Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Cris, scumpa, aici sunt dar planific urmatoarea plimbare
Sper sa plec vineri la munte cu baietzii
Vrem acum sa plecam la o plimbare in ior, dupa ce termina Tudor masa..

Tocmai am fost la piata si am cumparat niste zmeurica, si ce surpriza am avut ca i-a placut mult lui Matei! Il mai incercasem fara rezultat mai demult..Ma bucur ca mai mananca si el altceva in afara de mere si banane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

A vizitat careva Cazanele Dunarii?

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

A vizitat careva Cazanele Dunarii?

Mamica lui Mihai Rares
Poate Sorana

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

cautam de nebuna pensiunea Toamna, cand de fapt era pensiunea Septembrie de la portile de fier
ce ti-e si cu memoria asta!

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

cautam de nebuna pensiunea Toamna, cand de fapt era pensiunea Septembrie de la portile de fier
ce ti-e si cu memoria asta!

Mamica lui Mihai Rares
Hai ca erai pe aproape

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello tuturor si

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!

of, ce nebunie este la noi!

Sabina, sa ai mult succes cu fetele si cu treaba si cu soacra si cu tot ce mai ai tu acolo la tine. Ati ales gradi ptr Ale sau de-abia ce ai hotarat?

Theodora, pentru cum esti tu mereu atenta sa faci capitol nou. micutului care creste maaaare mare.

Sorana, pt aici nu aveti plan de vizita?

Aici pare ca vine toamna. E racoare, sunt ploi, gata cu rochitele pt Sabina, am trecut la maneci lungi si nadragi.

ptr toata lumea

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Seara buna, pe fuga, ca de obicei in ultima vreme...
Maine facem si noi doua lunite si vrem sa uram sanatate si fericire celorlalte doua floricele de liliac nascute pe 10.06
LA MULTI ANI, SURYA de BILICA!
LA MULTI ANI, BEATRICE EMILIA de MAMANATI!
Pupici pentru bebite si o pentru mamici! Asta nu inseamna ca nu avem in stoc si cate o si un si pentru toate celelalte mamici si floricele liliachii. Sa fie cu totii fericiti!

Am reusit doar sa o masor pe Maya, are cam 57 de cm, de cantarit ne vom cantari la doctor cand ne intoarcem de la Sibiu, in cateva zile, cand vom face si vaccinul. Pe care, apropo, il vom cumpara, desi, teoretic, ar trebui sa il facem gratuit - vorbesc de Pentaxim.

Si, daca se poa', treceti-ma si pe mine la catalog: 24.03.1978, multam si

Cris - votat micul print, e un dulce!
Sabina - imi pare rau ca a trebuit sa renunti la bona, desi deduc ca de mare ajutor nu iti era. Sper sa gasiti solutia cea mai buna pentru voi. Si felicitari pentru tranzitia incheiata la Milumil, sa va fie de bine.

In rest, m-am distrat/ingrozit de povestile cu soacre. Pe langa ce citesc, a mea e o comoara.
Am fixat si noi botezul pe 5 septembrie, abia astept. Intrebare: daca imi puteti spune, eventual pe PM, cat au fost meniurile la voi la botez, ca eu am gasit niste variante care mi se par cam piperate si vreau sa stiu daca asa merge piata sau i-am gasit eu pe cei mai scumpi Multumesc in avans.

Va pup si inchei, ca ma retrag si eu la culcare.

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

am uitat sa va zic k bubulina are 6100gr si 58 cm
fetelor spuneti mi si mie va rog ar putea mama sa mearga sa depuna actele pt indemnizatie?
printesa nu a facut febra, este totul ok cu ea

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

FETELE!!!
Cine intreba de Bilica azi?:)
Absolut intimplator ne-am intilnit si Bilica (Mirela) m-a recunoscut!!!

In disperare caut ceva in care sa incap la petrecerea lui Mateo, de pe 20 august: Bilica facea acelasi lucru, cauta haine pt. botez. Ma indreptam de la cabina de proba catre stativul cu umerase, sa las rochia (a nu stiu cita proba care ma nemultumea - si la cita is....) cind o tipa blonda ma intreaba "mari?". Eram cu mama, care nu a contenit cu raspunsul "nu, nu e mare", crezind ca a intrebat daca mi-i mare rochia, in dulcele grai moldovenesc:))... intre timp eu am ridicat ochii si am raspuns "Da" pentru ca Bilica se intreba daca eu sunt "Mary". A fost ca-n filme intilnirea noastra!!!

Am facut citeva poze;)!
Aveti dovezi aici: http://family.webshots.com/photo/2756928030106599133tVmHdZ#commentForm

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Multumim frumos de urari
Rocsy
www.floriproaspete.ro/images/poze/zen-cu-flori.jpg" target="_blank">Aly
www.bewell.ro/pics/articole/main/flori2.gif" target="_blank">Sorana
www.felicitariweb.com/data/media/565/Flori_frumoase_sa_rasara_in_calea_ta.jpg" target="_blank">Cris
www.decoratiuni-aranjamente-craciun.ro/images/Aranjament%20Craciun%20Cos%20cu%20Flori.jpg" target="_blank">Cata
www.hopa.ro/poze/mare/flori_67_1232628831.jpg" target="_blank">Artu

Am trecut cu bine peste aceasta zi a vaccinarii, bebe Stelios a dormit de la 10.00 cand am ajuns acasa pana la 16.00 apoi am facut baita, am mancat, am fost intr-o vizita, a mai motait pe acolo, apoi am iesit la plimbare, incepuse sa faca un pic de febra, a avut la un moment dat 37.7, dar dupa ce a facut caca, a scazut iarasi la 36.8 si pe la 22.00 a adormit ca era ora lui de somn.

Sabina, pai d-aia am zis de soacra-ta ca stiam, ne-ai mai spus tu de ea mai demult. Dar tot raul spre bine, acum aveti si voi casuta voastra decat cu babette gramada pe voi.

Sorana, mai avem mult pana sa va prindem din urma Cat ziceai zilele trecute ca are Tudor? 8.47 kg imi amintesc si nu stiu cati cm. Mie mi s-a parut putin 60 de cm la 2 luni (de la 52), mai ca nu mi-a zis dr-ita ca sunt cu capul.

Cris, blogul Carlei este aici. Eu nu putui sa vad poza lui bebe Sebi cu bubita peste bubita. Lasagna? Buna idee ca si-asa nu stiam ce sa gatesc maine, dar nu am foi si parca nici n-am vazut p'aici si nici n-am facut niciodata, dar pot face www.hellenica.de/Griechenland/Zypern/LX/GR/MakaroniaPastitsio2.jpg" target="_blank">pastitsio care e lasagna grecilor, pt sotul meu evident, eu sunt la dieta.

Artu, bine ai revenit pe la noi.

Va pup, noapte buna si linistita pentru mamici si bebici.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput