Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
marylenac spune:
La multe, multe lunite pentru cei nascuti pe data de 10:
Matei de mami Veronica, Surya de mami Bilica, Maya de mami Ancutzica, Beatrice de mami Nati
Mary ce super intalnire, asa ceva se intampla f f f rar. Extraordinar!!!! Vazut pozici cu Super copilasi si super parinti.
Carla, bine ai revenit printre noi. Ce mamica grijulie si atenta, super documentata. Felicitari !
Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)
lenabum spune:
buna fetelor
si noi mai traim cu colici cu net lipsa dar supravetuim
neam botezat pe 31,am pus poze
multumim pt felicitarile de ieri
avem 4900 si 59 cm,radem cand nu avem colici si ne plimbam si seara si dimineata
bun venit maribell
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
marylenac spune:
Despre noi....uuuffff, nu mai suportam caldura asta.
In rest, iaca faza : ieri eram cu baietii mei in vizita la Buni (mama) si ies cateva minute din camera unde era Tudor (pus pe patul mare), Matei se juca pe langa el...Il aud pe Tudor plangand cu o alta tonalitate decat de obicei, cand intru in camera, Matei ii dadea lui Tudor cu pliciul de tantari peste burtica. Nu tare, dar suficient cat sa se sperie... Trebuie supravegheati clipa de clipa, altfel.....
Iar acum, Matei e la faza in care vrea sa faca si el tot ce face bb mic. A vrut lapte de la titi, se aseaza si el (vorba vine, se gheia o pauzaste) in scoica lui Tudor, intr-o zi si-a pus singur pampers de la Tudor, vrea si el sa il iau in brate ca pe bb, si multe, multe.... Fetelor care sunteti la bb 2, cum va mai descurcati cu amandoi copiii?
marylenac spune:
?????????? nu stiu ce a aparut in mesajul meu anterior dar in paranteza am scris ca se gheia o pauzaste
marylenac spune:
nu stiu cum vizualizati voi dar la mine (si la al doilea mesaj) apar niste litere aiurea....
corinasmile spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancutzicab Si, daca se poa', treceti-ma si pe mine la catalog: 24.03.1978, multam si Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10 |
Done!
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
corinasmile spune:
Citat: |
citat din mesajul lui R.Cata Corinasmile, ti-a ajuns caruciorul? Esti multumita de el? Ai facut vreo plimbare? www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010 |
Ajuns, ajuns. Suntem multumiti, totul functioneaza f bine, la apasarea fiecarui buton.
Am facut plimbari in parcul tineretului si Gradina Botanica in weekend, ne-a placut.
Numai ca Maria mea oricum nu sta mult in carut, asa ca ajung tot cu ea in brate sau in sling
Multam de intrebare!
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
arturicii spune:
Hello
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Ma bucur ca v-au placut mini poeziile.
Asa se pare, ca stam bine cu imaginatia. Iar dupa cativa ani buni de maketing imaginatia s-a "agravat"
Carla, pt Mazarichi de la Arturici.
Pfii, ce fete faine s-au facut . Fa bine te rog si mai pune acolo in cartulia lor virtuala mai multe poz(n)e cu ele, ok? Ca aici la tara nu stiu cum e cu FaceBook si alte inventii de ultima ora.
Sorana, f tare Matei. Mie mi s-a intamplat cand aveau ei poate 4 ani, cand au inceput sa foloseasca 100% singuri toaleta.
Eram plecati pe cinestieunde si ei intr-o toaleta, eu in alta. Mi-au vazut picioarele si au intrebat de ce au stau cu picioarele spre usa si ei cu picioarele spre toaleta.
Oricum cu Sabina au fost f atenti sa studieze, de la departare, cand o schimbam, care e treaba cu fetele. Asa ca noi probabil am mai scapat de un set de intrebari.
Cat despre unde ajunge pipi cand fac ei .... Iar baietii nostri doar din picioare fac. Of of mai mai. Tot sper in ziua in care o sa aiba tinta 10000% perfecta!
Maribell, ceva noutati de la soacra? Ieri ma gandeam la voi cand stateam cu Sabina in oglinda.
Lena, felicitari pentru crestinare! fetita frumoasa!
Ioana & PYS
cris_09 spune:
LENA am vazut pozicile,foarte frumoase.Tu ai facut tortul?
Sa fie sanatoasa micuta crestina,voioasa si cumintica
Si noi tot pe 31 am facut botezul
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?