Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 10
R.Cata spune:
Sorana...ce amuzant este Matei .
Theo, chiar e f bine crescut bebe Stelios...nu-ti mai fa griji.Chiar o sa-i zic sotului sa caute filmul ala...ca oricum nu am mai vazut un film de secole (a se citi 3 luni si 2 sapt )
Bilica si Mary...ce intalnire frumoasa ati avut. Suraya e o scumpa, dar nici Mateo nu-i mai prejos. Zice el ca nu-l preocupa fetele...dar mai vedem noi
Arturicii, ce frumos scrii tu in versuri
Nu stiam faza cu Pediatria. Ca nu mai exista specialitatea asta. Dar dr noastra are parafa pe care scrie medic mediatru. Este voie?
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca
www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
r_ocsy spune:
Matei Sebastian de veronicach
Surya Rachel de bilica
Maya Sofia de ancutzicab
Beatrice Emilia de mamanati
Sorana : vrem sa mergem pe litoralul nostru, eu una nu l-am mai vazut de 10 ani . In plus, vin si parintii mei , asadar ne-am scos , avem bone .
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
R.Cata spune:
Corinasmile, ti-a ajuns caruciorul? Esti multumita de el? Ai facut vreo plimbare?
aly_ spune:
buna dimineata mamici si bebici,
In primul rand multumim fetelor pt urarile de la multi ani
Sarbatoritilor de azi le uram sa creasca mari si sanatosi, sa aduca parintilor impliniri si bucurii
MATEI SEBASTIAN de VERONICAH
SURYA RACHEL de BILICA
MAYA SOFIA de ANCUTZICAB
BEATRICE EMILIA de MAMANATI
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Onana Sa va zic faza cu Matei: ieri cere Matei olita, pt pishu. Ii spun sa-si tina putzulica, adica s-o bage bine in olita, ca de multe ori face pe alaturi si se face o baltita langa Mai tarziu, inainte sa iesim in parc, ma opresc eu pe la toaleta tot pt pish, si Matei vine repede sa-mi atraga atentia: "mami, mami, tine putzulica" Cred ca trebuie sa-i explic cum e cu fetitele si baieteii. Dar n-o fi prea devreme? Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
Super faza .
Cat despre invatatul deosebirilor intre baieti si fetite nu am nici o idee ... stiu doar ca o se le invete ei singuri la un moment dat cand va fi faza eu iti arat putza, tu mi-o areti ? Ii mai surprind educatoarele pe la gradinita, vorba cumnatei mele ( care este educatoare ) : cand ii vezi pititi dupa ceva e de rau .
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
dana81 spune:
Buna dragelor!!!
Tare greu mai intru sa scriu ceva, din lipsa de timp..Clara cea mare cere muuulta atentie si eu chiar incerc sa nu simta ca e neglijata.
Urez tuturor floricelelor sarbatorite "LA MUUULTE LUNITE!!!", sa nu va suparati ca nu nominalizez
INTREBARE:
Cat mananca bb lusii vostri, Riana la 1.5 luni mananca 120ml la 4 ore sau cateodata 90ml la 2.5 ore si noaptea doarme cate 5-6 ore legate, ia bine in greutate dar mi se pare muult 4-5 ore la varsta asta..in rest baga sooomn
Daca aveti timp da-ti mi si mie un PM cu parola si userul pt poze.Multumesc frumos
MAMI de CLARA si RIANA
R.Cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy Ii mai surprind educatoarele pe la gradinita, vorba cumnatei mele ( care este educatoare ) : cand ii vezi pititi dupa ceva e de rau . |
Uite de-asta mi-am dorit fetita
Onana spune:
Pfii, ce trece timpul, iar avem sarbatoriti..
La multe lunite cu sanatate si noroc si multe bucurii parintilor vostri:
Matei de mami Veronica, Surya de mami Bilica, Maya de mami Ancutzica, Beatrice de mami Nati
Iar pozele cu Mateo si Surya absolut superbe, de fapt ei sunt atat de dulci, m-am topit
Rocsy, pai adevarul e ca la bulgari merita sa mergi cand e bebe marisor, au acolo multe locuri de joaca, piscinute, etc..
Artu, ce frumos vorbesti tu si-n versuri
Hihi, tare de tot cu copiii astia, adevarul e ca nu trece ziua fara perlute, la Matei acum e varsta cea mai frumoasa, e atat de inocent si totusi i se pare ca lumea e a lui, vorbeste atat de bine si e totusi atat de caraghios, si de scump..
Vreau si eu sa pun poze sa vedeti ce-am mai crescut, va tot amenint dar nu reusesc. Sper in dupa-masa asta, acum tre sa dau o fuga la serviciu sa iau adeverinta pt dosarul de indemnizatie..Ca mi-au mai dat una gresita , sper asta sa fie buna.
cris_09 spune:
Buna dupa amiaza
Theo multumim de cafeaDe rasu-plansu grecii vostrii
Mary foarte tare intalnirea cu Bilica.A venit in vizita pe meleagurile mioritice?
Eu intrebasem de ea
Artu super tare poezia,esti tare inventiva..si sotul tau la fel,din cate imi amintesc tot in versuri ne-a anuntat venirea Sabinei..asa-i?
La multi,multi ani sarbatoritilor de azi,sa fiti sanatosi si voiosi
Lasagna a iesit bunicioasa,ma bucur ca v-am dat idei(si de lucru)
Eu pe fuga deocamdata,ca au venit sa ne instaleze net-ul si cablu..si e agitatie pe aici..dar v-am scris repejor,in caz ca nu va merge sa stiti ca traiescAm bagat de la digi,ca reteaua de cartier facea figuri tot timpul.Are cineva net de la ei?Am facut afacere,sau...........
Ne puteti vota si astazi
Multumim
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?
Jocurban spune:
Dragi mamici,
De secole nu am mai scris aici...
Cred ca zilnic imi tot propun sa o fac, dar zboara timpul si nu reusesc sa ma ocup de nimic altceva in afara de mazarichi...
Nici vorba sa mai pot recupera din urma discutiile voastre, asa ca ma rezum doar la a va ura tuturor numai clipe frumoase alaturi de minunile voastre, iar celor mici le trimit - din partea mazarichilor - multi pupici!!!
Despre noi, pe scurt... desi suntem veteranele forumului, probabil suntem si codase la masuratori! Sofia are 5500 gr si Natalia 5400gr, ambele au 62 cm, au crescut 20 cm si si-au triplat greutatea de la nastere! Desi, pe langa puputii vostri, ele par atat de mici, pentru mine sunt deja imense!
Fix de ziua lor, la implinirea varstei de 4 luni, le-am botezat la Timisoara, in cadru restrans de familie si a fost minunat, fetele au fost atat de cuminti ca s-a minunat toata lumea, n-au plans deloc-deloc si au dormit toata dupamiaza, lasand familia sa le sarbatoreasca... :)
Am stat o luna la Timisoara, la parintii mei, pentru ca nu reuseam sa ma descurc singura cu ele, dar acum ne-am intors la tati nostru si fac fata fara probleme situatiei! Meritul este, insa, al mazarichilor... odata scapate de colici, pe la 4 luni, s-au transformat cu totul! Sunt atat de cuminti si dragalase! Dorm frumos, adorm singure seara, in patuturile lor, dupa ce le hranim si le pupacim, noaptea dorm 6-7 ore nemiscate, iar ziua ne jucam impreuna incontinuu, invatam sa prindem jucariile in mana, gangurim ca la concurs, chiuim si radem incontinuu... Avem doar 4 mese/zi si mananca repede si frumos amandoua, deci am scapat si de calvarul hranirilor interminabile, din primele luni... Of, atat de mult s-au schimbat, nu-mi vine sa cred ca acum nici 3 luni eram coplesita total de situatie!
S-au descoperit si una pe celalta si e incredibil ce legatura se formeaza intre ele deja! Le las intoarse una cu fata la cealalata si le gasesc zambindu-si, povestindu-si una-alta, studiindu-se cu ochii mari si tinandu-se de manute, de cele mai multe ori... Mereu intind manutele una spre cealalta, incercand sa se atinga, sa se mangaie, isi zambesc cu toata fata cand se vad... Este extraordinar.
Eu incerc momentan sa le ofer tot timpul meu, sa fiu mereu cu ele, pana vor invata sa se joace cu jucariile. Asa ca nu-mi mai ramane timp de mai nimic altceva, abia mai apuc sa ma ocup de casa in scurtele lor reprize de somn, insa nici nu-mi doresc altceva... Zboara timpul si nu ma satur sa fiu cu ele!
Incerc sa intru mai des si sa mai citesc si despre voi... mi-e tare dor de povestile noastre de femei insarcinate, de acum cateva luni...
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor