Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
theophillina spune:
Mary, ha,ha, ce faza! Si eu intrebam zilele trecute de Bilica si parca,da, a mai intrebat cineva. Vazut poze, ce frumosi sunteti toti.
Bilica, te taxam, pai vii tu pe meleaguri mioritice si nu ne dai si noua un semn, ceva. Ce frumoasa e Surya. Urarile vi le transmitem maine dimineata.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
arturicii spune:
pfiiiii, ce fain , Mary, Bilica! super cu intalnirea!
cat despre cele 2 personaje principale.....(cei mici mici desigur)
Theo, multumesc, superrrr flori!
Ioana & PYS
theophillina spune:
Ale, ce grasuna e bubulina ta! Bine ca nu a facut febra mititica dupa atata pland febra ii mai lipsea!
A, fetelor mi-am adus aminte sa va povestesc cate ceva despre botezul nostru romano-grec, ca mi-a pus creierul pe moate botezul asta, zau asa. Aici fiecare copil are o cruciulita de aur la botez primita cadou de la nasa lui. Buun! Sotul meu zice sa nu-i spun nasei sa cumpere cruciulita pt Stelios ca Stelios va avea cruciulita lui (sotului) primita de la bunicul lui, chestie care pe mine m-a impresionat f tare si am zis ok. Atata m-a aia la cap soacra-mea 2 luni ca nu se poate Stelios tre' sa aiba cruciulita de la nasa lui gravata cu numele lui etc. incat i-am zis nasei. Evident ca m-am certat cu sotul meu, nasa saraca, am pus-o si pe ea cu creierul pe bigudiuri, ca pe o cruciulita asa mica nu incape numele, pana la urma a gravat-o la Monetaria statului. Si dupa toate acestea ne spune azi preotul (cand am fost sa ducem actele, o sa va spun si despre acte) ca cruciulita tre' sa-l aiba neaparat si pe Iisus. Apoi, un alt obicei e ca primii pantofiori ai copilului sa-i cumpere tot nasa (tot de la soacra-mea citire), si-mi zice sotul meu azi, care nu e de acord cu nu stiu ce haine speciale pt botez, el l-ar duce si-ntr-un body, ca pana va incepe sa mearga copilul nu va purta nici o incaltare, si evident nici la botez. Intr-un fel are si el dreptate, uite-asa o sa mearga saracul Stelios descult la botez. Si cu actele, aci' la ei vor sa para ca biserica e f importanta, astfel ca la botez, nunta, inmormantare actele se fac intai la biserica, apoi te duci si le inscrii si la primarie. Astfel ca dupa ce am nascut am inscris copilul la primaria de care apartine maternitatea, dar cupilul nu are prenume, ca nu e botezat, il botezam, primeste nume, treaba asta costa 120 de euro pe care tre' sa-i plateasca tot nasa si-apoi mergem inapoi la primarie sa-l inscriem cu numele complet. Si bomboana de pe coliva, nasa tre' sa invete "crezul" in greaca, care mai e si in greaca veche (adica greu si pentru mine care vb greaca) si ea nici macar in romana nu-l stie (ca si mine de altfel).
Scuze de , dar trebuia sa ma racoresc.
P.S. Daca nu ati vazut filmul "My big fat greek wedding" va recomand sa-l vedeti, astia suntem noi.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
arturicii spune:
Vai, Theodora, ce de "probleme" pt botezul micului Stelios!
Am vazut ca ati tot vorbit de botez si incaltari ptr eveniment. Noi am avut varianta "descult in parc" , rochita subtire, de BBC si inainte si dupa botez.
M-am uitat si eu la pozele recente si am vazut numai bebei unul si unul!
Pe Mateo si Surya
Se vede bucuria
Sebi jeansi pe el si-a luat
Si la plimbari a plecat
Eliza este o fetita
Dulce ca o garofita
Iar pentru Ana Sofia
Sigur spun: Jos palaria!
Miruna draga de ea
Ne-a rupt sigur inima!
O printesa am zarit,
E Karina negresit!
Stelios pe mal de mare
Face cu mana la vapoare!
Pupici pentru toti cei bebici
Si mai mari si cei mai mici
Sa fiti tare sanatosi
Si musai super voiosi!
Ioana & PYS
NicoletaB spune:
Neata fetelor si dragi bebici!
Admirat poze cu Bilica si Mary! FRumosi foc toti 6!
Noi ne luptam cu caldura in casa de la ora asta!
Asa bine e afara!
L-am adormit pe punkist afara si apoi l-am pus in patutul lui, caci transpira si nu vroiam sa fie trecerea brusca de afara in casa la AC!
Cam atat de la noi!
Theo- ce de alergatura si la voi!
Nasa m-a anuntat ca are 2 randuri de haine pt bebe: din bumbac de la biserica la restaurant, iar acolo il schimbam in frac alb!
Sunt tare curioasa de cum arara! La cum isi imbraca ea baietelul ma gandesc ca trebuie sa fi ales ceva cu super gust! Sau cine stie?
Surprize, surprize!
Mamica lui Mihai Rares
theophillina spune:
'Neata!
Cafeluta e gata!
Matei Sebastian de veronicach
Surya Rachel de bilica
Maya Sofia de ancutzicab
Beatrice Emilia de mamanati
Multe www.decoratiuni-aranjamente-craciun.ro/images/Cos%20cu%20Flori%20Craciun%201.jpg" target="_blank">FLORI de la noi!
Artu, ce poezioare frumoase ne-ai facut!Multumim.
Nicoleta, ei daca zici ca nasa are bun gust nu cred ca vei avea surprize-surprize. Of, si pe aici sunt niste calduri, noroc cu AC, daca e cald bebe Stelios nu doarme deloc, nu-i place caldura neam.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
r_ocsy spune:
Neata !
Artu : cum le potrivesti tu pe toate ... super poezioara . Cat pot sa te admir !!!
Theo : saraca nasa, multe trebuie sa mai faca .
Sa stii ca si d-ra mea va fi desculta la botez , care apropo, va avea loc pe 4 septembrie iar dupa petrecere, pe 6 o taiem la mare . Cel putin asa ne-am propus, sa speram ca vremea ne va permite.
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
r_ocsy spune:
Mary si Bilica : ce frumos ca v-ati intalnit, nici sa fi vrut nu va nimereati asa de bine .
Al meu pisoi doarme de la 9:30 ; in ultimele zile mi-a dormit nu gluma in timpul zilei iar eu "paranoia" ma intrebam ce are copilul ... inca ma intreb . Se apropie totusi ora mesei si incepe sa se foiasca .
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
Onana spune:
Neatza!
Artu, pai poate ajungem si pe la voi vreodata, cine stie? Insa pana atunci mai avem altele pe lista, poate peste vreo 10 ani, asa..
Theo, a crescut ff bine bebe Stelios, n-ai de ce sa-ti faci griji. Tudor are 68 de cm, dar si 3 luni jumate
M-ai terminat cu botezul, adevarul e ca am vazut filmul si e super, mi te si imaginez si pe soacra-ta
Iar nasa ta probabil tine mult la tine si la bebe, sau are mult simt al umorului, de nu se sperie de ce-o asteapta..
Anca, botezul bebelunei e de ziua mea; eu nu-ti trimit despre meniul de la botez, am fost un caz special si nu e relevant
Mary, ce tare intalnirea cu Bilica Si eu ma gandeam cum ar fi sa ma intalnesc intamplator cu una din voi..si sa si recunosc..
Rocsy, felicitari si voua pt data botezului La mare unde plecati, Bulgaria?
Sa va zic faza cu Matei: ieri cere Matei olita, pt pishu. Ii spun sa-si tina putzulica, adica s-o bage bine in olita, ca de multe ori face pe alaturi si se face o baltita langa Mai tarziu, inainte sa iesim in parc, ma opresc eu pe la toaleta tot pt pish, si Matei vine repede sa-mi atraga atentia: "mami, mami, tine putzulica"
Cred ca trebuie sa-i explic cum e cu fetitele si baieteii. Dar n-o fi prea devreme?
R.Cata spune:
Buna floricele si pui de floricele!!!!
Multe lunite inainte pentru:
Matei Sebastian de veronicach
Surya Rachel de bilica
Maya Sofia de ancutzicab
Beatrice Emilia de mamanati
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010