Fluturasi de martie-aprilie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am inteles, mai am de asteptat. Dar, trec si starile astea, bebelin sa fie sanatos, ca restul mai putin conteaza
Oricum marti mergem si noi la doctor sa vedem ce si cum?

Multumesc pt raspunsuri...

Ally , 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina, , din pacate nu stiu sa iti spun, intreaba dr sau mai simplu la farmacie. multa sanatate.

mamica fericita de 2+ si 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Alina, nu am idee..imi pare rau
si fa-te bine

Ally , 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce mai fac burticile?
eu acum am mancat, am fost si la o plimbarica. vroiam sa-mi iau niste prajituri dar era inchis.
alina cel mai bine intrebi doctorul. pentru rosu in gat nu stiu ce poti lua.
la noi s-a mai racorit putin, a inceput sa ploua
antguess poate de acum o sa inceapa greturile sau poate n-o sa ai deloc. la mine au inceput la 6 saptamani si mai am si acum cateodata.
ce ati mai facut azi?
bb_yasmi ce ti-ai cumparat iar?
eu abia astept sa merg sa cumpar pentru bebe. o sa incep sa cumpar cate una alta.

S-a intamplat minunea mult asteptata11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Hello fete
Eu cu greturi si durere de cap...AM umblat cam mult azi, am fost si eu la shopingareala in Afi si in Plazza. Nu m-am ales cu mare lucru, o pereche de pant si sandale pt baiatul mare, o sepcutza celui mic si atit...NU gasesc nicaieri rochite de vara la reduceri, ceva colorat si mai fluflu asa, de vara...
BB Yasmi cu si eu sunt cam hormonata...am cheeeff...chestia e ca de multe ori noaptea se da o lupta in minegreata(raul) si cheful...si de multe ori adorm pina sa imi dau seama ce e mai puternic Eu am greturi mai nasoale seara decit dimineata
Ally, oof biata de tine, sper sa nu te tina prea mult, e tare nasol.
W magnolia si alina, aspirina sigur nu e voie, poate provoca avort, dar paracetamol, vitamina C (de preferinta din fructe), bai la picioare cu apa calda si cu sare grunjoasa...
DIn cite stiu siropul de patlagina simplu e admis si cred ca si stodalul(e homeopat). Oricum trebuie vorbit si cu un dr, poate e mai bine.
Ps SI sa nu frecati ou crud cu lapte si miere...nu e voie sa beti in sarcina. Sanatate fetelor!
Roxy...ce inaltime ai??? Visez dupa 50 kg de numa...Am avut si eu in facultate 47-48...dar nu cred ca voi mai reusi vreodata...SI zic macar la un 54 de m-as putea mentine...dar eu ma mentin foarte greu....
BB Yasmi, hai ca e bine 57,8. Tu ai si sanii mari, deci eu zic ca esti f bine. EU si fara sanisi am depasit 58...acum aveam 58,3 La voi variaza asa mult cintarul???(aveam 59 dimineata)

Simona, mami de baieti David si Matei si 8+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

off mai fetelor
ce ma laudam eu de dimineata?????
am fost cu iubitul meu romantic la un restaurant de pe lacul cernica.....am mancat niste peste.....si a inceput un rau....de am zis ca nu e adevarat.....abia am mers pana la masina...o stare de greata continua si o senzatie de lesin...am ajuns la bloc, am intrat in scara...si iubitul meu a dat sa o ia inainte pe scara si nu a mai apucat sa imi dea mana pt ca intr-o secunda eram pe jos, nu stiu ce s-a intamplat. nu a durat mai mult de cateva secunde starea de inconstienta...am vazut negru...si dupa aia nu am mai vazut nimic decat m-am trezit pe jos, cu un iubit disperat de frica si cu dureri de umar si un san....m-am lovit probabil in cadere....ce porcarieee

na ca nu ma mai laud:))))

sarcina usoara doamnelor!

Mamica mandra a lui Dani si cu bebe in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Antguess, ti s-a facut rau...probabil si caldura, oboseala..cine stie. SI eu am patit asa la prima sarcina si stiu ca s-a mai intimplat si altor fete..Ai grija in continuare si hidrateaza-te bine!!

Simona, mami de baieti David si Matei si 8+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor aveti grija cu caldura
hidratare maxima

stiu ca e tare greu la inceput de sarcina, mai ales daca ai greata si vomiti non stop
am cazut de 3 ori intr o zi, cumplit

pupici si sarcini usoare

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

CE FAC BURTICILE VORBARETE???EU NU PREA BINE....ASTAZI NU M-AM SIMTIT BINE DELOC,M-A DURUT INGROZITOR CAPUL SI MI-A FOST SI GREATA...SI IERI ERAM ASA FUDULA IERI CA MA SIMTEAM MAI BINE..AM INTRAT IN RUFELE DE CALCAT SI AM RAS TOT...POATE SI PT CA NU M-AM ODIHNIT BINE.
EU CU KG NU O DUC SUPER BINE..AM PUS DEJA 3 KGAM 59 DE KG....
CU SEXUTULO DUCEM-N-O DUCEM..AL MEU IUBITEL E SPERIAT DE BOMBE...SI AI LUI PRIETENI CU EXPERIENTA IL AJUTA II DAU SFATURI...CA NU E BINE,CA DACA FACE RAU ...LUI II E FRICA...EU VREAUVISEZ BAIETI IN CUCU' GOL..NICI LUI NU-I BINE..DAR CU TEAMA ASTA ESTOMPEAZA..

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

stefy, simo, deci suntem 3 deja care ne invartim in jurul a 58-59 kg....

simo la mine e diferenta mare , chiar 1 kg si ceva, seara fata de dimi. dimi am in jur de 57,8-58 kg iar seara in jur de 59 ... dar dimi se pune, nu???

roxy, ,mi-am luat un tricou disney cu mickey, un maieut mai sexi si o rochita . EU NU SUPORT HAINELE ACELEA URIASE DE GRAVI....

mamica fericita de 2+ si 11 +

Mergi la inceput