Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
Madamar spune:
Neata!
Cris, merci de cafa - inca nu gresesc decit fff. rar cu cite un frape, dar esti dragutza!
FACUT-AM VACCINUL: plins putin si speriat la administrare, 2 miriieli in urmatoarele 5 minute, putin sin si somn - asta face si acum.
Sunt singura cu el si... am ceva emotii - asta dupa ce am citit prospectul Infarix-ului Hexa.
Asta e - l-am facut pt ca urmarim binele lui, nu-i asa?
Mi s-a recomandat bineinteles Nurofen PROFILACTIC!!! dar nu-i voi administra, mai ales ca face scaune mult prea moi - sper sa nu am motive sa administrez Paracetamol, adica sa nu faca febra.
Sa aveti o zi racoroasa, in masura posibilului.
Pupici bebici si mamici.
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madamar Neata! Cris, merci de cafa - inca nu gresesc decit fff. rar cu cite un frape, dar esti dragutza! Sa aveti o zi racoroasa, in masura posibilului. Pupici bebici si mamici. Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19 Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace! |
Atunci,pentru tine o www.scritube.com/files/diverse/652_poze/image027.jpg" target="_blank">inghetata sa te mai racoreasca un pic si sa uiti de prospect
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?
Alinutzaa spune:
Salutare
Mary foarte bine ca nu ii administrezi Nurofen preventiv. Daca are nevoie da, dar daca nu...nici eu nu vad rostul.
Uite, Tudor al meu de exemplu nu a facut niciodata febra ca reactie la vaccin.
Roxana referitor la sling - de ceea ce ai patit tu mi-a fost si mie un pic teama. Asta a fost unul din motivele pentru care am ales wrapul.
Am fost si noi ieri la doctor si am facut vaccinul. A plans nitel dar i-a trecut repede. Deocamdata nici un fel de reactie adversa - febra, agitatie sau stiu eu ce altceva.
Se pare ca fata mea nu vrea sa treaca de la stadiul de franzeluta la cel de cozonacel. Are 5 kg si 60 de cm. Dar e bine, sanatoasa si asta e tot ce ma intereseaza.
Fug ca miauna
Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alinutzaa Salutare Mary foarte bine ca nu ii administrezi Nurofen preventiv. Daca are nevoie da, dar daca nu...nici eu nu vad rostul. Uite, Tudor al meu de exemplu nu a facut niciodata febra ca reactie la vaccin. Roxana referitor la sling - de ceea ce ai patit tu mi-a fost si mie un pic teama. Asta a fost unul din motivele pentru care am ales wrapul. Am fost si noi ieri la doctor si am facut vaccinul. A plans nitel dar i-a trecut repede. Deocamdata nici un fel de reactie adversa - febra, agitatie sau stiu eu ce altceva. Se pare ca fata mea nu vrea sa treaca de la stadiul de franzeluta la cel de cozonacel. Are 5 kg si 60 de cm. Dar e bine, sanatoasa si asta e tot ce ma intereseaza. Fug ca miauna Alina Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010) |
EH: NOI INCERCAM deja un miriit de... etiologie neprecizata...
daca e asa miriit cit poate sa dureze? mai mult decit o zi?
theophillina spune:
'Neata!
Adelina Ioana de n_a_n_a
Maia Alexandra de mommy_to_be
Ema de remy_mv
Andreea Miruna de aka
Multe FLORI de la noi!
Cris, multumim frumos de cafea.
Carla, bine ai revenit, eu te mai citesc si pe blog si la mamici de gemeni.
Sorana, ce figura e Matei si eu ma gandesc cand o veni timpul cu explicatiile (cred ca am sa-l pasez la taica-su').
Lenabum, bine ai revenit si tu cu vesti despre voi, a crescut mare si bebelina ta, felicitari pentru crestinarea micutei, am vazut pozele, ce frumoasa e.
Dana81, noi nu suntem un caz relevant, ca bebe Stelios a mancat mult de la inceput, inca din prima luna el a ajuns la 180/ml la o masa, iar in luna a doua am ajuns la 3 mese/zi a 330/ml. Insa, eu l-am lasat asa in ritmul lui tot timpul si cu mancarea, si cu somnul si cu toate, niciodata nu l-am trezit pentru nimic, nici sa-l hranesc, nici sa-i fac baie etc. si vad ca ne merge f bine asa, si-a facut el singur programul care ne avantajeaza f tare si pe noi ca parinti. In general eu nu fac nimic copilului din ce nu mi-ar placea mie sa mi se faca, nici mie nu mi-ar placea sa ma trezeasca cineva sa-mi bage mancare pe gat daca mie nu mi-e foame sau sa-mi faca baie la ora fixa ca asa tre'. Ti-am trimis PM cu parola.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
Madamar spune:
iata pozici proaspete, de ieri!
ne-a venit centrul de joaca de la TINY LOVE si puiul meu e incintat. a, si avem si poze de la baitza, care ne place nespus. face Mateo niste salturi de crezi k e inotator !
http://family.webshots.com/photo/2711174500106599133sMzymD
Alinutzaa spune:
Mary nu stiu sa iti spun din experienta cam cat ar dura maraielile datorate vaccinului. Ma gandesc ca o zi doua.
Salteluta de joaca Tiny Love avem si noi. Exact ca a voastra. S-a jucat Tudor in ea o gramada. I-a placut tare tare mult. Acum a venit randul Antoniei. Si deocamdata ii place si ei. Cel putin cu leutul si cu girafa trage niste conversatii si niste chiote!!!
Vazut si poze. Dulce foc Mateo la baita. Si are niste copanele
Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
Onana spune:
Salutare dragi mamici!
Cris, multumim de cafeluta si de inghe, eu raman doar la cafeluta insa. E deja al 2-lea cappuccino pe azi.
Alina, pt franzeluta, lasa ca are ea timp sa se faca si cozonacel, nu-i bai, sanatoasa sa fie!
Am reusit si eu sa pun cateva poze de la botezul lui Tudor in albumul floricelelor noastre, ca de mult imi propun..
As vrea sa mai pun cateva poze mai recente cu Tudor (ca a mai crescut o luna de la botez) dar nu stiu cand reusesc
mamanati spune:
Buna ziua fetelor,
Nici noi nu am mai dat de ceva timp pe aici caci am avut de alergat cam mult ultima luna cu treburi dar sper ca ne mai tineti minte.
Duminica trecuta am avut si noi botezul. O sa incerc sa-mi fac timp sa pun si niste poze. A fost dragut doar ca Camita seara a facut febra iar in 2 ore era sub 40. Noroc ca era restaurantul chiar langa casa si am urcat cu ea.
Beatrice e cumintica, doar ca la fel ca si inainte adorme in brate. De gangurit nu prea ii iese inca, doar scoate niste sunete. Si e foarte fericita dimineata cand se trezeste, rade la orice. De mancat tot la titi mancam exclusiv, dar vad ca nu mai sunt sanii asa de plini mai inainte.
Merci mamicilor ce ne-au felicitat: Onana, Theo, Rocsy, Aly, Dana R.Cata. Cate un la fiecare.
arturicii spune:
Neata!
Mary, noua ne-a zis ca 48 de ore de a vaccin pot aparea oricand reactii.
Sa stapaniti sanatosi si voiosi sateluta!
Alina, si la noi leul si girafa sunt favoritii.
Noi am primit si un ham clasic asa ca il mai folosim si pe sling si pe ham (ptr ca poate sa stea cu fata la....directia de mers si cum e ea f f ff curioasa mai nou...) si caruciorul (cel mai mult a stat o ora in el)
Ioana & PYS