Fluturasi de martie-aprilie 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
simonacip spune:
neata fete.
BB-yasmi, da dimineata se ia in considerare, pe stomacelul gol..deci variem...Ce ziceam ieri ca nu mai maninc piine, dulciuri, blabla....Am mincat ieri in Afi o prajitura superdulce cu caramel si nuci...mai bine imi luam o inghetata de fructe de padure racoritoare....Iar acum de dimineata la metrou 2 covrigi, desi am la mine rosii, castraveti, brinzica
si mere acrisoare. Asta-s eu
De unde ti-ai luat rochita si cit ai dat pe ea. Vreau si iooo! Pui si pozica?
Simona, mami de baieti David si Matei si 8+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
sdcristian spune:
buna dimineata burtici
in weekend am fost ocupata ca a venit matusa mea din canada si ne-am tot plimbat
nu am nici un simptom, nici greata nici nimic, doar oboseala mare. macar am scapat de insomnii, plus ca am tot dormit de dupa mas, si mi-am mai revenit
nu m-am ingrasat inca, desi zilele astea am bagat cioco la maxim. ca sa evit tentatiile nu imi cumpar dulciuri dar acuma am primit cateva mega cutii de kinder, si cand le am sunt ca apucata de streche. dar tot 50 kg am.
am primit si what to expect when you#539;re expecting. e foarte faina cartea.
joi am fost la dr, avem 12 mm, in parametri.
7 +
bb_yasmi spune:
buna dimi
de azi gata cu relaxarea.....a plecat mami meu....:((
azi dimi m-am cantarit si mi s a inseninat ziua....aveam 57,5 kg... desi ieri am tinut-o numai in vizite si mancare.... bine fara exagerari, putin din fiecare.
simo cand o sa am timp voi pune pozici, dar nu e speciala de gravi rochia sau tricourile sunt normale, marimea S
in legatura cu papa...hm.....cel mai bine imi taia greata un corn sau un covrig, o felie de paine....
mamica fericita de 2+ si 11 +
bulina_mica spune:
eu m-am trezit de mult
lucrez deja
si era sa vomit azi pentru prima data, la 11 sapt. E posibil?
Gravidutza fericita 11+
catank spune:
Buna dimineata burtici!
Sa-mi "tineti pumnii", .... ma pregatesc samerg la eco, sper sa-i aud inimioara in ciuda celor 6 s si 4 z . Doamne ajuta!
Am vazut ca ati discutat despre alegerea numelor, ... eu prefer nume romanesti ...drept pentru care, daca va fi fetita va purta numele de IOANA si de va fi baiat IONUT
Este numele mamei mele dragi, de 5 ani s-a transformat in Ingeras, si ma vegheaza ... impreuna cu Doamne Doamne
Pupici burtici, va urmaresc cu mare drag, ... revin cu detalii de la eco.
Pe curind...
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 6+
bulina_mica spune:
eu mi-am cumparat deja o fusta speciala de la raionul de gravidtutze
INCA MI-E MARE dar era la reducere
e dreapta din blugi, si cu banda elastica sus
in legatura cu kg de care vorbeati si eu ma invart pe la 56-58
Gravidutza fericita 11+
bebe_nati spune:
Buna dimineata fetelor si de la mine. Am avut un week-end foarte agitat ( a se citi shopping, vizite, prieteni, mancare) si de aceea nu am avut timp sa intru.... dar am recuperat acum de dimineata toate cele 14 pagini. Imi pare foarte rau pentru cele dintre voi care nu se simt bine, au greturi, insomnii si alte metehne. As vrea sa va dau din starea mea de bine, dar nu stiu daca se poate. In afara de faptul ca dorm mult si urinez ceva mai des, eu nu am niciun simptom de sarcina. ( cica ar fi baiat imi spune toata lumea ). Deci sa ne intelegem ca eu vreau fetita si nici nu ma gandesc sa fie altceva. Acum sper sa nu am o dezamagire, dar macar il fac pe iubitul meu fericit, ca el vrea 100% baiat. Si apropos de nume o sa o cheme Natalia ( e stabilit de mult )Proud mother to be 10+
bebe_nati spune:
Fetelor, cele care va aflati la sarcina 2 sau 3, ajutati-ma va rog cu un sfat. Unde gasesc in Bucuresti magazin cu haine de gravide? Nu din acelea de pe net, ca nu vreau sa risc sa nu se potriveasca.Eu vreau sa probez si sa-mi si placa. Eu am vazut vreo 2 magazine pana acum, dar hainele sunt si urate si foarte scumpe. Asa sunt toate?Pe cantar am slabit 1 kilogram de la inceputul sarcinii, numai ca incep sa ma modific si sa-mi creasca deja burtica. Seara cel putin parca as fi in 4 luni. Nu mai am nicio pereche de pantaloni cu care sa merg la serviciu, iar la blugi imi las deschis primul nasture. Acasa ma scot cu niste pantaloni de trening cu elastic. Help pleaseProud mother to be 10+