Fluturasi de martie-aprilie 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 4
dyadyazuza spune:
fetelor ma mananca nasu de imi vine sa il rup si sa il dau la cateioare de la ce o fi???
+8
roxy_s spune:
dya ma bucur ca te simti mai bine si tu.tare bine este cand putem manca. parca incet, incet incepe sa imi fie pofta ba de una, ba de alta. azi iar mi-am facut o gura de cafea cu lapte si miere.
S-a intamplat minunea mult asteptata11+
AllyLaur spune:
Buna ziua fetelor !!!
Eu ma alatur si astazi fetelor carora le este rau.... Nici o schimbare...tot plina de greturi sunt si vars...dar...nu va mai sp ca nu vreau sa va fac rau.
Foarte buna ideea cu pozele lui D-nul Bebe, super tari, multumim mult!
Fetele cu burticile mai avansate...ce bebei bine formati aveti....ma refer la sapt 10, 11 , 12 ce tare.
Va burticutelor si va doresc o duminica frumoasa si fara greturi si stari de rau!!!
Ally , 6+
antguess spune:
MOAMAAAA ce viteza aveti burtici:)))
acu cateva zile am scris si eu la capitolul 7 si acu ia uite unde sunteti
anyway, intru in saptamana a 6a in curand si sunt tare nelamurita....
Eu nu am simtome de sarcina...nu din alea neplacute adica
ma duc la baie ceva mai des si ma abtin mai greu dar nu mare diferenta
am mici crampe dar...eu sunt constipata de cand ma stiu deci...asta nu e problema, sunt obisnuita
Ma dor sani usor....dar la mine e posibil sa fie si de la o operatie de ridicare si implant pe care am facut-o cu 11 zile inainte de conceptie deci...e posibil sa fie inca durere ca se refac...
greata..nu pot sa zic ca am..adica imi amintesc prima sarcina....cand venea seara..incepeam sa ma simt ingrozitor..acum n-am absolut nimic
ma trezesc dimineata cu un gust de metal in gura dar....greturi N-AM
o fi normal?:))
acum eu ma gandesc la altceva. la prima sarcina m-am simtit rau si am avut baiat...poate acum ca nu ma simt rau...oi avea fetita pe care mi-o doresc din tot sufletul...banuiesc ca nu are nici o legatura nu?
O zi buna viitoare mamici fericite
Mamica mandra a lui Dani si cu bebe in burtica
AllyLaur spune:
antguess, sa te consideri o norocoasa daca pana acum nu ai nimic...Eu sunt in sapt 6 spre 7 si de o sapt imi este tare rau, nu mananc cu zilele si imi este greata de orice se numeste mancare, ca sa nu mai sp am inceput sa vars...in fine. Pana acum o sapt acelasi lucru intrebam si eu pe aici..daca este normal sa nu am stari de rau....si uite.
Eu sunt la prima sarcina...dar, sper ca aceste stari de rau sa treaca repede ca ma simt foarte slabita...Te si profita de perioada asta!!!
Ally , 6+
bb_yasmi spune:
antguess pe mine intre 6-7 sapt au inceput sa ma ia greturile. la prima sarcina au trecut pe la 8 sapt
mamica fericita de 2+ si 11 +
AllyLaur spune:
bb_yasmi, adica te-au tinut greturile doar 1 sapt, aproape 2??? Ce super..daca ar fii si la mine asa dar, stiu ca difera de la femeie la femeie..
La cate sapt putem afla sexul???
Ally , 6+
bb_yasmi spune:
ally la prima sarcina m au tinut pana la 8 sapt, deci vreo 3 sapt. iar acum de abia au inceput pe la 6-7 sapt si mai am si acum, mai slabe ce-i drept
la iasmi am aflat ca e fetita la 17 sapt. acum nu mai sunt asa curioasa....ce o fi o fi.....vreau doar sa stiu sa mai pot cumpara cate una alta .
mamica fericita de 2+ si 11 +
alina.n spune:
pup burticile,eu nu am mai reusit sa tin pasul cu voi dar sunt mereu cu gandul la burticute
eu am o pb si nu stiu cum as putea sa o rezolv , azi dimineata m-am trezit cu gatul rosu si ceva puroi pe amigdale ,nu stiu insa ce pot lua safe in sarcina pt a-mi trece
aveti idee?
va pup si va imbratisez cu drag pe toate
_