff ce m-am saturat, simt efectiv ca ma sufoc.
Am vazut ca tot vorbiti de prenumele bebelusilor si eu m-am gandit de multa vreme si daca o sa am fetita se va numi Rebeca Andreea sau Antonia(la numele de sfant sunt in dubiu), iar daca o sa avem baietel se va numi Rares Andrei sau Mihai( la fel si aici)
Cami Antonia cand o serbezi pe Antonia?
Eu am mancat ca o sparta in acest week-end, e drept ca nu mult, dar din toate cate putin.
In legatura cu eu nu am chef, la fel ca si tine Roxy. Imi pare rau pentru sotzul meu, dar chiar nu imi arde sincer. Cand o sa am chef atunci vom face.
Madutza, nici Anamira nu e trecuta pe lista, dar eu nu ii stiu datele! Sa intre ea sa ne spuna.
tuturor!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 10+
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra da, la prima sarcina se simte mi tarziu, pe Cristi l-am simtit abia la 17 sapt..si atunci destul de slab. Acum sunt sigura ca e bebe, pt ca il simt de ceva timp, si am tot urmarit senzatia, e bebe 100% yasmi, imi pare rau ca ramai singurica. La tine ma gandeam ca mama ta tocmai a plecat, a mea abia a venit Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 12+ Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Ce simti Madutza, ca poate simt si eu si nu stiu? Daca poti sa descrii senzatia!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 10+
speranta2008 spune:
buna
am rugamintea sa ma treceti si pe mine pe listuta de gravidute. Am termenul pe 5 martie 2011.
Acum am un bb de 10 saptamani la burtica, care este foarte cuminte si nepretentios
Va multumesc
PS: cum pot sa imi pun semnatura de graviduta?
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui speranta2008 buna am rugamintea sa ma treceti si pe mine pe listuta de gravidute. Am termenul pe 5 martie 2011. Acum am un bb de 10 saptamani la burtica, care este foarte cuminte si nepretentios Va multumesc PS: cum pot sa imi pun semnatura de graviduta? "Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26) |
Pe prima pagina scrie exact cum sa iti pui semnul de gravidutza la semnatura! Daca tot nu te descurci sa ne spui!Bine ai venit printre noi!