Fluturasi de martie-aprilie 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 12
simonacip spune:
Roxy, ai raspuns deja. Da, mai bine stai linistita sa nu apara probleme, mai ales ca esti patita. Bb e cel mai important...Dar tot te invidiez un pic pt concediul asta..Mmmm
Simona, mami de baieti
David si Matei si
8+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
simona chiar acum i-am scris lui dyadya despre concediu. mie chiar mi-a fost recomandat.
mai bine sa stau acasa sa ma odihnesc si sa am grija.
pe mine nu stiu sigur unde ma doare. parca spatele putin, parca burtica in stanga...nu stiu. vad ca ma ia, ma lasa...daca stau intinsa ma lasa de tot, ce bine este. am mers cam mult azi, nu mai fac d-astea de acum ca vad ca nu-i bine.
S-a intamplat minunea mult asteptata
11+
roxy_s spune:
simona crede-ma ca nici un chef de munca nu mai aveam. parca abia asteptam sa stau acasa. ca la munca stii cum este......
S-a intamplat minunea mult asteptata
11+
simonacip spune:
Dada stai cumintica, sa mai treaca vreo 2 sapt asa...Stii ca primul trim e considerat pina la 14 sapt implinite. Si poti lua cite un no-spa cind simti asa
Simona, mami de baieti
David si Matei si
8+
anaxena spune:
miki si dya multumesc pt aprecierile la adresa Mariei...unele sunt facute de mine si unele de fotograf
eu la prima sarcina mi-am facut poze in fiecare sapt la burtica,au ieshit super...e frumos sa vezi cum evolueaza,la 30s mi-am facut poze la fotograf si au ieshit bestiale
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
8+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
simonacip spune:
Roxy, e tare bine acasa, uneori ma gindesc ca m-as face casnica, dar in vremurile noastre nu-mi permit. Dar sincer nu m-as plictisi, am atitea de citit, de vazut, plus copiii,iar daca as avea si bani as calatori prin toata lumea asta...
Simona, mami de baieti
David si Matei si
8+
anaxena spune:
anamira ma uitam la pozele tale si cand l-am vazut pe sotz mi-a venit in cap ca o sa ai o fetitza..nu ma intreba de ce...calendarul chinezesc ce zice?
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
8+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
roxy la tine ma inspira un baietel
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
8+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori