Fluturasi de martie-aprilie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Neata burticute!
Mai da mult mai dormiti! Pe mine ma trezeste mazarica pe la 6 si nu mai pot sa dorm dupa.
Va anunt ca azi abia am vazut WC-ul cand l-am luat in brate cu ochii inchisi. Se pare ca mititelul meu incepe sa-si faca de cap.
Let's the show begin! (sper c-am scris corect)
V-am

_
Graviduta fericita cu o minune in burtica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Neata burticute!
Mai da mult mai dormiti! Pe mine ma trezeste mazarica pe la 6 si nu mai pot sa dorm dupa.
Va anunt ca azi abia am vazut WC-ul cand l-am luat in brate cu ochii inchisi. Se pare ca mititelul meu incepe sa-si faca de cap.
Let's the show begin! (sper c-am scris corect)
V-am

_

Neatza ana ..si eu is de la pe 5 trezita..desi nu prea as spune ca am dormit..
Ieri pana la 12 noaptea am varsat incontinuu .
Nu am putut sa mananc nimic, am mancat pe la 7 un strugure..si pe ala l-am dat afara..a fost super naspa ieri.m-a dur si capul ingrozitor. Ieri sotul meu drag a facut peste cu mamaliguta si usturoi..dar bleah..nu am putut..numai cand ma gandeam si ma lua . Sper azi sa fie mai bine sa pot manca ceva.

------------------------------------------------------------------------------------------

Nasturelul meu mic 10+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Ana dar tu nu esti trecuta in lista din ce-am vazut.

------------------------------------------------------------------------------------------

Nasturelul meu mic 10+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata si de la mine

nah ca fii'mea a vrut sa fie tareeee matinala azi..... trezirea la 8.30...hmmm

mai stau cu voi juma de ora (dc e cineva ) apoi merg sa pregatesc micul dejun.

mamica fericita de 2+ si 11 +

Mergi la inceput

anita, anamira imi pare rau pt voi ca va e asa rau.
eu am asa o greata usoara dar nu de varsat....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

am gasit un site superinteresant e pacat sa mnu intrati,sunt poze cu bb de la 0-9luni,imagini foarte interesante si descrise si sunt si filmulete care chiar merita vazute

apasatzi www.ehd.org/prenatal-images.php?thum_id=105" target="_blank">aici

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 8+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

multumim fff frumos si interesant site-ul!
ar trebui pus linkul pe prima pag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata
Si noi treziti de dimineata, deja am ciorba pe foc si pulpele in cuptor. M-am cintarit de dimineata 59...UUfff, trebuie sa iau masuri si sa nu mai maninc dulciuri, piine, saratele si alte prostii d-astea.

BB_yasmi burta mi-e ca a ta cind ai fusta galbena...sau poate ceva mai maricica...nu prea mai stiu cu ce sa ma imbrac, noroc ca-i vara si o rochita mai larga sau cu fusta cu banda elastica rezolvam problema

Niste usturoi as minca si eu, am pofta de nu se poate, dar ieri am mincat niste ceapa de apa de pofta...si mi-a fost cam rau toata noaptea...N-am vomitat insa...

Dyadya si anamira imi pare rau de starile voastre nasoale, hai ca trec fetele...exista viata dupa greturi, va spun din experienta...

Simona, mami de baieti David si Matei si 8+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

simo buna dimi

eu m-am cantarit azi dimi si aveam 57, 8 kg am aceleasi kg de vreo 4-5 sapt. doamne ajuta. pana acum am, doar 2 kg pe care le-am pus in antalia.

simo burtik aia era de la 9 sapt cred. am pus alta poza facuta ieri.

Mergi la inceput

simo acum am vazut ca ai 8 + de aia ai comparat cu prima poza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Anita inca nu stiu sigur cate sapt. am si am zis ca astept sa merg la medic sa-mi vad mazarica si normal sa o si aud si pe urma ma trec in listuta
Imi pare rau ca ti-a fost asa rau ieri. Si pe mine ma trec senzatiile de rau aproape toata ziua dar in dimineata asta a fost prima oara cand am varsat. Parca a simt mai bine acum si sper sa dureze starea asta macar pana diseara

bb_yasmi se pare ca tu incet incet treci de perioada critica si o sa incetezi si cu greturile. Felicitari mamicutz-o

_

Mergi la inceput