Fluturasi de martie-aprilie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anamira, pai am intrat in sapt 12. am 11 sapt incheiate.
fetelor cu cum stati??? eu n-am crezut ca o voi spune (la cat de speriati am fost la sarcina trecuta si cat de rar am facut-o ) dar ma simt asa de sexy si am o pofta de zile mari...

mamica fericita de 2+ si 11 +

Mergi la inceput

merg sa pregatesc micul dejun ca mie o foame......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

bb_yasmi cu nu avem momentan probleme, noi facem dar mie mi-e cam frica sa ma termin ca am citit undeva ca orgasmul poate provoca contractii. De placut imi place chiar mai mult ca inainte dar no. O sa intreb si doctorul

_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 5+

Mergi la inceput

anamira eu sunt de parere ca nimic din ce ii produce mamei placere ( se elimina anumiti hormoni) nu ii poate face rau bebelului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici
vad ca unele se simt mai bine altele mai rau.
dorinut imi pare rau ca te simti asa nasol. stiu cum este sa nu poti manca mai nimic.
eu azi ma simt si mai bine ca zilele trecute. putina greata dimineata dar dupa ce am mancat, gata, a trecut. am fost cu al meu la piata si in piata mi se facuse putin rau cred ca de la mirosurile alea de pe acolo.
anaxena super site-ul acela. ce frumos arata bebe cum se dezvolta el acolo
eu cu sexul stau bine ...adica deloc. mie doctorul mi-a zis ca pana la 12 saptamani sa nu am contact si asa fac. al meu saracul...ce sa mai zica..... dar facem orice pentru bebe. eu oricum n-am chef deloc, nici macar nu ma gandesc.

S-a intamplat minunea mult asteptata11+

Mergi la inceput

fetelor m-am cantarit si eu azi pentru prima oara dupa 2 luni ( doar am cantarul in baie dar n-are cine sa ma urce pe el) si am slabit dar nu mult, asta ma bucura. am 49,8 kg. este cam putin dar sper ca voi pune la loc ca nu vreau asa slaba.

Mergi la inceput

anamira si eu la fel stiam , ca orgasmul da contractii. nu stiu cat de adevarat este....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Ai voie aspirina cand esti insarcinata?
Eu cred ca sunt racita. M-am simtit rau vineri am dormit toata ziua.
Sambata dimineata am dat sa vomit in WC mi s-a contractat stomacul atat de tare ca mi s-a intins un muschi in spate si ma doare spatele ingrozitor. Am rosu in gat si tusesc ca am baut prea multe bauturi reci. Sunt obosita. Ma simt ingrozitor.

Mergi la inceput

magnolia nu ai voie aspirina. ai voie paracetamol din ala simplu si oscillococcilum ca este homeopat. altceva nu mai stiu daca ai voie. bea ceaiuri cu lamaie ca sunt bune cat mai multe. si alimenteaza-te cum trebuie. fructe, lactate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna dimineata mamici cu
wmagnolia nu stiu daca ai voie de aspirina dar stiu sigur ca ai voie de paracetamol simplu nu sinus.
azi vad ca ma simt mai bine. am papat acum la 12 binisor si chear nu mi-e greata deloc ceea ce ma bucura.
apropo de si la noi e tot deloc. al meu mai are un pic si se urca pe pereti, pe mine ma mai apuca cateodata dar daca nu primesc trece repede.(avem interzis)dar oricum ce nu facem noi pt bebe...
apropo voi credeti in vise? eu aseara am visat cercei ceea ce inseamna ca e fata si margelele la fel. daca visezi inel inseamna ca e baiat. toata familia isi doreste sa fac fata.si eu la fel. si unul din nume cred ca o sa fie antonia
va

+8

Mergi la inceput