Fluturasi de martie-aprilie 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
dyadyazuza spune:
roxi mie mi-a dat doctora deja 14 zile de concediu pe eminenta de avort.am stat si in spital 2 zile. ca sa primesc 75 la suta am fost la doctorita de familie sa il stampileze si la medicina muncii.
+8
bb_yasmi spune:
simo eu stau acasa de 3 ani jumate....
si mai stau inca 2 ani jumate ![]()
![]()
pe urma vedem...

mamica fericita de
2+ si
11 +
bb_yasmi spune:
dya poti sa iti iei 90 de zile de medical, fie de la dr ginec, fie de la dr de fam, fie prin internari. asta fiind aproape 3 luni. apoi poate dr ginec sa iti dea concediu pt sarcina cu risc, care e de 120 zile. toatea acestea se pot prelungi.
mamica fericita de
2+ si
11 +
anaxena spune:
tre sa te vad cu sotul impreuna...dar ash zice fetita dar ai una deja asha ca e mai greu
oricum ce v-am spus eu sunt pur si simplu parerile mele dupa experienta mea de coafor care am intrat in contact cu muulte femei si am cam ghicit ce au..nu ma intrebatzi la ce ma uit,dar mamicile de fete sunt altfel fata de mamicile de baieti
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
8+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
ma duc sa-mi iau copilul de la gradinita..vb de acasa
sa nu va lasati influentate de ce-am zis eu,da!!!!
dar sa shtiti ca acel calendra chinezesc care l-am postat functioneaza,adiq din n persoane care le-am facut doar 1 nu a dat si apoi a mai zis cineva aici ca e pe invers,asha ca poate incercati sa vedetzi acolo ce e in burtica
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
8+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
simonacip spune:
BB_yasmi..viata asta, n-am ce zice sa stai acasuca linistita, fara stres...Si deci nu vei beneficia de indemnizatie???
Simona, mami de baieti
David si Matei si
8+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
anaxena la mine la calendarul care mi l-ai trimis tu imi iese baietel. ce-o vrea Dumnezeu sa ne daea este al nostru si o sa-l iubim.

S-a intamplat minunea mult asteptata
11+
dinora77 spune:
Buna fetele,
ce departe mai sunteti!!! Am citit ultimele 12 pagini shi ma bucur muuult ca sunteti bine. Si noi sunteti binisor. Greturile s-au mai taiat, pofta de mincare nu prea vine insa. Eu de cind is gravi am slabit cu un kg. Prima data cind am mers la doctor (la 4s) aveam 55,6 kg, acuma am 54,6...7. Rau foarte tare mi-a fost doar in sapt. 7-9, dar si atunci fara voma. Ma bucur foarte tare ca am inceput sa suport laptele shi incerc sa beau macar jumatate de litru pe zi....mai mult nu vreau sa bag pentru ca sa nu mi se taie de el iarasi.
Nu shtiu cum va merge voua la capitolul dureri de spate. Am vazut ca se mai plinge Roxy_s de ele. Si pe mine ma doare foarte tare dupa ce fac efort, mers mult pe jos,etc. Pe mine continua sa ma doara burtica (o senzatie de intindere de ligamente) mai ales dimineata shi seara, peste zi trec. Durerile astea ma inspaiminta (sunt mai mari ca in primele saptamini de sarcina), pentru ca mi-e frica sa nu am uterul mic shi la un moment dat sa nu mai aiba bebe unde se dezvolta

.
Atita despre mine in aceste 3 saptamini cit am lipsit. Pe 18 august avem iarasi termin la doctor si sunt foarte happy ca-mi voi vedea bebicul.
Maduta roxy_s sunt sigura ca-l simtiti pe bebe. Felicitari voua burticutilor

!!!! Si eu am uneori senzatia ca-l simt...parca e altceva decit baloanele....simt uneori seara, parca ma atinge ushor cineva pe dinauntru exact acolo unde doctorul mi-a aratat ca e pozitionat bebicu. Dar unu DD stie daca lucreaza bebe sau nerabdarea si dorul meu de el.
Va pup shi va doresc o seara faina!!!!
Dino
9+
bb_yasmi spune:
anaxena cand intri poate imi calculezi si mie cu acel calendar. prima data pt iasmi sa vedem dc iese...![]()
simo beneficiez de indemnizatie...![]()
mamica fericita de
2+ si
11 +