Fluturasi de martie-aprilie 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
AllyLaur spune:
Am inteles
, mai am de asteptat
. Dar, trec si starile astea, bebelin sa fie sanatos, ca restul mai putin conteaza

Oricum marti mergem si noi la doctor sa vedem ce si cum?![]()
![]()
![]()
Multumesc pt raspunsuri...
Ally ,
6+
bb_yasmi spune:
alina,
, din pacate nu stiu sa iti spun, intreaba dr sau mai simplu la farmacie. multa sanatate.
mamica fericita de
2+ si
11 +
roxy_s spune:
ce mai fac burticile?
eu acum am mancat, am fost si la o plimbarica. vroiam sa-mi iau niste prajituri dar era inchis.
alina cel mai bine intrebi doctorul. pentru rosu in gat nu stiu ce poti lua.
la noi s-a mai racorit putin, a inceput sa ploua

antguess poate de acum o sa inceapa greturile sau poate n-o sa ai deloc. la mine au inceput la 6 saptamani si mai am si acum cateodata.
ce ati mai facut azi?
bb_yasmi ce ti-ai cumparat iar?![]()
![]()
eu abia astept sa merg sa cumpar pentru bebe. o sa incep sa cumpar cate una alta.

S-a intamplat minunea mult asteptata
11+
simonacip spune:
Hello fete
Eu cu greturi si durere de cap...AM umblat cam mult azi, am fost si eu la shopingareala in Afi si in Plazza. Nu m-am ales cu mare lucru, o pereche de pant si sandale pt baiatul mare, o sepcutza celui mic si atit...NU gasesc nicaieri rochite de vara la reduceri, ceva colorat si mai fluflu asa, de vara...
BB Yasmi cu
si eu sunt cam hormonata...am cheeeff...chestia e ca de multe ori noaptea se da o lupta in mine
greata(raul) si cheful...si de multe ori adorm pina sa imi dau seama ce e mai puternic
Eu am greturi mai nasoale seara decit dimineata
Ally, oof biata de tine, sper sa nu te tina prea mult, e tare nasol.
W magnolia si alina, aspirina sigur nu e voie, poate provoca avort, dar paracetamol, vitamina C (de preferinta din fructe), bai la picioare cu apa calda si cu sare grunjoasa...
DIn cite stiu siropul de patlagina simplu e admis si cred ca si stodalul(e homeopat). Oricum trebuie vorbit si cu un dr, poate e mai bine.
Ps SI sa nu frecati ou crud cu lapte si miere...nu e voie sa beti in sarcina. Sanatate fetelor!
Roxy...ce inaltime ai??? Visez dupa 50 kg de numa...Am avut si eu in facultate 47-48...dar nu cred ca voi mai reusi vreodata...SI zic macar la un 54 de m-as putea mentine...dar eu ma mentin foarte greu....
BB Yasmi, hai ca e bine 57,8. Tu ai si sanii mari, deci eu zic ca esti f bine. EU si fara sani
si am depasit 58...acum aveam 58,3 La voi variaza asa mult cintarul???(aveam 59 dimineata)
Simona, mami de baieti
David si Matei si
8+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
antguess spune:
off mai fetelor
ce ma laudam eu de dimineata?????
am fost cu iubitul meu romantic la un restaurant de pe lacul cernica.....am mancat niste peste.....si a inceput un rau....de am zis ca nu e adevarat.....abia am mers pana la masina...o stare de greata continua si o senzatie de lesin...am ajuns la bloc, am intrat in scara...si iubitul meu a dat sa o ia inainte pe scara si nu a mai apucat sa imi dea mana pt ca intr-o secunda eram pe jos, nu stiu ce s-a intamplat. nu a durat mai mult de cateva secunde starea de inconstienta...am vazut negru...si dupa aia nu am mai vazut nimic decat m-am trezit pe jos, cu un iubit disperat de frica si cu dureri de umar si un san....m-am lovit probabil in cadere....ce porcarieee
na ca nu ma mai laud:))))
sarcina usoara doamnelor!
Mamica mandra a lui Dani si cu bebe in burtica
simonacip spune:
Antguess, ti s-a facut rau...probabil si caldura, oboseala..cine stie. SI eu am patit asa la prima sarcina si stiu ca s-a mai intimplat si altor fete..Ai grija in continuare si hidrateaza-te bine!!
Simona, mami de baieti
David si Matei si
8+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
mirela2 spune:
fetelor aveti grija cu caldura
hidratare maxima
stiu ca e tare greu la inceput de sarcina, mai ales daca ai greata si vomiti non stop
am cazut de 3 ori intr o zi, cumplit
pupici si sarcini usoare
+16 si mami de Vlad (12.12.1999) 
stefyapost spune:
CE FAC BURTICILE VORBARETE???
EU NU PREA BINE....ASTAZI NU M-AM SIMTIT BINE DELOC,M-A DURUT INGROZITOR CAPUL SI MI-A FOST SI GREATA...SI IERI ERAM ASA FUDULA IERI CA MA SIMTEAM MAI BINE..AM INTRAT IN RUFELE DE CALCAT SI AM RAS TOT...POATE SI PT CA NU M-AM ODIHNIT BINE.
EU CU KG NU O DUC SUPER BINE..AM PUS DEJA 3 KG
AM 59 DE KG
....
CU SEXUTUL
O DUCEM-N-O DUCEM..![]()
AL MEU IUBITEL E SPERIAT DE BOMBE
...SI AI LUI PRIETENI CU EXPERIENTA IL AJUTA II DAU SFATURI...CA NU E BINE,CA DACA FACE RAU ...LUI II E FRICA...

EU VREAU
VISEZ BAIETI IN CUCU' GOL![]()
![]()
..NICI LUI NU-I BINE..DAR CU TEAMA ASTA ESTOMPEAZA..

cea mai fericita
ce asteapta cel mai frumos si sanatos
9+
bb_yasmi spune:
helloo
stefy, simo, deci suntem 3 deja care ne invartim in jurul a 58-59 kg....

simo la mine e diferenta mare , chiar 1 kg si ceva, seara fata de dimi. dimi am in jur de 57,8-58 kg iar seara in jur de 59 ...
dar dimi se pune, nu???
roxy,
,mi-am luat un tricou disney
cu mickey, un maieut mai sexi si o rochita . EU NU SUPORT HAINELE ACELEA URIASE DE GRAVI....

mamica fericita de
2+ si
11 +