Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Sabina te rog zi-mi si mie cum ai procedat cand ai schimbat laptele fetelor ?

Pediatra ti-a recomandat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Seara buna!
Multumim tuturor mamicilor dragi care ne-au trimis urari astazi!
Iar mie, rusinica, rusinica ca l-am uitat pe Sebi al Veronicai, dar, recunosc, m-am uitat in lista doar la luna iunie, de mai am uitat ... neuronul meu nostalgic, parca ar fi gravid in continuare.
Asa ca, adaug:
La multi ani, Matei Sebastian de Veronica!

Corina - merci !

Apropo de descurcatul cu doi copii: Luca se poarta frumos cu Maya, o pupa, ma trimite sa o schimb sau sa ii dau sa pape cand o aude ca plange, o leagana in patut sau in carucior de i se batana capul , ii tuseste in fata, o mangaie plesnit pe cap... distractie...
Si ce se mai alinta... Pe langa asta, nu stiu daca e o coincidenta sau e din cauza Mayei, dar a inceput sa nu mai asculte, sa ma sfideze, sa faca dinadins lucruri pe care stie ca nu are voie sa le faca, cel mai des cand sunt cu Maya in brate. Nu prea stiu cum sa abordez problema, pana acum nu a fost cazul... Mamicile cu 2 copii, vreun sfat? Cum procedati? Ca nici sa o las tot timpul pe Maya jos de la san nu imi vine, ca sa ma ocup de el, iar maica-mea nu poate tot timpul sa il "preia".

Mary - ce frumos si neasteptat sa te intalnesti cu Mirela, faine poze!

Sorana - haios si dulce Matei !

Maine vine papito sa ne ia de la Sibiu, ca sa am timp sa ne pregatim pentru mare, pe 22 plecam. Pana la urmatoarea logare, va pup pe toate.

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

A, sm ajuns la concluzia ca e mai bine cu dif mare intre frati

Baietii nostri:
- se joaca super cu Sabina
- o "supravegheaza" cat fac eu dus (ea in patut, ei pe langa, ii dau jucarii/suzeta, etc
- o tin in brate pana ma incalt
- o imbraca, ii aleg hainutele, o asorteaza

nu va imaginati ca se intampla zilnic cele de mai sus... insa si rar e bine, e mai mult decat nimic asa cum era pana acum si mai putin decat o sa fie cand o sa mai creasca Sabina

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Sabina te rog zi-mi si mie cum ai procedat cand ai schimbat laptele fetelor ?

Pediatra ti-a recomandat ?

Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010

Carla mazaricile nu sunt codase. Pe acolo ne aflam si noi, Iustina e inca pe la 4.900 cred.

Bubu am schimbat treptat. O masura de milumil si restul de prenan, asa 2 zile, apoi 2 de milumil si 2 de prenan vreo 4 zile, apoi 3 milumil si una de prenan vreo 5 zile si apoi am ajuns la final cu milumil. Iusti l-a acceptat mai greu, dar acum e super ok si sunt amandoua pe Milumil exclusiv. Da, mi-a recomandat pediatra, ptr ca ele nu au tolerat Nan 1 si am cerut eu sa imi schimbe laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Seara buna!

Carla, ce bine ca ai mai trecut pe la noi, deci nu ne-ai uitat..Multi mazarichilor, ce frumos ai povestit de ele, si mai ales ce frumos au crescut, esti o mamica fericita si implinita, ca noi toate, de altfel

Bubu, si de tine ma bucur sa mai aud vesti, mai povesteste si tu de gemeneii tai, cum mai sunteti, cat au mai crescut..

Anca, ce scump e fratiorul mai mare cu Maya, si Matei al meu e dragastos tare cu Tudor, il mangaie pe caput, il pupa, ii arata toate jucariile, vrea sa-l ia in brate, e un dulce
Problema e un pic cand ma vede ca-l dragalesc pe Tudor, incearca musai sa-mi distraga atentia, imi arata altceva, taman atunci il doare ceva, sau imi spune ca el e baiat mare si puternic, vrea fix atunci la olita sau la tufis, etc..Imi dau seama ca deh, se simte un pic amenintat, dar nu i-ar face rau lui Tudor si nici cu mine vad ca nu se "cearta", deci sunt multumita..Dar e drept ca si eu incerc sa nu-l dragalesc prea mult pe Tudor cand e Matei de fata, poate nu-i corect asa, dar nu vad alta solutie..Si cel mai greu mi se pare ca nu reusesc sa stau cu cel mic cat as vrea, Matei imi acapareaza tot timpul, doar cand e plecat cu soacra-mea sau cu mama reusesc sa mai stau si cu Tudor, uff, greu mai e sa te imparti..

Acum tati incearca sa-l adoarma pe Tudor (plimbarea de seara cu carutul, altfel nu reuseste sa se culce, se lupta sa ramana treaz pana la ultima farama de energie), Matei e inca la desene. Nu mai zic ca de vreo 2 zile Matei se scoala la 6, iar Tudor la 7, au amandoi muuulta treaba, e si pacat sa doarma prea mult..

Noapte buna tuturor, mamici si bebici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

fetele folositoare de sling, ma luminati si pe mine?
mie imi curge cupilul din sling, unde gresesc?

il pun io ce il pun in sling, si zic io ca bine, dar cand se incordeaza odata si se indreapta, iese din pozitia "safe" si incepe sa alunece in jos pe masura ce se agita. nu prea ii place in sling si de aia se agita si se burica si se indreapta si iese usor usor

io il pun in pozitia burtica pe burtica, parca asa ii zice, cu fata spre mine, ca si cum l-as tine io in brate in pozitie verticala

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanici

fetele folositoare de sling, ma luminati si pe mine?
mie imi curge cupilul din sling, unde gresesc?

il pun io ce il pun in sling, si zic io ca bine, dar cand se incordeaza odata si se indreapta, iese din pozitia "safe" si incepe sa alunece in jos pe masura ce se agita. nu prea ii place in sling si de aia se agita si se burica si se indreapta si iese usor usor

io il pun in pozitia burtica pe burtica, parca asa ii zice, cu fata spre mine, ca si cum l-as tine io in brate in pozitie verticala

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

salutare tuturor fetelor
carla - te mai asteptam la noi
ARTU - super versuri

rox: ar tb ca picioarele sa formeze un M pt a fi in pozitie corecta,,, si poate mai strinsa partea de dedesubt.

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Cum zice Mary e ok; pozitie de M si tot materialul suplimentar trebe sa fie sub fund; sa stea bebe ca intr-o mini copaie cumva.

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata si de la noi!
O zi frumoasa va doresc!

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!!!!!!1
Trezirea dragi mamici,am pus de www.gustos.ro/forum/userpix/1958_195_2440127280099622189S600x600Q85_1_1.jpg" target="_blank">cafeluta!

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Mergi la inceput